.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Моля ви помогнете !!! :) с квото можете :)

Здр на всички мм за прав път пускам тема и може да ви се стори глупава ама пак ако можете с нещо да помогнете от ся мн ви благодаря Мм значи от няколко дена просто всичко ми се стовари на главата и нали както всичко си вървеше супер за 3 дена всичко просто отиде... но за сметка на тва се запознах с един човек който яко ме радва като характер и всичко останало.. ама разбрах че се чувства по начина по който и аз спрямо всичко което му се е случило... и той кат мен излезе яко прецакан... Но въпреки това че го познавам от малко време изпитвам голяма нужда да му помогна по някав начин като го изведа някаде и там е проблема че не се сещам какви неща биха зарадвали най-отчаяния човек на света и поне за малко да забрави за проблемите си и да види че въпреки всички нещастия които ни спохождат има и добра страна на нещатата просто искам да види хубавото в живота.. еми тва е де а и между другото от пловдив съм и ако някой има идеи за най-якото и спокойно място в плд което би ви накарало да се почувствате добре нека си каже плс Ще съм ви якоо благодарна ако някой помогне с нещо благодаря предварително
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Що не излезете на кино/кафе/дискотека за да се разтоварите,само двамата и да си говорите за всичко друго но не и за сполетелите ви проблеми-това ще ви накара да се поотпуснете и успокоите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    В парка... слънце, пейки, бира, приятни разговори. Киното също е оферта.

ms mn ama pak sq se 4udq kak da my kaja 4e vzeme si pomisli neshty kvo da my kaja na mom4etoo aide da te vodq ytre na nqkade si ne priemam otkaz

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Фуу, какво му е сложното?

"Ммм, айде утре да излезем малко да се поразходим"... вкарваш една усмивка... и готово.

ami ms mn she opitam ixaa i dano stane i my mine malko na mom4eto

обаче ся като се сетя че вземе стане кат неска кат млакнахме и двамата и се чудим кво да си кажем някой път просто зациклям ии стаа мн неловкоо ддз за кфо мои да се говори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си