- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен/а на 22.. Бихте ли ходили с такъв/такава ?
Еми не си избирам човека до мен според сексуалния му опит,а според това което носи в гърдите сиТака няма значение дали е девствен или преди това е правил секс.Ще го обичам заради куп други неща които притежава.А и ако е девствен-какво по хубаво да си се обучава върху мен.
+1 жребец i ot meneПървоначално написано от SINDEL
Като се има предвид че и аз съм девствена искам първия път да е с по- опитен. Но като се замисля не е нормално на 22 да си девствен нито за момиче нито за момче... не че оправдавам ония които се чукат на по 12, но то нито едната крайност не е добре....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
защо не?!Това ,че си девствен не е проблем-даже е чаровно:P
Go fix yourself !
xaxa em mai nasitina nqma ama nes1m saglasna 4e si4ki sa k***i makar i malko ima izklu4eniq eto az s1m na 17 i oshte sym devstvena i ne zashtoto nqma s kogo a zashtoto neiskamПървоначално написано от MN_DIV_P
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Аз съм момче и ако момичето е готино и не е девствено заради това че е загоряло бих имал интерес. Даже си мисля че ще ми бъде по интересно и приятно![]()
Не е проблем за мен, даже по-добре отколкото да е минал всяка, която познава![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
i az sum na tva mnenie kato ostanalite.nqma zna4enie 4e e na 22 i e devstven..za men nai vajnoto e kakuv 4ovek e - ne dali e minal polovinata grad ili ne![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Знаех си, че ще дойде момент, когато хората няма да се делят на грозни и хубави, интелигентни и с висака култура или без капка мозък, секси или 160-килограмови, истински хора и лицемери, надежни и клюкарки. Oт сега нататък ще деля познатите си на девствени, чукали се, чукали се в задника и чукали се в устата. Само ми е интересно какво ще правите когато след 3-4 години не останат девствени над 13? А да ще ги делите на тези с под 50 50-100 и над 100![]()
Don't worry, be happy!
Всяко момче си мечтае за мадама, която да не е цепвана на 22. Все пак тогава избора е все между широки гърли.Та за едно ебане - бих я отворил. Но за сериозна връзка - моля ти се - на тая възраст ми се прави секс, не ми се учат монахини от коя страна се лапа хуя. А ако ми е за тесно - отварям дупето на мойта...Първоначално написано от danakis
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Моето мнение се различава от твоето.Останал сам с впечатлението, че момичетата бягат от девствените момчета, чесно казано малко са тея дето се радват да са първата на някои, защото първия път винаги е една голяма излагация, а вие искате да бъдете задоволени и ако случайно не сте, почвате да клюкарствате пред приятелки какъв е дървен в леглото...Първоначално написано от miloto_girl-4e
ne mislq 4e e problem tova 4e e devstven/devstvena.Stiga razlikata vav vazrastta vi da ne e mn golqma.Първоначално написано от danakis
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от Чичко_Полицай
е стига де...Не всички момичета сме такива.Аз лично не коментирам нищо за личния си живот,освен ако някои от моите най-близки хора не ме попита,но дори и тогава не разправям с подробности.Просто това си е лично.А колкото до това,че "ние сме искали да бъдем задоволени" ам..пак грешиш,пак не всички са такива,каквито ги описваш.Аз даже мн ще се радвам ако има все повече хора (не само момчета,но и момичета) които не почват да се е**т на по 13...
Първоначално написано от Diablue{F}
Не всички ама 90%![]()
Ако искаш дай да направим един експеримент...намери едно момче супер плейбой, вкарай го в един сайт за запознанства и пиши на всички, че е девствен още от първото съобщение да видим колко отговори ще получи.
Горчивата истина е, че вече лапотии на по 14 години не им се занимава с девствени, а камо ли на 22...
Първоначално написано от Чичко_Полицай
явно пак съм изключение...Приятеля ми е на 22 (вече) и беше девствен до към 21 и...отгоре...Мен даже това ми достави неописуемо щастие,да съм първата му дама....Така че...за всеки е индивидуално,но не бих отхвърлила някой,само защото не е нае*ал целия град![]()
![]()
Първоначално написано от Diablue{F}
Може ли да ти стисна ръката![]()
tova zvu4i dobre, no az nqmam dumata na men mi e feti6!V smi haresvam neopitni muje!Vuzbujda6to e, gledat te s nqkakvo vuzhi6tenie i strahopo4itanie!!!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от key_of_hell
Като ти гледам аватара и ника не те гледат със страхопочитание заради това ами просто ги е страх от тебе![]()
АБе луди ли сте бе .. имам една приятелка която е почти на 22 и също е девствена ... и не щото няма с кого а щото не иска .... а е супер красива и много печена ... ма .. всеки сам избира ...
Други пък искат но нямат с кого ...
Абе живот ... за всеки влак си има пътнци ....
Първоначално написано от ubuntu
Момиче девствено на 22 е дар от бога :P
4estno da si kaja ne sum ot nai-stra6nite!Iska mi se, ama ne sum!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Kakvo mi e na avatara i nika???
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Страшни![]()
Не си ангел и си ключа за ада ще ме извиняваш ама с теб не искам да си имам зимане даване :P
П.П. Всичко е в рамките на шегата не ме псуваи много![]()
Oh 6teme izvinqva6 ama dokato go pro4eta poslednoto ve4e si izqde psuvnite, prosto peuvam po burzo otkolkoto 4etaПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Кой от роднините ми изгоря![]()