- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е в ездачката?
Възможно ли е в ездачката (с презерватив) ...ако члена не е изваден от момичето няколко секунди след еакулацията,спермата да се стече,да излезе от презерватива и да стане забременяване?
Соиред мен едва ли.. презерватива стяга в края![]()
Hardcore 4 Life
xaxaxa se edno devsteno momi4e da zabremenee bez nikakav sexПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
има и такива случаиПървоначално написано от beb4eto0o
![]()
![]()
Първоначално написано от bubinka-_-
![]()
![]()
ако презерватива е сложен калпаво ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
незнаех че може да минава през презерватива спермата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne esestveno. Ta toq baq trqbva da mu e tunuk pishoka da mu se steche spermata, che i posle da se izhluzi i ot izcapanoto da vleze navutre i da q zabremeni. No predpolagam, che podobno tvurdenie bi minalo v bulgarska sudebna instituciq.![]()
![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
spored men nqma opasnost ako prezervativyt e slojen kakto trqbva. v kraq na kondoma si ima rezervoqr4e to se sybira tam a dolu e stegnato i nqma kak da izte4e(osven ako kyra na pi4a ne e mn tyni4yk :P, koet ne e za podigravka razbira se)
Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...
Тая тема ми прилича на онея .. олеее правих свирка мога ли да забременея![]()
Хаха Дева Мария как забременява ?? ХахахаахахаххаПървоначално написано от beb4eto0o
![]()
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Да,ако до половия орган на девствено момиче се допре мъжкия полов орган и се извърши семеизпразване,е възможно да се забременее.Вие биология учили ли сте изобщо?Първоначално написано от Kaos_Urbano
А за хуя ...мн е дебел даже ама нали трябва пак да си внушавам нещо....
Ами то по члена на моя приятел и по презервативите винаги има бяло като сперма ама това е течността от мен...поне засега винаги е била тя![]()
Mmmmm neznam kvo ti kaja ama se samnqvam 6tot tq se sti4a nadolu ... A we da ti kaja 4esno samnqvam se taka 4e se uspokoi![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Не мисля...![]()
При добре сложен презерватив шанса е нулев , но ако е сложен калпаво ...
Шанс нулев няма и калпав презерватив ако беше, да се е изхлузил навреме. При мен се е случвало мн пъти след като момчето свърши спермата да се стича по срамните ми устни, което не е довело до никаква бременност и едва ли. Като се замислиш хората правят сума ти опити докато жената е в овулация и пак не успяват (дори и най-добрите), а ти се притесняваш. Изглежда имаш малко мозък в главата, но моя съвет е да не се притесняваш. Всичко хубавоПървоначално написано от sexy_sladuranka___
![]()
Изглежда имам много мозък в главата,а твоя определено е в малки количества.Ти чувала ли си статистиките,че годишно в България се правят 600 000 аборта?А? Знаеш ли,че както някои лелки на по 40 със срастване в яйчниците правят опити и много трудно забременяват,така едно момиченце може без изобщо да предполага да стане белята
Ако не беше така нямаше да има 600 000 аборта годишно в нашата държава.Айде моля ти се отиди малко да се образоваш по тази тема и тогава говори,защото ми се гади от такива като теб
Успехчета и на тебе
![]()
Изглежа, че нямаш много мозък в главата, защото 600 000 аборта на година може да се правят в САЩ, но не и в България.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Мхм очевидно не сте се интересували![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
![]()
мале хора аре помислете малко преди да пишете тука бе плаче ми се вечекак според теб ще се движи от горе на долу спермата ???
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it