- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Раздразнителни ли сте през..
Искам да ви питам дали сте по-раздразнителни през месечния си цикъл. Откакто влязох в пубертета много почнах да отговарям на наще и да се карам с тях и незнам кога ли ще им омръзне.![]()
You came to lift me up and make me fly..
Ми то аз попринцип съм леееко раздразнителна...Такаче и да съм-не ми личи...![]()
Mi da use6tam 4e ima nqkakva promqna v men kogato sum v mese4niq si cikal![]()
различно![]()
oo па дааа...![]()
Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...
Еми винаги съм си една и съща... Никой не би предположил кога съм и как съм![]()
еlsy![]()
Да и то много..
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Не ... раздразнителна съм само когато някой ме дразни![]()
Еми, не знам, според мен това си е индивидоално при всеки човек. Аз например, никога не съм отговаряла на наще (е случвало се е, но мн. рядко)..![]()
Дали съм в цикъл, или не, няма значение, поне при мен. Като съм раздразнителна, съм раздразнителна, но не без причина, трябва нещо яко да ме издразни. За пубертета... не знам... аз по тази логика съм яко в него от петгодишна.Инак, постарай се да не се караш с тях. Няма смисъл, а и със сигурност не се карате за някакви значими неща.
![]()
По-това време ставам доста раздразнителна и нервна...![]()
Има определени периоди от месеца, когато ставам раздразнителна, но не винаги отговарят на цикъла ми ... И разбира се, най-раздразнителна съм, когато някой ми лази по нервите!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Понякога съм.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
нз дали ми влияе неразположението, но с майка ми постоянно се дразня, всяка вечер се повтаря едно и също "хайидее лягай ааа", кво и преча, мога да преценявам за себе си , не съм малка...
то и без да съм в цикъл съм бомба със закаснител, ама... дойде ли ми и два дни преди това с мен никой не смее дори и да говори![]()
не мисля![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Да, дразня се, нервя се на най.малкото..........Абе не съм цвете за мирисане.
Da,promenqm se korenno...stavam zlobna i zaqdliva![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Не
Винаги, при най-малкото избухвам.![]()
Everything happens for a reason..
Аз попринцип съм си раздразнителна и редовно се карам с наще,пък да не говорим когато съм в цикъл..![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!