- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проверки за рязани вени ?!?!
Чи супер,такмо някой ще им обърне внимание-полицията.![]()
Не съм чувала такова нещо,но едвали ще има някакво развитие този слух.
;]
За пръв път чувам , но като замисъл е добро . Може и да се улови някое психични разтройство на време , но се съмнявам да го направят .![]()
![]()
Все пак сме в България ! Ама според мен да си режеш вените е тъпо ! Повечето пишлемаци "го правят" или заплшват по форумите ,ч е ще се заколят , защото страдат от липса на внимание !
![]()
![]()
![]()
ба кви емотатука няма емота..има са'о някви деца дето ги кефи стила на обличане и прическите..и са решили,че са Емота..и трябва обизателно да си срежат вените
стига бее..утре ще създам някъв стил например Богданка или Марийка
и ще трябва всеки,който го кефи тоз стил да се хвърли от моста иначе няма да го признаем,че е Богданка или Марийка - същата история е почти при "емотата"
![]()
![]()
хахах ам по темата - това ми звучи като - след дъжд качулка
в смисъл ако някой например си е срязъл вените ии къв е смисъла да ходи в ареста например..никъв..то си е за него а и вече е направил тази глупост.Едвали ще му дадaт акъл там.А иначе това сигурно са слухове.
Желязна Девица
преди сигорно 1 месец , в нашето училище някой казал че 4-5 момичета имали белези понеже са се опитвали да се самоубият (сред тях и моята най-добра приятелка [Sad_Kid]) ии стой та обяснявай че котката те е издрала по ръцетеноо просто ги пратиха при психоложката а не такива простотий там .. незнам си кфии ...
АХАХАХАХАХАХХА ..И какво ще стане: Вървя си в парка, някой ме спира,хваща ми ръцете,оглежда ги добре ( с лупа ) и казва.. "хммм добре, не са рязани..) .. стеалтва се и бавно се запътва към следващата жертва...
Скрий се плс
The Spark
Кво зимаш ?Първоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
Вие се бъзикате с тва, ама е вярно. Вчера в часа по цифрова схемотехника нахлуха едни униформени с противогази на главите и хванаха двама от класа, че са си рязали вените. Извадиха електрошоковите палки и ги приспаха с 10000 волта. Днес сутринта ги умъртвиха и ги закачиха на оградата на даскалото за пример - да видят какво ще се прави вече с тези, които си режат вените![]()
бе споко това го казват по всички новини не само в бг с цел родителите да обърнат малко внимание на децата си. А иначе тва с вените е пълна простотияПървоначално написано от elmosGirl8
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Ha ha haha
1- Da si opravqt obrazovanieto
2- da si opravqt kirlivite uchebni centuri
3- ~~OPRAVETE TAQ DURJAVA PURVO BE~~
tova si e moq jivot ne tehniq. Tfa e prosto smeh![]()
Nikoi ne mu puka za nashto pokolenie pa izvednuj se vturnali da gi zakliuchvat smeshnicite
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
абе няма такива глупости и не виждам как 24 часа в ареста ще повлиаят на човека дето си се самонаранява..най-много да го подтикнат да се резне още неколко пъти,щото то там не е кой знае колко готино...хората ше се депресират още повече![]()
и как може такава мизерна държавица като наща да има най- мн хлапета дет се режат...аз не знам и за много такива смърти случаите в германия и в северна америка са мн повече емовците от наще...а да,забравих-ние сме най- във всяко пропаднало отношение
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Че на тях какво им влиза в работата? Да се колят, като са тъпи и малоумни... Децата по домовете умират от глад бавно и могат само да си мечтаят да умрат от прерязване на вените. На никой не му пука за хората, които наистина имат нужда, пък се притесняват за тия малоумни тъпанарчета.![]()
Който има акъл в главата невиждам за кво да се притеснява
Първоначално написано от al_bundy316
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Повечето полицай са мъже, така че най-добре си трайПървоначално написано от meds15
![]()
![]()
![]()
Хахахахахаххаха нека ми се яви някой такъв..най-много да изяде един бокс в мутрата..поне да има причина да ме води в кошарата..
Това за пръв път го чувам,но няма да се учудя,ако го направят,въпреки че се съмнявам някой да го интересува кои си реже вените и защо,то родителите на тея деца не ги интересува,пък някой друг...![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
аз пак съм празна кофа ама не си режа вените, проблем ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
след като не ги режеш начи имаш потенциалПървоначално написано от skatemore
![]()
И кво общо има дали си режеш вените или не с потенциалаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
По темата аз вече като видя патрулка скачам в най-близкия храст![]()
![]()
аве кой умен, здравомислещ и разсъждаващ човек би си срязал венитеПървоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
Ами просто може да има проблеми тва дали си режеш вените няма нищо общо с това дали си умен или пък дали имаш потенциалПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Знаех си, че вчера не тряаше да спъ...Първоначално написано от -4arovnata-
Що не ме събути, ва, зубър :P![]()
![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Щото щяха да тъ прибератПървоначално написано от Garmy
![]()
![]()
![]()