Здравейте!
Не съм много запозната с епилиранито с епилатор и искам да ми дадете малко инфо относно много ли боли, на колко време се епилирате и доволни ми сте от резултата независимо на кое място па тялото!
Ами аз имам епилатор, но честно казано предпочитам с кола маска , защото космите растат по-бавно и болката е по-малка, тъй като с епилатора космите се откъсват един по един, а с колата маска на веднъж!
Eпилирам се веднъж седмично, след къпане, защото косъмчетата ми растат по различно време и все има някои, които мъничко са се показали![]()
Мен не ме боли, свикнала съмА и го правя след баня, защото тогава
порите са се разширили и болката е сведена до минимум![]()
Да, доволна съм от резултата![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С епилатора боли повече,но става по-гладко,къса ги по-лесно целите и от веднъж,с колата понякога се налага да повториш или не успява да ги откъсне.
Аз съм момче,но предпочитам епилатора.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ползвам епилатро от година и половина. Болка има само от начало, но много зависи и от това колко ти е чувствителна кожата и дебелината на косъма. Епилирам се веднъж в седмицата и съм доволна.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
Защо пишете,че епилатора къса космите?По принцип той ги изкарва от корена,затова и растат по-бавно.Аз съм доволна,но мен си ме боли,но си търпя,няма как.При всеки е различно,например майка ми,ми казва,че я сърби,когато се епилира![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Мен ме боля само първия пътзависи колко са ти дълги косъмчетата, ако са по дълги ще те боли малко повече. С времето се свиква! Мен вече не ме боли! Доволна съм от резултата!
amii ako predi tva si se brysnala malko shte te boli,inache ne boli kydeto i da mahash kosmite
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Еми аз съм пробвала всичко, което се сещаш за епилация и депилация...
С изключение на най-скъпите митоди - фото- и лазерна епилация.
Засега съм най-доволна от епилатора. Да, боли, но се свиква а и добре премахва косъмчетата. Аз специално го ползвам само за краката, защото кожата ми е толкова чувствителна, че на други места направо започва да ми кърви. Подмишницата и интимните части -грозно или не ползвам депилиращ крем.
Да обаче с епилатор те държи седмица - 2, а с кола маска 3-4 седмици... разликата е доста голяма и особено важна за интимните части.
ami az su6to polzvam epilator,dovolna sum oba4e kato ne isdurja ponqkoga iii... 4ak mi e spe6no sq kato go pi6a iz4istvam desniq krak i ve4emi e pisnalo i leviq maham s krem
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
само първите пъти боли и то само ако преди да почнеш с епилатора си се бръснала
ползвам го от 2 години и вече съм му свикнала-косъмчетата растат съвсем тънички и дори са светли така че не се забелязват.отнема ми около 20 мин за краката
Моя е на Braun Silk Epil
Ползвам си епилатор горе-долу веднъж в седмицата. Епилирам се навсякъде без триъгълника, там предпочитам или лентички или бръснене. И да, доволна съм от ефектът, който постигам с епилатора.
Мен въобще не ме боли тъй като съм свикнала и кожата ми не е чувствителна , но при всеки е различно .... Логично е да съм доволна тъй като косъмчетата ми растат бавно , пък и епилатора маха и коренчето !![]()
am za da ne puskam nova tema,6te izpolzvam tazi![]()
moje li da mi preporu4ate nqkakvo krem4e za sled epilaciq .. 6toto mnoy me drazni kak se polu4ava sled epilaciqta a iskam da sa mi gladki krakata ....:P
Епилацията боли и е гадна.
the conversation is over.
:/
we stay here tonight
promise me you won't leave my side
and when the sun comes up we fight
so promise me you won't leave my side
Boli mnogo .. az go imam ot polovin godina i vse oshte me boli,nadqvam se da svikna ..inache e braun silk epil even soft
~Remember,remember...25th of November~
оооххх днес пробвах и направо щях да умрааа..много ме болеше и не можах да издържа![]()
Аз попринцип използвам бръсначка и за краката ми отнема 5 минути ама за седмица вече са ми наболи..
Та чух, че от филипс с дисково устройство са много доволни и си купих..
Ама то пък толкова мн боли, че направо не се търпи..
Успях да мина крак и половина за 30 мин о.О..
Неиздържах на болката и продължих с бръсначката..
"Епилирах" се преди къпане..
Моля ви за съвети, защото не знам какво да правя![]()
П.С: Това мн не прилича на отговор, но се извинявам...
Според мен болката зависи от епилатора.Казвам го от личен опит.Първите четири години се епилирах с Филипс хем голяма болка,хем ефекта не беше дълготраен най-много 3-4 дни.Миналата година си купих Brun silk epil Xpressive 7180 с него е безболезнено и ефекта е 7-10дни
Епилирам се един път в седмицата. Болката е търпима, при мен беше само първите два пъти.
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...