.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Question 31ви октомври

Днес почивен ден ли е? И ако да- по какъв повод? Едва ли България ще почива заради един Английски празник (Хелоуин)

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Като сме безделници, да не сме без празници!
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Това дори не е английски празник а американски то е нещо като задушница но с костюми. На мен специално ми е интересно и ще празнувам утре.

Супер фен Аватара на fanton1
    не ми е ясно как може да започвате да празнувате празник, който вобще не е наш едвали другите държави ще започнат да празнуват наще ,страшно безмислено ми се струва това ....

А почивен ден ли е? Четоха ни някаква заповед, но не съм сигурен, че е за днес. Най-натоварения ден е, че трябва да уча по 2-3 предмета (География, Химия и Биология).

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    не ми е ясно как може да започвате да празнувате празник, който вобще не е наш едвали другите държави ще започнат да празнуват наще ,страшно безмислено ми се струва това ....
    Ооо, празнуват си го хората и тук. При нас всяка година идват деца, ама все нямаме бонбони да дадем Нищо, тая година взехме една кутия със 100 бонбона!

и при мен идват някакви.... ама тая година вместо те да ме изненадат аз ще им направя една хубава изненада с пиратки

и при мен идват някакви.... ама тая година вместо те да ме изненадат аз ще им направя една хубава изненада с пиратки
    Хмм, даде ми идея Май и аз ще почна да плаша "неканените гости"

Ако сложиш пиратките в руската салата ще ги изненадаш най - запомнящо се

не искам да ги убивам, а да ги изплаша

Е как ще ги убиеш така? Просто ще боядисаш стаята в майонеза.

Цитирай Първоначално написано от L0KM0K Виж мнението
    А почивен ден ли е? Четоха ни някаква заповед, но не съм сигурен, че е за днес. Най-натоварения ден е, че трябва да уча по 2-3 предмета (География, Химия и Биология).
    Още няма отговор ..

за учениците да някаква си есена ваканция за останалите не

Мерси, заключвайте!

То хелоуин трябва не само той да е почивен, а и денят преди него, за да може човек да се подготви, да издълбае тиквен фенер, да си купи американско флагче и торба с бонбони, след това трябва и следващият да бъде, за да има време празнуващият да излезе от роля, а ако е петък, както е сега, понеделникът да е почивен, понеже събота и неделя може да се празнуват и денят на независимостта на щатите на патерици и рождения ден на третия братовчед на принц уилям по зълвина линия.

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Хелоин- американски празник. Не го празнувайте! Хелоин е плод на импераличстическото и католическото влияние в Източна Европа. Американците се опитват да ни внушат своите обичаи, но това не трябва да става. Празнувайте си славянските празници и не объщайте внимание на американците, защото те дори не са една нация, а сбирщина от нацийки.
    Последно редактирано от mimonte2 : 10-31-2014 на 11:43

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    нацийки
    клета маика балгариа

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    клета маика балгариа
    В какъв смисъл?

Мега фен Аватара на 102
    незнам не сам сигорен

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А дали тези, които с радост прегръщат чуждия празник знаят какъв наш празник е утре?

Хелоин е дяволски католически празник. Не се поддавайте. Този "празник" се опитва да разширява импералистическото влияние дори и в Източна Европа и не бива да успяват. Вижте какво казва Варненският и Великопреславски митрополит Йоан в обръщение към миряните от епархията, като определя Хелоуин като "псевдо празник": Хелоуин е особенно неприемлив за Православното съзнание поради това, че предлага на децата и възрастните директна среща с демоните. Подмяната на истината в него крие голяма заплаха за децата ни - те свикват с мисълта, че не е грях, а дори е забавно да отмъстиш и е позволено да правиш пакости, ако съседите не те почерпят с бонбони, когато ги посетиш, маскиран като вампир, вещица или паяк например."

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    А дали тези, които с радост прегръщат чуждия празник знаят какъв наш празник е утре?
    Дори и да го проверят в интернет, едва ли ще сметнат за необходимо да го почетат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    И аз това се питах.

Не е есенна ваканция, почиваме заради утрешния празник. Но кой да се сети.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Хелоин е дяволски католически празник. Не се поддавайте. Този "празник" се опитва да разширява импералистическото влияние дори и в Източна Европа и не бива да успяват. Вижте какво казва Варненският и Великопреславски митрополит Йоан в обръщение към миряните от епархията, като определя Хелоуин като "псевдо празник": Хелоуин е особенно неприемлив за Православното съзнание поради това, че предлага на децата и възрастните директна среща с демоните. Подмяната на истината в него крие голяма заплаха за децата ни - те свикват с мисълта, че не е грях, а дори е забавно да отмъстиш и е позволено да правиш пакости, ако съседите не те почерпят с бонбони, когато ги посетиш, маскиран като вампир, вещица или паяк например."
    npp, is that you?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    npp, is that you?
    Би трябвало на английски, но все пак ще отговоря на български- не, аз съм mimonte2 и не знам кой е npp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си