- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подкупване на даскалката
Абе, ти чуваш ли се кво говориш бе, боже колко си ПРОСТТТТТТТ!!!!!![]()
ЛЕЛЕЕЕЕ
КАК МЕ ДРАЗНЯТ ТАКИВА ТЪПИ ХЛАПЕТА КАТО ТЕБЕ БЕЕЕЕЕЕ![]()
УУУ БЕ....
ЛЕЛЕЕ.....![]()
от къде да започна?!
700лв... АБЕ ТИ НА РЕД ЛИ СИ?!?!?! ТЕ АКО ЗИМАХА ПО ТОЛКОВА ДАЛИ ЩЯХА ДА ПРОТЕСТИРАТ ЦЯЛА ЕСЕН, БЕ???? ПФФ...В ПОВЕЧЕТО ДЪРЖАВНИ И ДИРЕКТОРИТЕ НЕ ВЗИМАТ ПО ТОЛКОВА, КАМО ЛИ ЗА 3 ЧАСА...за тия 3 часа, ако взимат и по 50-100лв, добре ше е...
ТИ, МАЛКО НЕКАДЪРНО СЪЩЕСТВО, ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДА РАБОТИШ?? СЪС СИГУРНОСТ НЕ!!! ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ КОЛКО БИЛО ЛЕСНО, ОСОБЕНО АКО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!!!
ТИЯ 3 МЕСЕЦА, В КОИТО ТИ СИ ВЕЕШ ЗАДНИКА, ПОВЕЧЕТО УЧИТЕЛИ СА НА РАБОТА В УЧИЛИЩЕ И ОПРАВЯТ ОЦЕНКИ И СЕ ЗАНИМАВАТ С АДМИНИСТРАТИВНА РАБОТА!!! ПОНЕ КАТО НЕ СИ ОСВЕДОМЕН НЕ ГОВОРИ, ЩОТ МИ СЕ ПОВДИГА ОТ ТАКИВА НАХАЛНИ ГАДОВЕ КАТО ТЕБЕ, БЕЕ....![]()
НИКАКВА МИЛОСТ ЛИ БЕ??? ТО УЧИТЕЛ НЕ СТАВА ОТ ВСЕКИ, БЕ...ПФФ..НАЛИ ТРЯБВА ДА СИ УЧИЛ ЗА ДА ИЗКАРАШ....НАЙ-МАЛКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ТОВА...
И ДА, АЗ СЪМ ЧУВАЛА ЗА МНОГО УЧИТЕЛИ, КОИТО СА СЕ ОТКАЗАЛИ, ЗАЩОТО Е ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ И ТИЯ "МЪРШИ" КАТО ТЕБЕ ИМ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ....
АКО ГИ НЯМАШЕ ДАСКАЛИТЕ, КЪЕД ЩЕШЕ ДА СИ ТИ, БЕ?!?
ЩЕШЕ ДА СИ ОСТАНЕШ ПРОСТ И КУХ!!!
ИЛИ ТИ КВО? ДА НЕ СИ РОДЕН НАУЧЕН???
ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.....НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ГОВЕДА КАТ ТЕБЕ...ХОДИ СИ В КОШАРАТА ТАМ, КЪДЕТО НЯМА УЧИТЕЛИ И СИ ОСТАНИ ПРОСТ , ШОТ ТАМ ДАСКАЛИ НЯМА....
МОГА ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ПОЕМАНЕТО НА ТАКАВА ОТГОВОРНОСТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ И УЧИТЕЛИТЕ ИМАТ ДОСТА ПО-ОТГОВОРНА И ИЗИСКВАЩА РАБОТА ОТ ТАЗИ, НА МНОГО ДРУГИ.
АМА КВО ДА СИ ГОВОРЯ С ПРОСТИ ХЛАПЕТА КАТО ТЕБЕ...ПФФ....ТИ 13 ИМАШ ЛИ ПОНЕ БЕ......
ЛЕЛЕЕЕ...... С ТАКОВА ПОКОЛЕНИЕ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИВАМЕ, БЕ...
ЩЕ СЕ ОСТАНЕМ В КОЧИНАТА И ОЩЕ КАК.......
![]()
![]()
![]()
ТВА УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ....ЗА ТОЯ ТАКИВА ДУМИ НЯМА....
НЕ, НЕ...ПРОСТО...ТРАГЕДИЯ СИ........![]()
Според мен най-добре седни си научи както каза някой по-горе!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
ами учи повече и няма да имаш нужда да я подкупваш![]()
Аз имам същия проблем,искам да имам 6 по химия тука имам един чифт златни обици и един златен кръст да пробвам ли да я подкупя..
Накарай я да ти даде или контролно, или тест за повишаване на оценката :P да я подкупвашпф.,,
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Седни,научи си и помоли да те изпитат може и да те пощадят![]()
theo <333
Да речем, че решиш да я подкупиш, как ще и предложиш ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Отива и казва, че иска частни уроциПървоначално написано от awerw
А пък ако на автора на темата не му се занимава с частни уроци, по-добре да накара някой от родителите си да свърши тази работа.
темата е от 2008, човека даже е завършил вече, виее още пишете по темата ...
+ това не стават така тези работи !
>> Хващате някой ученик, дето е завършил и въпросната даскалка го познава добре, добре е този въпросния да е тактичен и в добри отношения с даскалката ...
Ще предложи рушовета без да ви споменава името, акоо тя откаже, така вие ще останете анонимни, а на него няма какво да му се случи
Ноо ако се съгласи - казва името на ученика, обяснява от кой клас е ии така стават работите
И пак не са 100% сигурни![]()
... и за тва трябва акъл, не самоо да седнеш и да назубриш![]()
Абе да е завършил, не е, някъде 11 клас е, но мисля, че си е свършил работата. ( :Първоначално написано от zero
[b]Майкоо кво се правите бе ще учи за 6ца дрън дрън като има пари плащай тама и си имай 6ци кви знания кой ти гледа кви знания имаш таа 6ца ти трябва предолагам за да кандидатстваш мии плащай си и си влизай където искаш![]()
правилно !Първоначално написано от MaryJane1
кат има пари нека плаща никоя м*рша в училище няма да откаже 1 подкуп ... 50 - 100 лв
сестрами остана на изпит в 11 клас и я мързеше да учи и си го купи
![]()
[ I'm not Normal ]
Проблема е че в момента нямам пари,мисля да и дам едно много хубаво кожено палто и една маркова блуза,и една ракла с дрънкулки съм отделил ама ще иска ли няма ли да се съгласи![]()
Ами ако не се съгласи какво правим? Просто седни и научи.
Love is everything!
след 1-2 години ще те търсим на околовръснотоПървоначално написано от Anabel
семесйтво отрепки, нааааайс![]()
За какво се ядосваш? Не си ли свикнала вече на прости, неграмотни и противни хора?Първоначално написано от ObScuReNikoQ
Не си заслужава, та той е толкова тъп, че няма как да те разбере..