.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Град
    Велико Търново
    revniva sam v ramkite na normalnoto.no v lubovta sam dosta santiemntalna i po4ti ne pravq kompromisi.darja gadjeto izkaso i ponqkoga ot malkite ne6ta pravq problemi,no pone si zaslujava i posle tezi problemi ne se povtarqt
    Руса кукличка

аЗ сЪм МНОГОООО рЕвНивА!!!!!

Бомба със закъснител.. Много ревнувам..ама ако знам и аз защо, щеше добре да е..Гледам да се сдържам, амааа..като ми скимне..паля фитила
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

mne nqma smisul...veroqtnostta da zagybi6 4oveka do sebe si e po golqma zaradi revnostta..ako me obi4a nqma smisul ako li ne...prav mu put

UjaSno Mnogooooo

Ужасно много

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Хмм... мне особено аз му вярвам напално до сега не се е дънил за нещо че да си изгубя доверието в него и да пораждам изблици на ревност... че да не му давам да говори с други момичета...
    Е разбира се... не съм в възторг като ми разправя някои случки как някви пачи му се бутат в реиса или пък с някоя приятелка си лафат и да се подбазикват... не умирам от щастие ама все пак това не е кои знае кфа "опастност" че да почна... да го спирам Все пак е в границата на нормалното...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен Аватара на Forester
    Не!

Не съм ревнива, което понякога е проблем. Имам пълно доверие на човека до мен. Пускам някакви такива забележчици, но го правя на шега.

Град
    in da middle of nowhere
    Да и зависи от кой. Не знам дали това е истина но са ми казвали че " Ревнуват тези които искат любов н не я получават."

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не съм

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Понякога правя проблем за най-малката глупост, понякога не се заяждам, та ако ще да се е на*бал с някоя.Даже винаги съм казвала на гаджетата си "Ако напрайш някфа беля, по-добре ми кажи, защото ако разбера от др човек ше ми е 2 пъти по гадно.".Като цяло - зависи от настроението
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    adski sm revniva,no sviknah....da ne go pokazvam..t.e pou4ih se ot greshkite si
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

аз гледам да не съм ревнив като вида как гадже то ми прегръща някой нейн приятел не е проблем, но нея ако някой я загледа или нещо такова мое си изяде боя
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Град
    somewhere over the rainbow
    Не съм,ама се правя на интересна.Тренирам си актьорското майсторство(почти винаги се връзват [-o< ),но накрая гледам да се засмея или да си кажа,че се правя,да не вземат да ми повярват прекалено много.

може да се каже! с сегашното ми гадже когато го видя да говори с някоя която не познавам направо ми се иска да отида при оня и да я ступам едно хубаво

Град
    London
    Супер много...Но само ако наистина ми е даден повод...
    <You are never too young to die...>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си