.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

изпотяване

постоянно се изпотявам и наи вече ръцете,постоянно са ми потни от какво може да е?

Град
    sofiq o.k
    о нз несум сиг но и на 1 фр му е така мн е гадно супер противно но знам 4е няма оправяне тва маи е не6то от мастните жлези несъм компетентен така4е да не пи6а само да се излагам
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

и аз го имам този проблем,говорил съм с невролог и ми каза че всичко идва от нервната система,и ако си много притеснителен като мен!!!

^ И освен това е характерно за пубертета по-обилното изпотяване (при някои хора де!) заради тестостерона, май той правеше проблема..

rrrtttpppddd да не си с наднормено тегло,че аз съм 178см и 93кг и в момента свалям защото си мисля че е от него но не съм сигорен !

Цитирай Първоначално написано от jorko_motorko
    rrrtttpppddd да не си с наднормено тегло,че аз съм 178см и 93кг и в момента свалям защото си мисля че е от него но не съм сигорен !
    не не съм

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: изпотяване

Цитирай Първоначално написано от rrrtttpppddd
    постоянно се изпотявам и наи вече ръцете,постоянно са ми потни от какво може да е?
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

Купи си Одорекс део- действа против прекомерното изпотяване на ръцете или подмишниците. Използваш го веднъж на 10 дена и не се изпотяваш през това време. Продава се в аптеките.

Тва е нормално и няма решение на този проблем-е има един малък лек-използвай рексона стик - на мен ми помага и по малко се изпотявам и мирише яко

Голям фен Аватара на o0ps

Одорекс део

ОДОРЕКС ДЕО е предназначен за блокиране на изпотяването на дланите и подмишниците за срок от 10-14 дни при пациенти с палмарна /на дланите/ и аксиларна /на подмишниците/ хиперхидроза /прекомерно изпотяване/. Изразеното антиперспирантно действие на алуминиевия хлорид е умело съчетано с широкоспектърния антибактериален и антимикотичен ефект на метенамина и омекотяващото въздействие на глицерина, което гарантира бърз и траен контрол на хиперхидрозата и свързаните с нея усложнения. Уникалният механизъм на действие на ОДОРЕКС ДЕО блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе негативно върху общата терморегулация на организма.

СЪВЕТ: Три вечери поред напръсквайте измитите длани или подмишници с Одорекс Део, а на сутринта ги изплакнете с вода. Това е достатъчно за следващите две седмици, за които изпотяването ще спре. Не е необходимо да използвате продукта по-често от препоръчаното. Ако усетите, че отново започва изпотяване, напръскайте се еднократно и се наслаждавайте на следващите 10-14 дни!

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Део ако имате наранявания по кожата или имате свръхчуствителност към алуминиевите соли! Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!

Мисля че вече ще ми писне да пускам едно и също мнение...

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Тва е нормално и няма решение на този проблем-е има един малък лек-използвай рексона стик - на мен ми помага и по малко се изпотявам и мирише яко
    Да ще си маже ръцете с Рексона нали. И стига сте ги препоръчвали тези стикове, да не мислите че не е опитвал. Одорекс е решението!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    I na mene mi se slu4va vseki den,no ne obr16tam vnimanie.Prosto se dezodorantirai pove4ko.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

синдрома на потните ръце...
    според теб какво може да е като е горещо времето

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    синдрома на потните ръце...
    според теб какво може да е като е горещо времето
    не е само като е горещо а през цялата година

А да познат проблем.С една моя приятелка двете сме така.Много се бъзикаме с това.. но все пак е нормално.Използвай това Одорекс,наистина ще ти помогне.И на мен ми помага.Но аз вече спрях да го използвам теи като не ми пречи да си ходя потна-хахахахаа.Просто нося такива блузки с такива цветки че не се забелязва.. Да и стига с тея стикове.. няма полза,освен да не мирише неприятно!Айде земаи одорекса и успехи

Здравейте! Искам да ви попитам понеже си купих днес одорекс,но не съм го използвал все още,като го използвам него трябва ли да използвам отделно рол-он за миризмата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си