.

Виж резултатите на анкетата: Жени,харесвате ли по-ниски мъже?

Гласували
58. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

12 20,69%
  • Не

16 27,59%
  • С високи ми е по-добре

13 22,41%
  • Искам да се надигам на пръсти за да го целуна

13 22,41%
  • Не бих излязла с такъв

4 6,90%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Жени, харесвате ли ниски мъже?

Харесвате ли момчета/мъже, които са ниски или нормални на ръст? От другата тема, разбрах, че 90% от жените си падат по високи мъже! Е с какво според вас са повече високите от ниските? Бихте ли предпочели по-нисък пред по-висок?

Az ne haresvam tvyrde visokite myje. Ot 175 do kym 185 max e ok. inache e tvyrde.... visoko.

ne,naprotiv,izob6to ne me privli4at.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами аз съм поне 168 см, ако ми е падне някой 170 см, няма да ми е много удобно. Да не говорим, че ще трябва да ходя боса, за да не съм по-висока от него. Предпочитам най-малко 176-178 см. Всъщност не мисля, че ще ми е удобно и с някой маркуч към 190 см... Всичко е хубаво с мярка.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Boulevard of broken dreams
    Нямам нищо против тях,аз съм си нисичка,така че...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем аз съм 175 .. ии Искам да се надигам на пръсти за да го целуна .. тай 4е ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Русе
    ръста няма значение стига не е по-нисък от мен или да е колкото мен , а аз съм 170
    ...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Така е брато! Ние ниските сме малко преебани в това отношение. Ама, споко - пак се намира достатъчно за ебане.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Искам да се надигам на пръсти за да го целуна- точно, а и мисля че е много сладко по ниско момиче с високо момче трее баш на пръсти да се надигна че да целуна моя

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Така е брато! Ние ниските сме малко преебани в това отношение. Ама, споко - пак се намира достатъчно за ебане.
    кво да наебете възможно най-много ли ви е целта в живота

Мега фен
    Град
    SF
    Ъмм.. нее.. Ще се 4увствам като фрийк до някой по-нисък от мене

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    кво да наебете възможно най-много ли ви е целта в живота
    На почти всички (с изключение най-вече на гаджетата на няколко съфорумки, които е ясно, че са въздържатели и дори не поглеждат други) до определена възраст това е целта. После вече си зависи, но и на 50 години се съмнявам някой да откаже дискретно да закове някое пиче около 20 години, независимо дали е с деца на нейните години.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на Chacho
    И аз съм съгласен с Air_J .
    Много ниските и много високите момчета нещо се уреждат малко трудно :/ Зависи как го раздаваш,не бива да се комплексираш за тея работи. Аз съм 1.87, което е горе долу около границата, но все пак нямам си проблеми. Поне аз мисля, че не е от голямо значение
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

MM.. Ne.. ne mogat da me vpe4atlqt taka de.. momi4e koeto e visoko nad 170 6te me podkrepi...ii edva li nqkoi 6te izlezne.. s po - nisko mom4e... da si go nosi pod mi6nica li.. ne stava.. puk i na men si mi e perf .. az sam 175 mom4eto e po4ti 180 ... ne mi trq pove4e

btw poznavam edno momi4e i edno mom4e.. tq e mn nisi4ka toi e po visok ot men .. i spored men e mn sladko takova ..

Аз съм 1.70,а гаджето ми е 1.90 и е супер,преди все попадах на някви дето ако обуя токчета ставам по-висока и е доста гадно.Така,че аз лично харесвам високите момчета.

Цитирай Първоначално написано от ~SnOwDroP~
    Аз съм 1.70,а гаджето ми е 1.90 и е супер,преди все попадах на някви дето ако обуя токчета ставам по-висока и е доста гадно.Така,че аз лично харесвам високите момчета.
    az sa6to sam nisi4ka i obi4am mom4eto da e po visoko ot men

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И аз съм съгласен с Air_J .
    Много ниските и много високите момчета нещо се уреждат малко трудно :/ Зависи как го раздаваш,не бива да се комплексираш за тея работи. Аз съм 1.87, което е горе долу около границата, но все пак нямам си проблеми. Поне аз мисля, че не е от голямо значение
    Е аз съм 196см. но никога не са ме отрязвали заради ръста ми.

Цитирай Първоначално написано от ~SnOwDroP~

+21654

Попринцип няма значение,но сега като се замисля май си падам по по-високите защото обичам да съм дребничка до мъжа,с който излизам и да се чувствам защитена под някаква форма

мм аз съм 171 и до 180 185 ми е идеално
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Нямам нищо против тях,аз съм си нисичка,така че...
    I Az!

Tva putkite bili mnogo tupi sushtestva!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

абе какви са тия въпроси, за всеки влак си има пътници...
    Do you speak Salsa? .......

EST 4E DA az sam 174 normalno e da si padam po dalgi4ki mom4eta vsi4ki deto dosega sam bila sa bili nad 186 rekorda mi e 196 ;] obojavam gi nqma dr neshty kato visoko mom4e ama ne e ot tezi adski harbavite a normalno..da stane ot nqkvo bar4e i kato stava se razgarne .. mmm i go gledash nagoree i se 4ustvash nai malkata nai bezashtitnata i tezi dalgi race tolkoz mosht i o4arovanie ima v tezi sashtestva..i da me gushne az da se nadigna na prasti toi da se navede i da se gubq v racete my.. ehh..te sa mi slabost .. .. na niskite nishty ne im e losho prosto zatva ima i niski momi4eta da hodqt s tqh i za tqh ste sa visoki hxah ;] moje da zvu4i gadno 4e 90% ot momi4etata haresvat visoki mom4eta ili 4e 8% ne biha izleznali s nisak ili 4e 25% ne biha tragnali s takav..noo vij i mom4etata diskriminirat momi4etata ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    RuSe

Re: Жени, харесвате ли ниски мъже?

Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    Харесвате ли момчета/мъже, които са ниски или нормални на ръст? От другата тема, разбрах, че 90% от жените си падат по високи мъже! Е с какво според вас са повече високите от ниските? Бихте ли предпочели по-нисък пред по-висок?
    Принципно никога не даеля хората,особено по ръст. . . .
    Харесвах високи момчета,но приятелят ми е висок,колкото мен и много го обичам! Ама много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си