.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Шумен

ВАЖНО - ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Виждам, че отвсякъде има повишен интерес от всеки да се запознае с повече хора от форума. Има ли някаква възможност за създаване на чат за тази цел ?? Аз предлагам да бъде създаден регистър по който да се издирват потребителите по име, местоживеене и други основни критерии като има изложена снимка и информация и координати (skype, icq, e-mail etc.).Все пак в този форум има доста готини хора, които искат да се надушат един с друг. Дано предложението ми да бъде уважено.

Благодаря предварително!!
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Отговорът на модераторите ще е следния:

Много скоро ще има много нови промени, като писане на дата/година на раждане, пол и т.н., но няма да издаваме, ще видите сами.

Темата е заключена.

Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от XceSS

Много скоро ще има много нови промени, като писане на дата/година на раждане, пол и т.н., но няма да издаваме, ще видите сами.

Темата е заключена.

Да това е така. И наистина много скоро в сила ще влязат цял куп нови екстри (освен тези от преминаването към версия три), които мисля, че ще удовлетворят желанието на автора, но ще си мълча.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Големи тайни да очакваме начи,дано скоро я пуснете

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от swords1010

Темата е заключена.

Да това е така. И наистина много скоро в сила ще влязат цял куп нови екстри (освен тези от преминаването към версия три), които мисля, че ще удовлетворят желанието на автора, но ще си мълча.

И кога ще влезат..?Мина почти месец....

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от swords1010

Темата е заключена.

И кога ще влезат..?Мина почти месец....
    bix kazal 4e skoro 6te stanat 2 ot 1 obe6tanie na alex :>

Знам че понякога сме смешни когато кажем скоро ще име еди си какво но истината е че за да пуснем нова услуга в сайта ние работим много здраво за да стане максимално добра и да няма грешки (поне не много).

Новата версия на форума стартира Бвторник сутринта ( на 17-ти ). Най-после намерихме решение на проблемите които ни създаваше.

Търсачката за която говориш вече е предвидена, и не само тя, а още редица други екстри които честно казано нямам търпение да пуснем и вече сме изработили на някакъв етап негоден за ползване. Та... Очаквам за Края на август да сме готови но имай предвид че не говоря за години и търсене по разни ктритерии а за мноо по-мащабна промяна. Имайте малко търпение, вижда му се края.

Цитирай Първоначално написано от alex
    Знам че понякога сме смешни когато кажем скоро ще име еди си какво но истината е че за да пуснем нова услуга в сайта ние работим много здраво за да стане максимално добра и да няма грешки (поне не много).

Новата версия на форума стартира Бвторник сутринта ( на 17-ти ). Най-после намерихме решение на проблемите които ни създаваше.

Търсачката за която говориш вече е предвидена, и не само тя, а още редица други екстри които честно казано нямам търпение да пуснем и вече сме изработили на някакъв етап негоден за ползване. Та... Очаквам за Края на август да сме готови но имай предвид че не говоря за години и търсене по разни ктритерии а за мноо по-мащабна промяна. Имайте малко търпение, вижда му се края.
    малко търпение, вижда му се края
    Ааааа супееер

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Какво точно ще пуснете вторник и какво към края на август,аз нещо не зацепих

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си