- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен/а на 22.. Бихте ли ходили с такъв/такава ?
E sega kakvo sa vinovni roditelite ti, az tqh gi propusnah i napravo na teb go nabihПървоначално написано от Чичко_Полицай
!
Izvinqvai mai prekalih!Ebavam se!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от key_of_hell
Момиче да ме е*е баси кефа.![]()
П.П. Яко наспамихме темата![]()
tova ne mi e kriterii
Голям размер на картинката! /machoka/
a te taka mnoooogo ama mnogo sum suglesen s tebПървоначално написано от sweet_baby_cool
vub6te ne mislq 4e tova na kolko godini si go napravil ti e nqkuv pokazatel (bez zna4enie momi4e ili mom4e si)
![]()
tova dori e mn sladko i gotino! malko hora ve4e imat silata da se zadarjat tolkova dalgo vreme! 6apka im svalqm))
NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!
не,предпочитам да не правя нищо отколкото с девствен. просто не обичам да съм учителка в секса на момчета. там обичам само аз да се уча![]()
няма любов
Няма значение ако съм я харесал
Е като си на 22 и си девствен/а да не си прокажен/а случайно ! Пък и гарантирам, че ще направиш някой много щастлив/аПървоначално написано от danakis
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
nqmam ni6to protiv,stiga da si q ima v nego zalojena straSTTA.NQMAM NI6TO PROTIV V NA4ALOTO AZ DA SAM VODE6TATA I PARVITE NQKALKO PATI DA GO NASO4VAM,NO NE I DA MI SE DARJI V LEGLOTO KATO P****!!!!MAJAT TRQBVA DA SI E MAJ!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ай сега влез и с третия си рег да си потвърдиш глупавото мнение...Първоначално написано от bebeT00
![]()
Стига де...ш земе да те послушаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
са поколението е такова където още от 13/14 почват,нооо
за ходенето може би не !