.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Скъсан презерватив....?

S priqtelq mi pravihme sex.. i prezervativa e skusa,no toi ne se beshe izpraznil.. izprazni se chak sled tova.Trqbvashe da mi doide na 12..zashtoto minaliq mesec mi doide na tazi data(po princip cikula mi ne e mn redoven) ..ii sega sme 16 i ne mi e doshlo..Pritesnqvam se da ne e stanalo neshto..vupreki,che toi svurshi chak sled tova..

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
    d0nt.KiLL.tHe.dReaM.LeT.tHe.dReaM.KiLL.y0u

Град
    Maina Town
    mi moga da te posavetvam da ide6 na genekolog,za vseki slu4ai....
    I don't make love,Baby we make magic....

...

Vse pak ne trqbva li da izchakam oshte malko..kato se ima v predvid che cikula mi izobshto ne e redoven ?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от BeBeTyYy
    Vse pak ne trqbva li da izchakam oshte malko..kato se ima v predvid che cikula mi izobshto ne e redoven ?
    da iz4akai .. poneje ako e stanalo ne6to.. pri koeto dosta se samnqvam... mislq 4e simptomite 6te se proqvqt sled 1 meseca g/d .. ap1k i 6tom cikula ti ne e redoven .. spored men nqma mqsto za pritesnenie.. p1k i test da si kupi6 s1s sigurnos nqma da ti pokaje to4en rezultat poneje e... mn rano .. apak za genekologa po natataka ako se proqvi nqkoi ot simptomite za bremennost uspeh

Щом цикъла ти е закъснявал и преди няма за какво да се тревожиш.За да си по-спокойна може да си направиш тест
    offline forever!

Супер фен
    Град
    Панацея
    к0ооооолко такива теми има
    ......
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Щом цикъла ти е закъснявал и преди няма за какво да се тревожиш.За да си по-спокойна може да си направиш тест
    testat tolkva rano NE e to4en.. moje da kaje 4e NE si bremenna, a vsa6tnost da SI.. ii obratnoto .. taka 4e o6te e mn rano za test...

nema problemi ospokoi se pii edna studena voda i ne mu misli si4ko 6te si e OK

Blagodarq mnogo na vsichki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си