.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Можем ли сами с партньора си да си направим СПИН?

С риск да прозвучи нелепо пускам тази тема, след като изчетох намерените материали за СПИН във раздела.
    Ще задам въпроса си така:
    Може ли двойка при полов контакт да възпроизведе вируса на спин, при положение ,че и двамата партньори не са заразени и девствени при това? И ако да - по вероятно при анален или вагинален секс?

П.п.-понеже никой не ми отговори в раздела болести,поствам и тук с надеждата,че ще.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    мега зле си и ти - не може
    The Spark

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Спин се предава по полов път от единият партньор на другия само ако единият от тях е заразен - вирусът не може да дойде ей така от нищото - особено пък ако и двамата са девствени. Вече има друг вариант при който единият може да е заразен някак от заразени игли например , при преливане на кръв и т.н. без да е правил секс ,и така да зарази другия. Но само така помежду си да правите секс и да се самозаразте - не не може.

Thank goodness....

Не може много ясно...
    we give it all.

EST 4E NEEEEEEE
    abe vie ste mn malaumni be hora!!!!!!!!!ne znaete kak se prenasqt bolest, nqkoi dori ne znaqt kak da se predpazvat ot bremennost................. mi kato ne znaete mi NE ZAPO4VAITE DA PRAVITE SEX NA 12-13 osven ve4e kazanite pri4ini 6te nazova o6te 1 koqto e mn po vajna:
    - organizma vi e PREKALENO nedorazvit za polov jivot!!!!!! tova e kato kataklizam za organizma!!!

LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от mimoza16
    EST 4E NEEEEEEE
    abe vie ste mn malaumni be hora!!!!!!!!!ne znaete kak se prenasqt bolest, nqkoi dori ne znaqt kak da se predpazvat ot bremennost................. mi kato ne znaete mi NE ZAPO4VAITE DA PRAVITE SEX NA 12-13 osven ve4e kazanite pri4ini 6te nazova o6te 1 koqto e mn po vajna:
    - organizma vi e PREKALENO nedorazvit za polov jivot!!!!!! tova e kato kataklizam za organizma!!!
    Няма смисъл да се нервиш Както хората са казали "Глас в пустиня".Няма какво да се ядосваш,един ден "умните им" главици ще се сетят,ама късно
    offline forever!

Guest
    Който,когато прецени ще започва полов живот Колкото и да не е добре..всеки има своя избор така че няма смисъл от нерви

Да, но само и единствено ако много силно си го пожелаете. Прати това съобщение на 10 човека до 3 минути.Ако не го направиш няма да успееш да се заразиш със СПИН!!!!

Не може...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от mimoza16
    EST 4E NEEEEEEE
    Няма смисъл да се ядосваш. Наистина понякога се задават много тъпи въпроси, но е по- добре да се задават отколкото да стане някоя беля. Все пак форума е направен и за това.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Между краката на майка ти
    Един от 2-мата партньори трябва да е серозпозитивен, тогава става белята !! Иначе е абсурдно !!
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Голям фен
    Е поне станете на 13 години преди да почнете да правите секс,защото така като те гледам ти си на 10 или поне акълът ти е на толкова
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

nemoje osven ako edin ot dvamata ne se zanimava s glyposti kato spincovki i tai nataka ili ako savi prilivali krav no samo dvamata nqma na4in

nemoje osven ako edin ot dvamata ne se zanimava s glyposti kato spincovki i tai nataka ili ako savi prilivali krav no samo dvamata nqma na4in

Град
    София
    това ще е се едно да създадеш вирус в лаборатория .....
    live today...tommorow may not come yesterday won't return

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си