- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Раздразнителни ли сте през..
Да, определено. Тогава много ме боли корема и ми е крив целият свят.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
mi pri men ni6to ne se promenq,poprincip mn lesno palq i vse si go izkarvam na drugite koeto e gadno i to mn,pri men dori ne se zabelqzva 4e sam v cikal
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
hahhaha mi ima ne6to takova no 4ak razdraznitelna ne,az taka ili ina4e se opitvam da sam spokoen 4ovek vav vsqkakvi sityacii ne zavisimo dali sam ili ne sam v cikal
Да не говориш с човек,с когото може да се говори, значи да изгубиш човека;да говориш с човек,с когото не бива да говориш, значи да губиш думите си.Умният човек не губи нито човека,нито думите си.
+1Първоначално написано от _siNNer_
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Оо, да! Ставам ужасна - заядлива, зла, досадна, същевременно искам да ми се обръща внимание.. Абе, кофти е![]()
![]()
Робинята на Quench
Ми съвсем малко.Ама само ако някой ме предизвика.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Мда .. доста понякогаСтавам много нервна, ядосвам се за всяко нещо, отговарям на наще,креща им и куп други работи
а някой път ми няма нищо
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
em az poprincip sam si taka ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama nz kato mi doide ne6to zemam da staam po-.....
ae po4vam da gotfq i takifa mi ti tapotii
ne moa povqrvam 4e tfa sam az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
em az poprincip sam si taka ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama nz kato mi doide ne6to zemam da staam po-.....
ae po4vam da gotfq i takifa mi ti tapotii
ne moa povqrvam 4e tfa sam az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма значение дали съм в цикъл или не. По принцип не съм раздразнителна, старая се да не бъда.Единствения човек, който може да ме изкара извъм релси е брат ми....е идруг може би ще успее, но ще трябва доста да се постарае, докато брат ми...за него това е като детска игра.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
когато ми доиде и .. не не съм раздразнителна но мнооооого мноооого бързо човек може да ме ядоса.. даже нищо да не каже пак може да се ядосамв общи линии от наи малкото и ми гръмва бушона в главата...
![]()
E to poprincip tfa zna4i da si razdraznitelna..Първоначално написано от [B
![]()
a az poprincip ne znam... abe vladeq se
![]()
и аз така ..Първоначално написано от hipopotamka
раздразнителна-не...но не ми се говори и не ми се излиза..чувствам се като изцеден лимон..сякаш някой ми е изпил всичката енергия...ужас е !!!!!!!!
someone else...
Само през първия ден, като източника на раздразнението е болката, която изпитвам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ау дойде ли ми ставам отвратителна!!! Чак аз не се понасям...![]()
О да.
И си го изкарвам на секи който е пред очите ми,хич не ми пука за последствията.
Най-тъпото е,че после рева като луда...
ужас![]()
;]
Никак.Напротив държа се много лигаво,което не е присъщо за мен /мразя лигли да си кажа/,или ще съм доста дива![]()
![]()
Мдам..то това е почти при всички
Желязна Девица
Не,даже съм в настроениеПървоначално написано от taina_18
![]()
Първоначално написано от comics
ще ми се да кажа,че не съм,но бих излъгала...слава богу,че ми трае само 3 дни,максимум 4 и след това всичко си е по старо му
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?