.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Защо търсим изход в самоубийството?

Имах приятел....ходехме година и 9 месеца.... вчера се разделихме.... скарахме се както винаги за глупости... накрая той ми се развика и аз си заминах...просто не издържах на това напрежение...Той ми се обади и ми каза сбогом питах го какво мисли да прави а той каза че ще разбера от техните или по новините...много пъти ми е говорил че ще се хвърли в Дунава... или че ще се блъсне с колата...вианги намирах начин как да подходя и да го спра...но вчера не намерих..бях напълно безсилна .. и дори му звънях но той ми затвори...тогава се обадих на майка му в отчаянието си... знаех че вече съм го загубила..но не исках да спирам поне да го вижам...знам че това може да е поредната филмирана история за вас, но се случва.. и не мога да разбера защо младите вече търсят изход от проблемите си в самоубийство...как да поговоря с него... как да го предразположа и да му докажа че го обичам... той се предава с всеки изминал ден повече ,а не трябва.Как да му обясня как да му повлияя за да спре повече да говори за смърт..Днес дори майка му се учуди и се разплака защото не знаеше какво да направи... Искам да му помогна.Толкова много ме боли че младежите не търсят начин за забавление, а си мислят за край на живота си? Моля ви не се подигравайте... искам да му помогна и да го обгърна пак с цялата си любов...

Град
    Sofia
    За мене самоубийството не е начин за решаване на проблемите...но повече младежи го правят,защото това в по-лесният на4ин за избавяне от проблемите,според тях....А как да поговориш с него,не му звъни,защото е нормално да не ти вдига,ами го намери и бъди убедителнма и не го лъжи,кажи му единствено и само истината....

ami mili4ka az mislq 4e moje da mu zadade6 vaprosi ot roda na : I kakvo o4akva6 sled kato se samoubie6,4e 6te otide6 v raq li, v raq kadeto nqma problemi? ; I tezi koito te obi4at 6te stradat za teb, 4e te nqma,no ti razbira se se misli6 za tqh. Ne se li interesuva6 ot tqh? .... i dr
    uspeh!!!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен
    Град
    България
    Самоубийството не е решение ,а избавление! Аз също като всеки тийн съм си мислел за самоубийство ,признавам си.Това е най-лесния начин ,ще се отървеш от всичко което ти се е случило,което ти се случва и което ще ти се случи.Какво по-хубаво от това?,,
    Има 2-вида хора без проблеми.Едните са тези които не са се родили ,а другите които са умрели!''

Все пак си мисля ,че живея на пук на другите.Печеля си врагове и то успешно ,губя приятели също много успешно и всичко защото аз искам така! Живеем един живот ,нека да го живеем до край!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И какво скочи ли пича?
    The Spark

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    щото сме лигави малки келеши (така де вие)

Голям фен
    Град
    Констанц
    проблема е в това ,че все по малко хора (младежи) имат смелост да се изправят срещу проблемите си и тарсят най –лесния начин супер тъпо , но в екстремни ситуации човек не знае какво прави и мисли и за това в такива моменти има нужда от истински приятели да му покажат, че една раздяла или каквото и да е било там не е краят на света. Надявам се всичко с приятеля ти да е ок
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Много лесно манипулируема си. Никой няма да се самоубие! Ако се съгласиш отново да сте заедно, значи си с децки акъл и не го обичаш, а просто го съжаляваш!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Защото някои яко са във филма.

Защото правят работи, без да помислят дори за секунда дали е необходимо това нещо, или не. Защото не мислят трезво, защото са заблудени, дори не осъзнават, че животът е пред тях, и имат куп работи за правене. Защото не умеят да се забавляват.

Мога да си изброявам така до утре. Приятелят ти уби ли се в крайна сметка? Не, нали? Май само драматизира. Говори с него, кажи, че го обичаш, и че искаш да си с него. Ама то ако е така, представям си какво ще стане, ако го зарежеш. Голям филм, кажи му, по - леко да го кара.

Град
    София
    ми не...като си заобиколен от олигофрени и ти писва...вкъщи олигофрени , в училище , в трамвая , в дискотеката , на работата ,
    във форума ( it's me ) , но тфа не е начина треа да се бориш с проблемите не да бегаш от тях

Самоубийството не е решение на проблемите, даже е фателен удар за вашите родители, представи си какво ще стане с тях, и тяхната психика, ако чуят това за сина си или дъщерята? Аз повече нейскам да пиша по темата, това са мойте думи за самоубийството ... !
    Just do it ...

.. защото е най-лесно
    Lof YAaA..!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dare_93
    .. защото е най-лесно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си