Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха
Много страшна и рязка промяна. И все пак си мисля, че единственият губещ си пак ти! Подиграваш се с мечтите на момичетата, държиш се така, както ти искаш и се представяш за какъвто не си...
Лелеееееееее,Вамп,ако и повярваш на тая овца ще се преебеш мноо здраво 4ове4е....Що пък да е гудещ ма,ебе ви мн здраво в гъзЪ,и му дреме на кура.
И кво като има рязка промяна ве,или се променяш,или си оставаш и пълни о4и-празни ръце цял живот.
В крайна сметка,май моми4етата са тия дето се опитват да ни създадат комплекси - 4е не ставаме,4е сме зле-та...
4овека,с товя негово обяснение какъв е бил,пък каквъ е станал май мн дразни хората.можеше с др думи да каже вси4ко това,но така му е кеф.
пи4...Най-важно е да правиш това което те кефи,без да ти пука за другите какво мислят.винага ще има подобни комплексарки,опитващи се да те смажат долу,ама ти им еби майката и да не ти пука.
Путките са за ебане,не за др,не да ги оби4а6,да им се ври4а6 и т.н./тия неща са от филмите/.