- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесва ли ви секс с ЕМО?
Egati glupavata team.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................
da az vednuj se slu4i 4e pravih ,no sled tova neznam ot razo4arovanie ili ot ogromnia ekstaz si razraza venite, i izcapa dovolno 4arshafiteI sled kato se vurnah nashite trqbvashe da si izmislqm obqsnenia izsmukani ot prustite
![]()
![]()
![]()
Не съм пробвала и не мога да кажа. Не ги разбирам обаче тези хора(емо-тата)
. Смисъл такъв - не разбирам хора, които се възприемат за емоционално изтерзани и прочее, поради простата причина, че ако обществото те отхвърля, може би част от вината е и в теб. Ох, както и да, почвам да пиша глупости.
![]()
Не съм правила,но не вярвам да има разлика..и те са като нас..все пак![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Оф бе батеее .. кво да му е различното .. сигурно има голяма разлика ако го правиш със смъкнат или с емо примерно .. пууу да го е*а .. хора сме .. и емо да е нали е мъж/жена к'во му е различното?! Че може да реве докато го правите ли.. или да си реже ръцете докато и го ръгаш .. ОМГ .. !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
НЕ
I"m Lonely ...
само да не мирише на развалени яйца
Muay-thai - The ultimate fighting skill
pisna mi ot hora koito postavqt zaklu4eniq bez da sa izpitali problema...nqkoi ot vas da e bil emo za da kaje ko mislqt i 4yvstvat e az sam i ne me boli da si go priznaq da emo sam da padam si po otka4eni ne6ta da reja se da iskam da ymra i ko?!?!?emotata sa hora proymeite go ne sa nito izvunzemni nito ot nqkfa dryga rasa te sa HORA...sled kato se postavite na tqhno mqsto i ispitate tva koeto i te togava mi preite zaklu4eniq kvi sa 6to sa i ko praqt!
STFU EMO NAP!Първоначално написано от gothic_girl666
По 5o стотинки много сте в буркана.
Oтговор съм на въпроса 'кой ни преподава?'.
Караме се,а сме от една държава!!!
Да ви кажа ли слънцето от 'де изгрява?
Само с мерене на пишки майче HE става.
Ади през глава...на който му се плава.
Или да ми циврат...Първоначално написано от Virgin
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
Латиница + старо.