.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Пъпки...бързо премахване?

Когато ви излезе някоя пъпка с какво я мажете или прикривате?

Нямам акне, нито проблемна кожа Преди цикъл ми излизат 1-2 и ме интересува как да ги махна с нещо бързо като например коректора на Орифлейм... Обичам кожата ми да е гладка и не мога да търпя и най малката пъпчица. Това е... :}

Голям фен Аватара на o0ps

Re: Пъпки...бързо премахване?

Цитирай Първоначално написано от *...I Love You...*
    Когато ви излезе някоя пъпка с какво я мажете или прикривате?
    Ооо, извинявай че не разбрах че става въпрос за пъпките преди цикъл. Ти толкова ясно си го обеснила а пък аз...много съм тъпа нали? Тцтцтц
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F6%E8%EA%FA%EB
    Айде радвай...

Пише "Когато ви излезе някоя пъпка с какво я мажете или прикривате?", а не "Как се борите с акнето и проблемната кожа"... не се заяждай

аз лично вечерта й слагам малко паста за зъби. на сутринта няма и помен от нея. чувала съм, че може да се намаже и с памуче с оцет. пак действа

Град
    ...Не...Казвам...

Прочети

Има един трик, който не съм пробвала, но една приятелка ми каза, че го направила и е подействало.Един ден дойде на даскало и беше много чиста кожа.
    Трябва ви:
    Един памук
    Малко ракия
    Сол
    Черен пипер
    Сода
    Мед
    Взимате един памук с ракия и го мажете върху лицето около 2 минути.След това добавяте и сол и пипер.След време взимате една ч.л. мед и добавяте сода до образуването на каша.Като нанасяте върху лицето стоите 15-20 мин. и се измивате с хладка или топла вода. :D

Град
    ...Не...Казвам...
    Нямам акне, нито проблемна кожа Преди цикъл ми излизат 1-2 и ме интересува как да ги махна с нещо бързо като например коректора на Орифлейм... Обичам кожата ми да е гладка и не мога да търпя и най малката пъпчица. Това е... :}
    __________________________________________________ __________
    Съгласна съм с тебе

Ами имам въпрос аз имам пъпки на гърба по точно зад врата ми и по надолу също така отпред малки пъпки и малки петанца от пъпките въпроса ми е как да ги махна защото страшно се дразня.Бих ви била страшно благодарна ако ми отговорите.

Re: Прочети

Цитирай Първоначално написано от Dqvolchetooo
    Има един трик, който не съм пробвала, но една приятелка ми каза, че го направила и е подействало.Един ден дойде на даскало и беше много чиста кожа.
    Трябва ви:
    Един памук
    Малко ракия
    Сол
    Черен пипер
    Сода
    Мед
    Взимате един памук с ракия и го мажете върху лицето около 2 минути.След това добавяте и сол и пипер.След време взимате една ч.л. мед и добавяте сода до образуването на каша.Като нанасяте върху лицето стоите 15-20 мин. и се измивате с хладка или топла вода.
    пробвах го и наистина действа на 2-рия ден се забелязваше резултата ...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2008
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си