- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ ! плс
малко тап вапрос но ...
от няколко дни гаджето ми като 4е ли ме отбягваи вапроса е на какво може да се далжи това мерси за вниманието
На хиляди неща...с тази информация която даваш никой не може да ти каже. Може да си направил нещо нередно,да иска да скъсате,да не те отбягва а да си въобразяваш а може и да си идиот...
mi zavisi moje neshto da ste si omraznali ili da ti e sardit za neshty ... nai - dobre pogovori s nego za tova toi nai - dobre shti kaje prichinata
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Още ли си пред компа ?Първоначално написано от casanova_bg
![]()
![]()
ВЕДНАГА Я НАМЕРИ, И ИЗЛЕЗТЕ НАВЪН ЗАЕДНО ! ВЕДНАГА !ИДЕТЕ НА КАФЕ,СЛЕЗТЕ НА ЦЕНТЪРА,ПРОСТО БЪДИ С НЕЯ НЯКОЛКО ДНИ И ГОТОВО !
hahahahahahahhahhahahahahahahahahhahahaha za tova se xodi va vra4ka![]()
На въображението ти...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Препоръчай някоя..Първоначално написано от \Enigmatic/
![]()
![]()
![]()
не е задължително причината да е в теб , може просто да имала лош ден и да не е била в настроениеа може и да си сбъркал нещо и сега тя да ти е убидена или да иска всичко между вас да свърши
просто погеворете за това и се разберете
![]()
като смениш аватара може да отговора![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Незнам брат не си ни запознал като хората със случая..попринцип за всяко нещо си има причина опитай се да разбереш в тоя случай ква е причинатаПървоначално написано от casanova_bg
Успех
![]()
Първоначално написано от casanova_bg
тва че си антифа
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE