- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревниви ли сте?
Аз лично съм много ревнив. Дори като я видя да говори с някой друг и направо все едно нещо ме ръчка отвътре...![]()
![]()
амииипонякога повече, друг път по-малко.
ммм...аз съм мн ревнива![]()
аз също съм мн ревнива, но действам по промяната на тази моя гадна черта от характера. Забелязва се някакъв напредък, поради простата причина, че започнах да имам по-голямо доверие и вяра в човека, на когото трябва![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Зависи от кого ревнувам, понякога ме изяжда отвътре, а понякога всичко е в границите на нормалното![]()
Ами попринцип съм ревнива, но по простата причина, че сега нямам кого да ревнувам, си ми е добре.![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Адски ревнива, но никога не си го показвам
Много, ама го показвам в крайни случай (май). Аве то и двамата сме си ревниви
![]()
ами...аз съм си мн ревнива ии винаги си го показвам ама...пак си ме обича![]()
Още като съм била малка и някаква гледачка казала на майка ми,че ще съм много ревнива и си е така,но го пазя за себе си и понякога ме изяжда от вътре и ми става едно сдухано.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Адски много го ревнувам.Той много се дразни,че му нямам доверие,ама нека му е.Защото ми дава поводи като постоянно говори или пък се заглежда по някоя минаваща наоколо кака.Все пак смятам да се кротна малко де![]()
Не съм.Дори да ревнувам,което се случва в много крайни ситуаций не го показвам или се случва много рядко.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Да,много![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Понякога...
Много, много, много, много...
Но наистина се старая да не се превръщам в отка4ена обсебваща ку4ка, защото това е най-сигурният на4ин да загубиш 4овека до теб. Прекалената ревност е лошо нещо..
Затова предупреждавам, 4е съм ревнива, но не го показвам винаги, нито се цупя и правя сцени. Ако 4овека ме уважава достатъ4но, след като е предупреден, 4е съм такава, гледа да не ми дава поводи да го подозирам и вси4ко е окей.
![]()
Робинята на Quench
Да, ревнувам, но се стремя да не досаждам с това. Каквото има да става ще стане, независимо дали аз ревнувам или не.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Zavisi ot sutuavciqta,ot kogo,kvo,6to...No kolkoto i da si krivq du6ata revniva sum,6tom stava vapros za liubimoto mi su6testvo
Ревнива съм даже много,но за всички неща си има поводи за да ревнувам определения човек..
Желязна Девица
Някой пипне ли нещо мое,включително гаджето ми-ще съжалява.Не ми пука изобщо.Не съм чак толкова ревнив,колкото уважавам себе си и мразя да се подиграват с мен и нещата за които ми пука.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес