"тръгнеш ли си повече няма да ти се обадя никога"и
zdraveite,iskam da vi spodelq za moqta golqma i edinstvena lybov.zaedno sme ot 2god. i se obi4ame adski mn,no i mn se karame.uj gledam da ne pravq ne6ta ot koito toi se podrazni no togava pak toi pravi ne6to koeto men me drazni i pove4eto pati se karame za gluposti,no e imalo i dosta slu4ei v koito sme se karali za naistina seriozni ne6ta kato tova da zv na taa i onaa,skypove ala bala,i men mi pisva i mu kazvam krai tva be6e.no tolkova go obi4am 4e nezavisimo dali az sam bila vinovna ili toi,vinagi parva az zv za da se sdobrim.toi e tolkova silen i gordeliv 4e nikoga nqma da mi se obadi prav.prosto sam pravila vsi4ko za nas i na6ata vrazka,no vse ne6to ne se polu4ava,znam 4e toi me obi4a za6toto mi go e dokazal pak i to si li4i kogato edin 4ovek darji na teb i te obi4a.rqdko ,no sme imali sedmici v koito ne sme se karali za adsolytno ni6to i sme bili adski 6tastlivi.vednaj oba4e se skarahme mn seriozno i toi si pozvoli da me udari (naprao si se sbihme) i ne bqhme zaedno gore dolu edin mesec,posle doide pri men govorihme obe6ta 4e nqma da se povtarq i se sdobrihme.no v4era mi vdigna skandal za6toto sam pu6ela mn cigari na sedmica i pak me udari.neizdarjah udarih go i az,ubidih go i toi mi kaza "tragne6 li si sega pove4e nqma da ti se obadq nikoga" i az si tragnah.prosto iskam nqkoi da mi dade savet,za6toto ve4e neizdarjam ot slu4va6toto se v too skapan jivot.