- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Има ли българи в...
Аз съм в бг, но ми е интересно на колко си?
П.С. - дано намериш някой около теб близо, да излизате заедно
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Az sam v London, no sam kam North Greenwich
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Абе нещо не ми дава да пиша лично " Администраторите са забранили изпращането на лични съобщения. Извиняваме се за неудобството"Първоначално написано от Chefinkaaa
Дай си скайпа и ще те намеря като вляза
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
хех далече си ... аз съм на Stratford (east)
I az jiveq v London ama mai si daleche az jiveq v Walthamstow
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
Дам , rammstein_2006 ми е Скайп-а , не гледай ник-а не съм някво метълче![]()
Аз не живея там (за жалост) но искам само да попитам вие от кога живеете там и най- важното - как се преместихте смисъл цялото семейство ли или сте сами да учите там?
п.п. питам от любопитство![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аз живея в Лондон и изобщо в Обединеното кралство вече две години и отгоре и съм с цялото си семейство и уча тук![]()
Супер.. на мен ми е интересно защото аз много искам да се преместим и карам наще обаче те все ми отговарят че нямало какво да работят там и сме щяли да живеем с много лишения и тн. и така.. и казват че могат мен да ме пратят, но аз искам и те да дойдат..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ами незнам при теб как стоят нещата но в България живеех и аз и семейството ми с повече лишения отколкото тук. Тук просто имам всичко в материалния смисъл на думата каквото не съм поискала това съм нямала като родителите ми не работят кой знае какво майка ми е чистачка а баща ми водопроводчик.Първоначално написано от sweetcupcake
![]()
П.П. little_f много си далече но ако идваш кум Лондон може да се видим![]()
da, taka e, no materialnoto pravi li ni 6tastlivi?Първоначално написано от BAD_KID
здравейте хорадълго време търсих българи в UK е най накрая намерих :Д за всички които искат да се запознаем да пишат на скайп faceless490 важи и за тези които искат да си поговорим
мислела ли си да ходиш да учиш там?Първоначално написано от sweetcupcake
Навсякъде по света има българи, даже съм сигурен, че един ден точно българите ще завладеем света.
xaide yspokoi se malko, sveta 6te ni e mnoooooogo trydno da zavladeem, dori e realno nevazmojno.Първоначално написано от kristo
Че е мноооого трудно това да стане, така е, но не и невъзможноПървоначално написано от Some Girl
.
Ама айде, и Мизия, Тракия, Македония, Северна Добруджа, Западните Покрайнини и Източна и Западна Тракия съм съгласен, целият свят пък ще ни дойде малко множко.
Иначе чичко Хитлер е дал идея как да се завладее света, но се е оказал малко тъпичак и затова не е успял да го направи, може пък някой българин един ден да открие формулата на успеха.
Да и мисля да го направя.. но винаги е по - добре да си със семейството си.Първоначално написано от Regina;
Fall down seven times..
Stand up eight.
е да така е ама неможе цял живот да си с тях..ама наистина ще е гадноПървоначално написано от sweetcupcake