.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да разбера дали ми се е отворила

Малко глупава тема и нз точно как да си задам въпроса.Момиче съм и съм на 15.Как да разбера дали путката ми се е отворила,т.е дали вече мога да правя секс.И изобщо тя при самото действие ли се отваря при проникването или?

Re: Как да разбера дали ми се е отворила

Цитирай Първоначално написано от love_you5555
    Малко глупава тема и нз точно как да си задам въпроса.Момиче съм и съм на 15.Как да разбера дали путката ми се е отворила,т.е дали вече мога да правя секс.И изобщо тя при самото действие ли се отваря при проникването или?

Boje,priberi si versiite!
    A qui

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Секс трьгнала да прави

Ох, Боже... За къв секс говорим... Я да питам на колко си,че ми стана интересно

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Ох, Боже... За къв секс говорим... Я да питам на колко си,че ми стана интересно
    Залагам на 10 Може и на по-малко

Секс тръгнало да прави девойчето Божееее вземи прочети нещо бре..

Как да разбера дали путката ми се е отворила
    снимай я и ни покажи снимката ние ше ти кажеме

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Смятай само за какво става вьпрос!Бати вьпроса...Брат ми който е на 11 го знае това нещо

Цитирай Първоначално написано от k@msi
    Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Смятай само за какво става вьпрос!Бати вьпроса...Брат ми който е на 11 го знае това нещо
    Хаха. Наистина чакам да видим на колко е...

Град
    Русе
    е то пише на 15 е момичето ама е много необразовано и не познава тялото си...пък тръгнало да прави секс
    ...

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    снимай я и ни покажи снимката ние ше ти кажеме

ей пишки стига сте се ебавали с момичето не се е ограмотила и така
    путката както викаш има девствена ципа и тя се къса и има малко кръвотечение като ти го напъхат ^^ а може да се скъса когато караш колело и др

момичето си написа че е на 15
    по темата - прочети разни неща из форума, за да ти станат ясни тез неща, преди да тръгнеш да правиш секс о.О

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]е то пише на 15 е момичето ама е много необразовано и не познава тялото си...пък тръгнало да прави секс
    А да не съм забелязала. Извинявам се...
    А на авторката ще кажа само 1... Хващаш биологията за 8 клас има раздел за половата система и прочиташ всичко... Понеже ми е под ръка и страниците ще ти дам... Започваш от урок 12 /стр.85/ със заглавие "Възпроизвеждане и развитие на човека" прочиташ всичко до... 12.6 /стр.94-95/ заглавието е "Болести, свързани с възпроизвеждането и развитието на човека" . А дано разбереш нещо и се пообразоваш малко...

Цитирай Първоначално написано от GaTio
    ей пишки стига сте се ебавали с момичето не се е ограмотила и така
    путката както викаш има девствена ципа и тя се къса и има малко кръвотечение като ти го напъхат ^^ а може да се скъса когато караш колело и др
    Тук за кръвотечението не съм съгласна. То не е задължително. Ииии... Ципата може да се скъса и от спорт,от падане,от удар. Но това не значи, че като направиш сефтето е изключено да те боли. Все пак влагалището се разширява. Е освен ако не си го разшири самото момиче като пъха вътре квото и падне (от пръсти до...дезодоранти,краставици ,моркови и там разните други неща...)

ХАхсахаСхАСхсАХХАХАХАХ !!!!!!!!!

уфф божее.....тея неща и децата в детската градина сигурно ги знаят....ама кво да се прави...всякакви хора има...дано поне след тая тема земе да се пообразова малко девойката
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

hora kakvo se u4udvate...to cqloto ni pokolenie e takova zagubeno hem nqmat ponqtie ot takiva raboti puk seks trugnali da pravqt a da ne govorimi za 13 godi6nite koito o6te po malko znaqt po tazi tema no se pravqt na golemi kaki4ki i sledvat "modata" ..kvo dr da kaja osven

Град
    София

ако искаш ела в нас да те пробвам и ще ти кажа дали ти се е отворила
    луд умора няма само се поти

Ae stiga i vie taka ste q napadali (nqkoi) .. 1. Nikoi ne e kazal 4e e tragnala da pravi seks,prosto pita kak se "otvarq" ... 2. Pishe,4e e na 15 ..
    A po temata:
    Edin savesten saforumec ve4e obqsni ...

Супер фен
    Град
    Венера
    Виж първо от коя дупка ти е изтекъл мозъка, после се тревожи за половите си органи....

ХахХАхаХАхХахАхХАх ... ей т'ва вече беше върхът на всичко

Като се интересуваш толкова ходи някои те прасне и тогава вече ще знаеш, че си "жена" и може да почнеш да разправяш на всичките си приятелки
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Супер фен
    отвори си с ключ - гаечен или номер 14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си