.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Би било супер,ама съмнявам се.
    London Tipton

Искам и аз в ареста и на психиатър дали да си резна вените !? Питам сериозно.
    Пука ли ти ?

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Абсурдно.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

не мисля че като си режеш ръцете ставаш опасен.Някои го правят зада си излеяят гнева.Когато нямя на кого.Може би неискат да съзнават праблеми,да им се сърдят родителите,които ги обвинават безпричинноили да нараняват приятелите,и икаво им остава,да наранят себе си. Но не го правете.Наистина не е хубаво.Н е че аз съ го правила.Но съм виждала такива.Например някои от приятелките ми

Супер фен Аватара на Sarabi
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

на ккаво толкова се смееш.Какво е толкова смешно.Ноа теб може да ти е смешно.Но на други не.

Защо ? Защото са тъпи хлапета и си режат веничките и ги е страх чичко полицай да не ги хване и да каже на мама и тати ?
    Да не с режат вените просто, и без тва е ясно защо го правят.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

днеска ме хванаха докато се режех в една градинка ;(

отведоха ме при мама и тя ме наби по дупето
    we give it all.

Ооо, горкичкото...
    Сигурно не ти е смешно, нали ? :/
    -Мръсен старец.

Това е пълна простотия Най вероятно е само слух за да сплашат емотата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си