- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ЧАЛГАТА СИ ОТИВА ?!?!!? - ЙЕЕЕЕ !!!!
То така ставаПървоначално написано от cinderellaa
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
не слушам чалга/поп-фолк,но не ми и пречи-всеки си има индивидуални предпочитания...
не мисля,че с горенето и ще се постигне нещо![]()
на мен ако ми забранят музиката,аз няма да спра да я харесвам/слушам
и да,напълно съм съгласна с едно от предходните мнения (по-добре да я има... така няма други стилове да се комерсиализират и да се обезсмисли съществуването им.)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Балканите ..... ой боже я тръгни в реалния свят (огледай се) ! Чалгата не е ветовната музика ! Световната музика са старите хитове !!! Повечето от тях - рок и олд скуул парчета ! Т'ва, че в една България и още няколко страни е "NUMBER ONE CHALGA" не означава, че в тези страни са изчезнали ценителите, DjBaloon !!!!!! Не мисля, че чалгата има особено място във Бъглария, тъй като само "до опустушава" останките запазени от нея ..... Като започнем от "хаус-наркоманчетата" до "имо позите" = СЛЕДСТВИЕ ОТ ЧАЛГАТА !!! Така, че моля DjBaloon да си затвориш тъпата МИСИОНЕРСКА ПРОПАДНАЛА ТЪПА УСТИЧКА и да ходиш да лапаш пишки![]()
![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Песни за любов, раздели, интриги, изневери и тем подобни пуберски изпълнения ще бъдат вечно търсени, затова и чалгата и поп музиката никога няма да умрат. Ебати разбирачите сте, деба, направо тънки специалисти... Чалгата се съмнявам някой в този форум да доживее нейната смърт, ако такава се осъществи някога. Много лесно ще се види дали чалгата умира след 2 месеца на турнето. Ако на всеки стадион има по 15+ хиляди зрители за каква смърт ще говорим?!? Клинична, физическа? Много подценявате Митьо Пайньера, а в същото време много надценявате хаус, Мики Маус, поп, рап, рок и т.н. В България за жалост чалгата е много по-слушана от другите стилове музика, въпреки че аз също наблюдавам спад в интереса към чалгата, смятам че е твърде рано да и слагаме надгробния камък...![]()
Левски шампион але але!
И аз така мисляПървоначално написано от The_69
, оставете ги да слушат чалга, че да не прецакват нашите стилове
![]()
а по анкетата ... разбира се че не слушам
Аз неслушам чалга, но на който му харесва да я слуша. Кфо от тфа всеки си има вкус.![]()
Само това слушам.Няма лошо,всеки с вкуса си! :P
Не слушам![]()
Той е прав.. целия свят се е залял от комерсиална музика точно както чалгата. Тези - Rihanna, Avril Lavigne и още тем подобни какви мислиш, че са? Те са американска помия, докато чалгата е българско-сръбска-гръцка помия нека да го кажем по накратно БалканскаПървоначално написано от fuck_brainpants
Слушам си и чалга (поп - фолк) и ретро хитове за които ти сигурно не си чувала.. и сега в коя категория съм тъпа или умна? Слушам и комерсиалната, слушам и "качествената", защото всичко е много относително. Ама ще те помоля да ми кажеш за какво се пее в рока или "олд скуул" парчета (каквото и да значи това). Във всеки стил се въртят едни и същи теми с различна мелодия запомнете го (може би изкючение прави метъла с по - изкривените си текстове, но иначе тенденцията си е една и съща)
Чалгата е голяма простотия ,но винаги ще я има независимо дали ни се иска или не винаги ще има хора които да я слушат.Затова аз лично си бича айляк и хич не ме засяга кво става с чалгата и тези които я слушат! И стига теми от рода "Мразите ли чалга?" ,"Слушате ли чалга?" вече е пълно с подобни теми.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
А пък това, че наркоманчетата и емотата са в следствие на чагата беше пък унакално тъпо![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Абе недейте бе... аз като се напия мн обичам да слушам чалга
The Spark
Простотията по хората ходи, не по гората, е, мойква смърт на чалгата, кви 5 лева, ква кофа с кръв..
Кое викаш, било 'пуберски изпълнения'?Песни за любов, раздели, интриги, изневери и тем подобни пуберски изпълнения![]()
аь ус ефь пьтнсше
Момента с псувните ще го порпусна,той обикновено показва липсата и невъзможноста на опонента да защити тезата си или мнението сиПървоначално написано от fuck_brainpants
![]()
Кой е казал че няма други стилове музика,че не се слуша друга музика?![]()
Май май си четеш избирателно.. нищо вече намекнах горе че не си от умните(да кажа че сигурно не си разбрал.. уж чалгарите бяхме тъпите тц тц тц)
Разбира се че има други стилове.. други почитатели.. аз казах че ЧАЛГАТА Е МАСОВИЯ СТИЛ,пиша го с големи букви.. за да го видиш,а дали ще го разбереш се съмнявам.. явно пиша прекалено сложно
И това е факт,че това е масовата музика,което не значи че няма друга музика и т.н.т
На тебе ако не ти харесва това или не я слушаи(както правят хората,а не да се вайкат по форумите че има чалга), или си зимаи багажа и отивай при световната музика![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
amii mene za da ne me drazni tolkova nali ne q slu6am....
От дълго време не слушам чалга, слушам я само когато сме на маса, защото неможе в кръчмата да се слуша Хаус, Ретро, Рок и т.н, но има песнички, който от време на време си ги слушам.
Отговорът ми е Понякога![]()
Just do it ...
Може, можеПървоначално написано от Presli
Особенно рок
Чалгата си отива .. ДА ДА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А тези които казват че я мразят и нея слушат ... всъщност я слушат повече от тези които си признават че си слушат чалгичка ....
Хаусър=Чалгар под прекритие .....
Метъл(човек)=Виждал съм как върти кючеци като преди тва се кълнеше че мрази чалга ...
PAYNER MUSIC Е като Х.Ботев - ТОЙ НЕ УМИРА![]()
![]()
![]()
![]()
бееееее рока хауса и дискотечните парчета..това се казва истинска музикаа не чалгията ..пф дори стават банални тез фолк певици с този силикон и пластични операции само и само да ги покрива заради тва,че им липсва глас
ей тая простотия я има само в България
Желязна Девица
Първоначално написано от aLL|aLoNe
omg kak moje da sy6testvuvat takiva tupi pesni...az priznavam 4e ima tam 4-5 pesni koito mi haresvat ama tez typizmi omg :O![]()
Кажи, че аз съм първата последната
и всичко невъзможно вече съм ти дала.
За тебе ставам русата и чернара,
не спирай да ме правиш влюбена.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()