.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Има ли българи в...

Аз така да попитам ... има ли българчета в Англия, Лондон .. около квартала Crystal Palace (южен Лондон) понеже.. мн скучно .. та може да излизаме с някой.. ако има желаещи тука... миси .. ще чакам отговори или тука или на ЛС

Аз съм в бг, но ми е интересно на колко си?
    П.С. - дано намериш някой около теб близо, да излизате заедно
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Аз съм в бг, но ми е интересно на колко си?
    П.С. - дано намериш някой около теб близо, да излизате заедно

На 16 сега ще ставам ... еми аз за това пуснах темичката да намеря някой .. в околностите.. че голяма скука..

Ехх аз пуснах темичката да намеря някой.. но като гледам никой няма в този квартал... е тогава ако може пишете от кои квартал на Лондон сте.. и така връзки може да правим по Скайп ии някой ден пак може да се видим

Град
    Лондон
    Az sam v London, no sam kam North Greenwich
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    А тва къде се пада...до колкото знам .. горе долу е 10 мили от Crystal Place.. .. Може да дадеш скайп

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    А тва къде се пада...до колкото знам .. горе долу е 10 мили от Crystal Place.. .. Може да дадеш скайп
    Абе нещо не ми дава да пиша лично " Администраторите са забранили изпращането на лични съобщения. Извиняваме се за неудобството"
    Дай си скайпа и ще те намеря като вляза
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    Абе нещо не ми дава да пиша лично " Администраторите са забранили изпращането на лични съобщения. Извиняваме се за неудобството"
    Дай си скайпа и ще те намеря като вляза

fire_girl1208 аз съм там почти през цялото време

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    хех далече си ... аз съм на Stratford (east)

Цитирай Първоначално написано от best_buy
    хех далече си ... аз съм на Stratford (east)
    И аз живях преди там.. имах си приятели... и като се преместихме сички са си там.. и ми идва далече.. 1час и нещо... кофти.. нищо де може на ЛС да дадеш скайп.. си пишим

I az jiveq v London ama mai si daleche az jiveq v Walthamstow
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Фен Аватара на best_buy
    Град
    Лондон , UK
    Дам , rammstein_2006 ми е Скайп-а , не гледай ник-а не съм някво метълче

далечко.. и аз живея на Walthamstow

Супер фен Аватара на iPurple
    Аз не живея там (за жалост) но искам само да попитам вие от кога живеете там и най- важното - как се преместихте смисъл цялото семейство ли или сте сами да учите там?

п.п. питам от любопитство
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Аз живея в Лондон и изобщо в Обединеното кралство вече две години и отгоре и съм с цялото си семейство и уча тук

Супер.. на мен ми е интересно защото аз много искам да се преместим и карам наще обаче те все ми отговарят че нямало какво да работят там и сме щяли да живеем с много лишения и тн. и така.. и казват че могат мен да ме пратят, но аз искам и те да дойдат..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Супер.. на мен ми е интересно защото аз много искам да се преместим и карам наще обаче те все ми отговарят че нямало какво да работят там и сме щяли да живеем с много лишения и тн. и така.. и казват че могат мен да ме пратят, но аз искам и те да дойдат..
    Ами незнам при теб как стоят нещата но в България живеех и аз и семейството ми с повече лишения отколкото тук. Тук просто имам всичко в материалния смисъл на думата каквото не съм поискала това съм нямала като родителите ми не работят кой знае какво майка ми е чистачка а баща ми водопроводчик.

П.П. little_f много си далече но ако идваш кум Лондон може да се видим

Цитирай Първоначално написано от BAD_KID
    Ами незнам при теб как стоят нещата но в България живеех и аз и семейството ми с повече лишения отколкото тук. Тук просто имам всичко в материалния смисъл на думата каквото не съм поискала това съм нямала като родителите ми не работят кой знае какво майка ми е чистачка а баща ми водопроводчик.

П.П. little_f много си далече но ако идваш кум Лондон може да се видим
    da, taka e, no materialnoto pravi li ni 6tastlivi?

здравейте хора дълго време търсих българи в UK е най накрая намерих :Д за всички които искат да се запознаем да пишат на скайп faceless490 важи и за тези които искат да си поговорим

мислела ли си да ходиш да учиш там?

Навсякъде по света има българи, даже съм сигурен, че един ден точно българите ще завладеем света .

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Навсякъде по света има българи, даже съм сигурен, че един ден точно българите ще завладеем света .
    xaide yspokoi se malko, sveta 6te ni e mnoooooogo trydno da zavladeem, dori e realno nevazmojno.

Цитирай Първоначално написано от Some Girl
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    xaide yspokoi se malko, sveta 6te ni e mnoooooogo trydno da zavladeem, dori e realno nevazmojno.
    Че е мноооого трудно това да стане, така е, но не и невъзможно .
    Ама айде, и Мизия, Тракия, Македония, Северна Добруджа, Западните Покрайнини и Източна и Западна Тракия съм съгласен, целият свят пък ще ни дойде малко множко .
    Иначе чичко Хитлер е дал идея как да се завладее света, но се е оказал малко тъпичак и затова не е успял да го направи, може пък някой българин един ден да открие формулата на успеха .

Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ]
    Да и мисля да го направя.. но винаги е по - добре да си със семейството си.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Цитирай Първоначално написано от Regina;
    ]
    Да и мисля да го направя.. но винаги е по - добре да си със семейството си.
    е да така е ама неможе цял живот да си с тях..ама наистина ще е гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си