- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесва ли ви секс с ЕМО?
Първоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Не одобрявам някой да парадира с проблемите си пред всички, само не и пред тези, пред които трябва. Нито пък одобрявам някакви 13-14 годишни момиченца и момченца да се мъчат да се самонараняват. Да ходят на психиатър. Точка.Първоначално написано от koro
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
Според мен няма нищо различно какъв си каква музка слушаш а и повечето са позйорчета който се ПРАВЯТ на ЕМО....
Аха, а гъзарчетата, дето могат да не свалят една тениска по цяла седмица, че и отгоре? Я стига, чистоплътността е до човека, не до каква музика слушаш... А и ако с "гледане" усещаш как мирише някой, евалата!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И имотата са хора като всички останали. Това че са по-емоционални от други е друг въпрос. И сексът с момче/момиче имо няма да е по-различен.
Какво общо имат имотата с некрофилията ???Първоначално написано от Jeuelle
^Те са самата некрофилия.![]()
Напълно съгласна. Make_me_laugh, (да, наистина ме накара да се смея), с металодетектор ли ги търсиш, обяви ли пускаш по вестниците, че търсиш смърдящи жицаджии, не те разбирам.Аха, а гъзарчетата, дето могат да не свалят една тениска по цяла седмица, че и отгоре? Я стига, чистоплътността е до човека, не до каква музика слушаш... А и ако с "гледане" усещаш как мирише някой, евалата!Досега не съм видяла метъл с мазна коса, но чалгари, рапъри и квито там смехории още се сетиш с такава - бол... пхахаха
Въпроса ти е за книгата на рекордите за най-тъп въпрос....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Po kakwo pozna?Първоначално написано от Virus_
mi vsashnost ima li nqkakvo osobeno zna4enie?az poznavam nqkoi dosta svestni emota vapreki 4e ne si padam po stila im ne gi mrazq i ne gi mislq za otka4eni.ima nqkoi leko isteri4ni no ne mislq,4e sha tragnat da se rejat po vreme na seks.spored men ne bi imalo nqkakva osobena razlika.![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Абе хора,вие с тия ЕМОТА се забъркахте.Освен да ти реве по време на секс и да заплашва че ще се самоубие,не виждам ква друга разлика може да има
![]()
offline forever!
0мг? ае .. в тоз форум .. все повече и повече ме изумяват ...![]()
![]()
![]()
е к'во като е емо ? човек е нали ? не трябва да делите хората по какъвто и да било начин ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Виж какъв е живота- ти им се смееш на тях, те 100% на теб ти се смеят и те мислят за смотла...ама кой да ги вини. Да, има и нечистоплътни метъли, но те определено не са болшинството. Аз движа в такива среди, момиче съм, е не съм забелязала да са мръсни. Мен пък ми е гадно да гледам разни "пичове" с ланци- тенеке и гел в промишлени количества.... ВКУС!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
И какво значение има музиката за секса? Аз като спя с метъл това какво значи, че трябва да се правим на животни и да си дълбаем пентаграми ли? глупости..... музиката е мн важна за разбиранията, обаче не и в тази област.
Между другото- кУбинки. И голямата награда за 1 дума с 2 грешки- камУфлаЖ. Обърни внимание на О-У май ти е проблем, а предполагам си малка и те чакат матури.
оффф ддз,но ак0 някоя ак0 ти се надупи,да ли нема да ти скочи члена..![]()
Life is good , but isn't forever !
Еми представи си гледаш некое хубаво Емо .. и хоп аре да я оправиш....
И почваш я ама след 5 мин прическата се развяля и виждаш че не е чак толко хубава ... и може и да се разочароваш ....
Аз не сам чак толко претенциозен .. не гледам изцяло и само външния вид ... не държа на негосамо гледам да се поддържа момичето .
да сладки саПървоначално написано от KillSwitchEngage
абе секс като секс
1-во в България НЯМА истиснки ЕМО-та, поне за толкова години вече... Има само позьори.Първоначално написано от Virus_
2-ро поогледай се малко - метеалите в жегата с кобинки, с някакви черни дълги тениски, с дълга спарваща коса, с някави кожени гащи или ленти по ръцете и т.н. която спарва, да не забравяме и камофлашките, ооо гнусни и смешни са и още как.
А момиченцата "емо", дето са на по 13-16 год възраст, дето нямат още лична хигиена и като се доближиш до тях миришат на некъпано.. айде стига.. Всеки ден като се редя да 'обядвам' някъде на бързо из центъра и като сме на опашка усещам power-а им.. пф
Както и да е.. кефи им се. ма аз такива ебавам и се смея.
п.п. не казвам, че 100% всички са такива, ама повечето..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
Що пък не.... Има много готини путки, които са емота......
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
с Емо пием бира...не се чукаме
не съм лЕв все още![]()
Не би ми харесал секс с Емо.Все пак не съм гей, за Емо незнам, не съм го питал.
ne moga da razbera kvo zna4enie ima pri4eskata za sposobnostite v sexa![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Оф още ли не сте разбрали че те са за бой а не за секс
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Първоначално написано от justme__
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...