Абе хора , стига ти му се кара на човека , той просто си казва какво си мисли бахти ...
По темата ,разбирам те , знаеш ли защо? Наще ще правят събиране по повод завършването ми ,ще ти кажа по какви причини.

1.Снобарщина - "Вижте ме колко пари имам дайте да ви почерпя"
2.Защото тях ги били канили на балове , и затова и те трябвало да поканят.
3.Не било нужно аз да си каня мои гости , те ще си поканят там колеги познати , карай че повода уж нали ще е моето завършване.

Ми при тва положение пък аз предпочитам да няма празненство , защото си мислех че ще за да се съберем роднини да се поздравим , а то родителите ми отделиха повече средства за там ресторанти резервации , менюта , отколкото за мен , моята бална рокля , превоз ала-бала А ми викат на всичкото отгоре " няма нужда да харчиш излишни пари за глупости като ГРИМЬОР например ! "И цялата работа не е за да отпразнуваме това че порастнах и завърших , ами защото хората , разбираш ли , ги канели тях , и затова трябвало и те да канят... И си мислех че ще е нали да се похвалят с мен , да се покажа на гостите , а то дори няма да ги видя защото са поканени по времето в което мен нали ме няма вече... Как да не си мисля че са ми снобари родителите , дето само искат пред хората да се изфукат , пък мен кучета ме яли

Тъй че не съжалявай въобще че няма да ти правят бал , аз предпочитам да съм на твое място.