- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- можем ли да разберем дали едно момиче нее правило секс скоро
Ако не сте с приятелката повече от 1 месец примерно..
по какво след това може да се разбере дали е правила
или не секс от последния път с вас !?
Ако няма желание за секс![]()
...това не е гаранция тя може да иска но пак да е правила !?...Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Първоначално написано от alksndr
По нищо :) Освен ако тя не ти каже .. или някои, които знае :)
мхмм аз викам.. мои да е малко по тясно пурвите 1-2 пъти ала бала..Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
ама май само аз си мисля така..
![]()
![]()
Нямаш й доверие или какво..?Все пак можеш да я попиташ,но 1 връзка се крепи на доверието,както е казал народът..Първоначално написано от alksndr
Според мен по нищо не може да разбереш![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
mojesh da si siguren, che e pravila![]()
Първоначално написано от Say It Right
а защо смяташ така ? ти би ли изневерила на приятеля сиПървоначално написано от comics
ако сте 1год. заедно?
знам че не е но исках да знам дали има някаф начин
да се разбере...
миии няма никакъв начин да се разбере, но все пак трябва да и имаш доверие![]()
ako sam az momi4eto nqma na4in da razbere6 ,a i pri pove4eto momi4eta e takaПървоначално написано от cvetelinaaa
a при останалата частПървоначално написано от beb4eto0o
![]()
izvinqvai, no az sym momcheПървоначално написано от alksndr
![]()
по физически белези почти не може, освен акон яма смучки или синки, ама и синките може да каже че са от друго..Първоначално написано от alksndr
по вероятно е по някой психологически фактор да разбереш..
ако имаш познати полицаи, може да ги попиташ за някой трик за разпит![]()
Do you speak Salsa? .......
Nqma kak da se razbere. Ako iska da ti izneveri shte go napravi i trudno shte razberesh. Ne se ostavqi tova revnostno chuvstvo da te chovurka ot vutre ami se radvaite edin na drug i ne misli za tova.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
taka e,no vsqko momi4e ima opredeleni ne6ta,koito go izdavat!az primerno stavam nervna,na vseki tva vliqe po opredelen na4in osoveno ako sexa e redovenПървоначално написано от alksndr
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
благодаря ти ... това до сега беше най свестния коментар !Първоначално написано от amatorium
![]()
нервна смисъл ако говорите за тва.. че я питаш тя се ядосва и отричаПървоначално написано от marina star
..... ???? и те обеждава в обратното
гузен негонен бяга![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Ти май май си много ревнив.Няма начин да разбереш дали ти е изневрила(т.е.,доколкото знам може чрез медицинска експертиза),но ако продължаваш с тази си ревност...със сигурност ще я провокираш да ти изневери...Имай малко повече доверие на половинката си,не се съмнявай за всяко нещо!
A qui
Точно такаПървоначално написано от alksndr
Моя така познава
:P