- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Visibly Clear Браво!
Толкова съм щастлива и доволна от цялата серия Visibly Clear на Neutrogena, че реших да споделя радостта си. Никога до сега сякаш не съм виждала кожата си толкова чиста и сияеща. Звучи като реклама, но... наистина е така! Препоръчвам ви я с пет ръце! А ако не можете да си я позвлите цялата, маската 2 в 1 върши половината работа. В началото си бях взела само нея. Купувайте и бъдете щастливи!... като мене :P=D>
kolko struva maskata
a celiq komplekt?
А тва за колко време е?Всмисъл за колко време лицето ти е станало така?
Ами моментално! Още след като си измих лицето почуствах разлика! А по-нататък...
Около 35-40 лв. е цялата серия. Различно е навсякъде.
мерси за съвета, мисля да я пробвам тази серия
хубаво е да се пускат теми, в които да рекламираме истински добри продукти. полезно е
А това за момчета дали върши работа ?
По принцип поне доколкото аз знам няма разграничения на продуктите,така че би трябвало и на момичета и на момчета да помага в зависиимост от кожата де.А само да попитам това помага ли за черните точки или е повече за пъпки?Първоначално написано от m
I was lost and I'm still lost...
Ами така като чета и опаковката и по това, че някак си... изчисти кожата и порите ми... смятам, че основно е за черни точки. А оттам нататък и за пъпките. Все пак те са продукт на замърсената кожа.![]()
Супер!Току що ме зариби ...Първоначално написано от bilka
А само да те попитам ти цялата серия ли си ползвала или само някои продукти и можеш ли да кажеш кои помагат най-много,ако е възможно да определиш.
I was lost and I'm still lost...
Цялата ползвам и, както казах, според мен най-много помага измиващата маската 2 в 1. А и от цялата серия точно нея рекламираха. Имало е защо! Продължавам да се любувам на личицето си! Супер е!![]()
А цялата серия колко неща включва и какви?разбрах за маската а другите?
Neutrogena Visibly Clear Deep Cleansing Wipes
Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash & Mask
Neutrogena Visibly Clear Triple Action Lotion![]()
миси много
Супер си че пусна тази темичкаМного е полезна и май като си дойде тати и аз ше си я взема
![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
Радвам се!Първоначално написано от biberon4e
А след като някои сте го ползвали вече, какви са вашите отзиви? Аз продължавам да не се оплаквам, но ми е интересно какво мислят останалите за този продукт![]()
В петък си го взех и засега се представя доста добре.Чувствам кожата си наистина по-чистаПрепоръчвам го на всички
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
a ot kade si gi kupi. as t1rsih vav METRO ama tam niama. kaji ot kade da si zema seriata daje da ne e cialata seria triaa mi samo maskata. pls kaji
Аз днес си го взех от Метро , но не беше при останалите кремчета , лосиончета и т.н. , а в аптеката.
Ако пак ходиш там , провери. Иначе смятам , че в някоя по-голяма аптека , където има и повече козметика , ще има.
Ami Neutrogena Visibly Clear Triple Action Lotion kak deistva, kakvo pravi?
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Ми как... Това по мое мнение е лосион за склоннa към омазняване замърсена кожа с акне. Туй, което прочетох на опаковката, беше нещо подобноПървоначално написано от HeCu®
![]()
Иначе можете да го намерите във почти всяка аптека...
здр bilka много се зарибих сега по този Неутраген които казва6 4е деиства от рази така да те питам ти кой крем използва6 2в1 или цялата и бих искал да ми каже6 кои дeйства наи добре
и как трябва да се слага сут ли ве4ер обясними за това
![]()
fesfsfesfsfsef
Pochti se zaribih da si vzema komplekta .. Samo sega trqbva qkoi koito go e polzval da pusne snimchica... bilka ?
~Remember,remember...25th of November~
Днес си я купих маската от тази серия и се измих с нея.Е наистина е страхотна!Утре мисля да си купя и измиващият ексфолиант.Абе доста ми щипеше по кожата,ама съм суууупер доволна и кожата ми сега наистина изглежда свежа и сияйна.Малеее,ква реклама направих само![]()