- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Можем ли сами с партньора си да си направим СПИН?
С риск да прозвучи нелепо пускам тази тема, след като изчетох намерените материали за СПИН във раздела.
Ще задам въпроса си така:
Може ли двойка при полов контакт да възпроизведе вируса на спин, при положение ,че и двамата партньори не са заразени и девствени при това? И ако да - по вероятно при анален или вагинален секс?
П.п.-понеже никой не ми отговори в раздела болести,поствам и тук с надеждата,че ще.
Спин се предава по полов път от единият партньор на другия само ако единият от тях е заразен - вирусът не може да дойде ей така от нищото - особено пък ако и двамата са девствени. Вече има друг вариант при който единият може да е заразен някак от заразени игли например , при преливане на кръв и т.н. без да е правил секс ,и така да зарази другия. Но само така помежду си да правите секс и да се самозаразте - не не може.
Thank goodness....
EST 4E NEEEEEEE![]()
![]()
abe vie ste mn malaumni be hora!!!!!!!!!ne znaete kak se prenasqt bolest, nqkoi dori ne znaqt kak da se predpazvat ot bremennost................. mi kato ne znaete mi NE ZAPO4VAITE DA PRAVITE SEX NA 12-13osven ve4e kazanite pri4ini 6te nazova o6te 1 koqto e mn po vajna:
- organizma vi e PREKALENO nedorazvit za polov jivot!!!!!! tova e kato kataklizam za organizma!!!![]()
![]()
Няма смисъл да се нервишПървоначално написано от mimoza16
Както хората са казали "Глас в пустиня".Няма какво да се ядосваш,един ден "умните им" главици ще се сетят,ама късно
![]()
offline forever!
Който,когато прецени ще започва полов животКолкото и да не е добре..всеки има своя избор така че няма смисъл от нерви
![]()
Да, но само и единствено ако много силно си го пожелаете. Прати това съобщение на 10 човека до 3 минути.Ако не го направиш няма да успееш да се заразиш със СПИН!!!!
Не може...![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Един от 2-мата партньори трябва да е серозпозитивен, тогава става белята !! Иначе е абсурдно !!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Е поне станете на 13 години преди да почнете да правите секс,защото така като те гледам ти си на 10 или поне акълът ти е на толкова![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
nemoje osven ako edin ot dvamata ne se zanimava s glyposti kato spincovki i tai nataka ili ako savi prilivali krav no samo dvamata nqma na4in
nemoje osven ako edin ot dvamata ne se zanimava s glyposti kato spincovki i tai nataka ili ako savi prilivali krav no samo dvamata nqma na4in
това ще е се едно да създадеш вирус в лаборатория .....
live today...tommorow may not come yesterday won't return