.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    tova zvu4i dobre, no az nqmam dumata na men mi e feti6!V smi haresvam neopitni muje!Vuzbujda6to e, gledat te s nqkakvo vuzhi6tenie i strahopo4itanie!!!

Като ти гледам аватара и ника не те гледат със страхопочитание заради това ами просто ги е страх от тебе
    4estno da si kaja ne sum ot nai-stra6nite!Iska mi se, ama ne sum!
    Kakvo mi e na avatara i nika???

Страшни
    Не си ангел и си ключа за ада ще ме извиняваш ама с теб не искам да си имам зимане даване :P
    П.П. Всичко е в рамките на шегата не ме псуваи много
    Oh 6teme izvinqva6 ama dokato go pro4eta poslednoto ve4e si izqde psuvnite, prosto peuvam po burzo otkolkoto 4eta

Кой от роднините ми изгоря
    E sega kakvo sa vinovni roditelite ti, az tqh gi propusnah i napravo na teb go nabih !

Izvinqvai mai prekalih!Ebavam se!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен
    tova zvu4i dobre, no az nqmam dumata na men mi e feti6!V smi haresvam neopitni muje!Vuzbujda6to e, gledat te s nqkakvo vuzhi6tenie i strahopo4itanie!!!

Като ти гледам аватара и ника не те гледат със страхопочитание заради това ами просто ги е страх от тебе
    4estno da si kaja ne sum ot nai-stra6nite!Iska mi se, ama ne sum!
    Kakvo mi e na avatara i nika???

Страшни
    Не си ангел и си ключа за ада ще ме извиняваш ама с теб не искам да си имам зимане даване :P
    П.П. Всичко е в рамките на шегата не ме псуваи много
    Oh 6teme izvinqva6 ama dokato go pro4eta poslednoto ve4e si izqde psuvnite, prosto peuvam po burzo otkolkoto 4eta

Кой от роднините ми изгоря
    E sega kakvo sa vinovni roditelite ti, az tqh gi propusnah i napravo na teb go nabih !

Izvinqvai mai prekalih!Ebavam se!

Момиче да ме е*е баси кефа.

П.П. Яко наспамихме темата

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Аз лично нямам против това.. Все пак аз съм си харесала въпросното момче, на неговия сексуален живот..
    А и е готино да си първата на някое момче
    Моето мнение се различава от твоето.Останал сам с впечатлението, че момичетата бягат от девствените момчета, чесно казано малко са тея дето се радват да са първата на някои, защото първия път винаги е една голяма излагация, а вие искате да бъдете задоволени и ако случайно не сте, почвате да клюкарствате пред приятелки какъв е дървен в леглото...

е стига де...Не всички момичета сме такива.Аз лично не коментирам нищо за личния си живот,освен ако някои от моите най-близки хора не ме попита,но дори и тогава не разправям с подробности.Просто това си е лично.А колкото до това,че "ние сме искали да бъдем задоволени" ам..пак грешиш,пак не всички са такива,каквито ги описваш.Аз даже мн ще се радвам ако има все повече хора (не само момчета,но и момичета) които не почват да се е**т на по 13...

Не всички ама 90%
    Ако искаш дай да направим един експеримент...намери едно момче супер плейбой, вкарай го в един сайт за запознанства и пиши на всички, че е девствен още от първото съобщение да видим колко отговори ще получи.
    Горчивата истина е, че вече лапотии на по 14 години не им се занимава с девствени, а камо ли на 22...

явно пак съм изключение...Приятеля ми е на 22 (вече) и беше девствен до към 21 и...отгоре...Мен даже това ми достави неописуемо щастие,да съм първата му дама....Така че...за всеки е индивидуално,но не бих отхвърлила някой,само защото не е нае*ал целия град

Може ли да ти стисна ръката

що не :P :P :P

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

tova ne mi e kriterii
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    tova ne mi e kriterii
    a te taka mnoooogo ama mnogo sum suglesen s teb vub6te ne mislq 4e tova na kolko godini si go napravil ti e nqkuv pokazatel (bez zna4enie momi4e ili mom4e si)

tova dori e mn sladko i gotino! malko hora ve4e imat silata da se zadarjat tolkova dalgo vreme! 6apka im svalqm ))
    NaUcHi Se Da KaZvA6-KaKvO oT TovA?Za NEsHtY,Ot KoeTo Do SyLzI tI PuKa!NaUcHi Se OcHiTe TI dA sIqQt,DoRI kOgAtO Se PyLnQt SyS sYLzI!NaUcHi Se Da StRaDa6 I dA NE SyJeLQvA6!!!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    не,предпочитам да не правя нищо отколкото с девствен. просто не обичам да съм учителка в секса на момчета. там обичам само аз да се уча
    няма любов

Супер фен
    Няма значение ако съм я харесал

Град
    София

Re: Девствен/а на 22.. Бихте ли ходили с такъв/такава ?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Bihte li iskali da imate vrazka i li pravite sex s mom4e/omi4e koeto e devstveno a e na tazi vazrast
    Е като си на 22 и си девствен/а да не си прокажен/а случайно ! Пък и гарантирам, че ще направиш някой много щастлив/а
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Супер фен
    nqmam ni6to protiv,stiga da si q ima v nego zalojena straSTTA.NQMAM NI6TO PROTIV V NA4ALOTO AZ DA SAM VODE6TATA I PARVITE NQKALKO PATI DA GO NASO4VAM,NO NE I DA MI SE DARJI V LEGLOTO KATO P****!!!!MAJAT TRQBVA DA SI E MAJ!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Трябва да ти кажа, 4е мен ли4но изобщо не ми пука до колко годишен е бил девствен или дали е девствен в момента. Ако съм го харесала, това няма да е от зна4ение.
    Вярно, в на4алото сексът ще е кофти, но пък никой не се е родил нау4ен и с малко пове4е тренировки, ще го усъвършенствам
    To4no

Определено ако си намеря такова гадже ще се радвам много ... ама къде подходяща жена на 22 девица.. това само по манастирите го има..

.................................................. ......................Намери Нови Приятели

да ще я науча , ще я :P :P и ще е голям купон

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Bihte li iskali da imate vrazka i li pravite sex s mom4e/omi4e koeto e devstveno a e na tazi vazrast
    na kakvato i da e vazrast ne se zanimavam s devstveni mom4eta nito za sex nito za vraska -po prostata pri4ina ,4e sam sviknala da sam zadovela maksimalko s mom4e s mnogo opit v sexsa,no ina4e vseki re6ava do kolko godini da e devstven na 22 na 16 ne6to normalno.
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    na kakvato i da e vazrast ne se zanimavam s devstveni mom4eta nito za sex nito za vraska -po prostata pri4ina ,4e sam sviknala da sam zadovela maksimalko s mom4e s mnogo opit v sexsa,no ina4e vseki re6ava do kolko godini da e devstven na 22 na 16 ne6to normalno.
    +1
    Ай сега влез и с третия си рег да си потвърдиш глупавото мнение...

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    +1
    Ай сега влез и с третия си рег да си потвърдиш глупавото мнение...
    Стига де...ш земе да те послуша

са поколението е такова където още от 13/14 почват,нооо
    за ходенето може би не !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си