- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да разбера дали ми се е отворила
Малко глупава тема и нз точно как да си задам въпроса.Момиче съм и съм на 15.Как да разбера дали путката ми се е отворила,т.е дали вече мога да правя секс.И изобщо тя при самото действие ли се отваря при проникването или?
Първоначално написано от love_you5555
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boje,priberi si versiite!
A qui
Ох, Боже... За къв секс говорим... Я да питам на колко си,че ми стана интересно![]()
Залагам на 10Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
Може и на по-малко
![]()
Секс тръгнало да прави девойчетоБожееее вземи прочети нещо бре..
снимай я и ни покажи снимката ние ше ти кажемеПървоначално написано от love_you5555
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смятай само за какво става вьпрос!Бати вьпроса...Брат ми който е на 11 го знае това нещоПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
Хаха. Наистина чакам да видим на колко е...Първоначално написано от k@msi
![]()
е то пише на 15 е момичето![]()
ама е много необразовано и не познава тялото си...пък тръгнало да прави секс
...
Първоначално написано от alex_devv
![]()
ей пишки стига сте се ебавали с момичето не се е ограмотила и така
путката както викаш има девствена ципа и тя се къса и има малко кръвотечение като ти го напъхат ^^ а може да се скъса когато караш колело и др
момичето си написа че е на 15![]()
по темата - прочети разни неща из форума, за да ти станат ясни тез неща, преди да тръгнеш да правиш секс о.О
А да не съм забелязала. Извинявам се...Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
![]()
А на авторката ще кажа само 1... Хващаш биологията за 8 клас има раздел за половата система и прочиташ всичко... Понеже ми е под ръка и страниците ще ти дам... Започваш от урок 12 /стр.85/ със заглавие "Възпроизвеждане и развитие на човека" прочиташ всичко до... 12.6 /стр.94-95/ заглавието е "Болести, свързани с възпроизвеждането и развитието на човека" . А дано разбереш нещо и се пообразоваш малко...
Тук за кръвотечението не съм съгласна. То не е задължително. Ииии... Ципата може да се скъса и от спорт,от падане,от удар. Но това не значи, че като направиш сефтето е изключено да те боли. Все пак влагалището се разширява. Е освен ако не си го разшири самото момиче като пъха вътре квото и падне (от пръсти до...дезодоранти,краставици ,моркови и там разните други неща...)Първоначално написано от GaTio
ХАхсахаСхАСхсАХХАХАХАХ !!!!!!!!!
hora kakvo se u4udvate...to cqloto ni pokolenie e takova zagubeno hem nqmat ponqtie ot takiva raboti puk seks trugnali da pravqta da ne govorimi za 13 godi6nite koito o6te po malko znaqt po tazi tema no se pravqt na golemi kaki4ki i sledvat "modata" ..kvo dr da kaja osven
![]()
![]()
ако искаш ела в нас да те пробвам и ще ти кажа дали ти се е отворилаПървоначално написано от love_you5555
![]()
![]()
![]()
луд умора няма само се поти
Ae stiga i vie taka ste q napadali (nqkoi) .. 1. Nikoi ne e kazal 4e e tragnala da pravi seks,prosto pita kak se "otvarq" ... 2. Pishe,4e e na 15 ..
A po temata:
Edin savesten saforumec ve4e obqsni ...
Виж първо от коя дупка ти е изтекъл мозъка, после се тревожи за половите си органи....
ХахХАхаХАхХахАхХАх ... ей т'ва вече беше върхът на всичко![]()
Като се интересуваш толкова ходи някои те прасне и тогава вече ще знаеш, че си "жена" и може да почнеш да разправяш на всичките си приятелки![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
отвори си с ключ - гаечен или номер 14