- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oхаааа секси снимки на Андреа
Очаквах да видя нещо красиво.....разочеровах се.Всяка една от нас може да изглежда така със силиконови цици,5 метра присъдена коса и 10 тона гримНе се кефете мн мн момченца...
Да ви кажа , мойте цици може да са по - малки , но предпочитам тях пред тези.ГРам не ми харесват.Най - малкото зърната са и половината от площта на гърдите.Нз при другите момичета как са , ама това ми се вижда гнусно.![]()
За сега ще се им се кефя, а занапред ще видим.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
стана ми гаднооо....
someone else...
КОЙ ТВА, БЕ?!?!?!Първоначално написано от vikiiitooo
![]()
Какъв фурор само.
Едната гърда на Андреа се вижда...
Уааааау![]()
Чудо голямо
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
офф не видели женско..па ии особено който не маха планета нз дали ш му напраи изобщо някво впечатлениеаз личноо не съм фен наа квот и да било от таа..професия..външност..нищ о
![]()
.!.
Първоначално написано от amatorium
![]()
се едно некой те питаПървоначално написано от naze
Е да,добре изглежда ,но като си помисля каква би била без силикона,грима и перхидрола .....![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Защо не се опита да вникнеш в съдържанието на поста ми преди да коментираш ?!? Исках да кажа, че Ивана се е самозабравила с тия скъпи билети. Изобщо не ги слагам на 1 равнище!!!Първоначално написано от vikiiitooo
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...