- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно ел. самобръсначките?
намислил съм да купя такава или нещо от сорта. Ако може някое момче което ползва ел. самобръсначка да ми каже дали бръсне гладко, дали не се разваля машинката бързо, дали си заслужава парите и т.н.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
баща ми има такава... и така като гледам бръсне гладко... има я от доста време.Смятам че няма да сгрешиш ако си купиш такава![]()
Много зависи каква марка си вземеш. Бързо е, чисто е и не боли, няма ранички, няма афтеъшейв, ама не става баш баш гладко.
Остават косъмчета около 1/5 от милиметъра или малко по-малки.
Със самобръсначка е по-гладко. А с бръснач е най-гладко. Аз лично имам бръснач и с него се бръсна.
Но със самобръсначка е задоволително, по-добре е от електрическа, но после трябва дезинфекция знаеш..
мерси много, аз вече си взех тази - http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=2638
първоначално като я пробвах много скубеше и направо се паникьосах, че съм си дал парите на вятъра. Но по едно време се сетих, че трябва да заредя батериятаи сега е добре. Наистина не бръсне баш глатко като самобръсначка, но е задоволително. Не излизат пъпки след бръснене, не се порязвам, не се мацам с пяна и става по-бързо от колкото със самобръсначка. за сега добре
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/