- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проверки за рязани вени ?!?!
Абе аз щях да извада бръснарското ножче и щях да ги изколя кат кучитaПървоначално написано от al_bundy316
![]()
(само за инфо... няам бръснарско ножче... и не съм емo)
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Така е. Бръснарско няаш, ма имаш ножче от острилкаПървоначално написано от Garmy
![]()
ОО да... такъф майстор съм с него... по-добре от самурайски меч го ползвамПървоначално написано от al_bundy316
![]()
![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
И от пИпИруда дажеПървоначално написано от Garmy
![]()
![]()
Тея пък ептен убитиПървоначално написано от Facelessman
Кфо ги грее кой си рязал вените...
Не да си остаята емотата да се режат ми ше ги заключват. Те даже така ше ги предизвикат наистина да се самоубият
![]()
За първи път чувам такова нещо!![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
всеки с потенциал знае, че като си режеш вените, не си оправяш проблемитеПървоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
Супер простотия...
1-На повечето младежи не им трябва психиятър,а някой който да ги изкара от облаците и да им каже за нещата от реалния живот....имам сумати познати дето "УЖ" са си рязали вените...!
2-Не не отричам че наистина има такива хора и товя е психическо състояние,но въпреки всичко...тази "болест" започна много да се комерсиализита и някои хора е приемат за ей така....детешки истории....сичко вече стана комерс и поз6орщина!![]()
Brain Madness!
да бе..тфа се води навлизане в личната територия. никой няма право да ми проверява ръцете, защото мога да правя каквото искам с тях
не че се режа де..
ay caramba
Може да не си оправяш проблемите, но ти разкарва мислите от тях и пак казвам не е хубаво, но от това не зависи дали си умен и да или имаш потенциалПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
винаги можеш да си разкараш мислите и по друг начин, тва с рязането на вените е пълна простотияПървоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
+1Първоначално написано от PlamM
![]()
![]()
![]()
emi te si4ki emota go pravqt,dage i tezi,koito ne sa,se mi e taqПървоначално написано от Spider4eto
Пак подчертавам, че не съм казал, че е хубаво просто не е свързно с ума или потенциала на човек, може да е изпаднал в моментна лудостПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Аве писна ми да споряПървоначално написано от Spider4eto
Печелиш !!!
![]()
беше достоен противник, ама и ти си права така че победата е фифти фифти
![]()
За пръв път чувам такова нещо, изобщо не ми се вярва. Ама и не ме притеснява хич.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Само дето съм праВ но мерси все пакПървоначално написано от Spider4eto
![]()
А то незаконно ли е по някакъв начин? Освен като опит за самоубийство ама не винаги се стига до крайности.
След редакцията вече мерсиПървоначално написано от Spider4eto
![]()
ем с тая мацка на аватара е малко объркващоПървоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
haha az imam beleg na lqvata ruka ako pomislqt che sum si rqzala veniteПървоначално написано от FuCk.YoUr.RuLeS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БУБОЛЕЧКА-ЧКА-ЧКА-ЧКА АЙ
БУБОЛЕЧКА-ЧКА-ЧКА-ЧКА АЙ
БУБОЛЕЧКА-ЧКА-ЧКА-ЧКА АЙ
ОЛЕЛЕЙЙ БУБОЛЕЧКА!
Za da si rejesh venite, znachi imash problem s psihicata. Shtom imash problem s psihikata stavash opasen za okolnite. Ili pone az taka si go obqsnqvam. Ne vijdam dryg smisul da go pravqt tova. A vse pak.......
PODQVOLITE DURJAVATA NI ZATUVA BE! Eto brat4e snoshti lelq mi mi zvunna v 1 i polovina prez noshta za da mi kaje che sa razbili kolata na bashta mi i sa mu vzeli CD-Player- a. Da zemat da premahnat korypciqta i posle da me zakliychvat. A da gi vida kak shte me zakliuchat smeshnicite...![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)