.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София

Въпрос относно ел. самобръсначките?

намислил съм да купя такава или нещо от сорта. Ако може някое момче което ползва ел. самобръсначка да ми каже дали бръсне гладко, дали не се разваля машинката бързо, дали си заслужава парите и т.н.
    I’m your dream, make you real
    I’m your eyes when you must steal
    I’m your pain when you can’t feel
    Sad but true
    \w/

баща ми има такава... и така като гледам бръсне гладко... има я от доста време.Смятам че няма да сгрешиш ако си купиш такава

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много зависи каква марка си вземеш. Бързо е, чисто е и не боли, няма ранички, няма афтеъшейв, ама не става баш баш гладко.
    Остават косъмчета около 1/5 от милиметъра или малко по-малки.
    Със самобръсначка е по-гладко. А с бръснач е най-гладко. Аз лично имам бръснач и с него се бръсна.
    Но със самобръсначка е задоволително, по-добре е от електрическа, но после трябва дезинфекция знаеш..

Фен Аватара на Pifcho
    Град
    София
    мерси много, аз вече си взех тази - http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2638
    първоначално като я пробвах много скубеше и направо се паникьосах, че съм си дал парите на вятъра. Но по едно време се сетих, че трябва да заредя батерията и сега е добре. Наистина не бръсне баш глатко като самобръсначка, но е задоволително. Не излизат пъпки след бръснене, не се порязвам, не се мацам с пяна и става по-бързо от колкото със самобръсначка. за сега добре
    I’m your dream, make you real
    I’m your eyes when you must steal
    I’m your pain when you can’t feel
    Sad but true
    \w/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си