- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво се измерва мъжкото достойнство
.... четвърти с шублер.......Първоначално написано от lwsu
![]()
az puk mislq 4e nito mujete s malki pi6ki nito jenite s malki gurdi trebva da se kompleksirat-za vseki vlak si ima putnici..
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Колкото , толкова - нема да си бесим хуя ... заебисамо и само да стане колкото може по-голем ... па на тея дето не им харесва да си ходат да си бъркат с вибратора ...
![]()
Абе кво се притеснявате....Вече сме в 21 век-технологиите напредват..Ше дадеш някои друг милион и ше ти напраят гърдите или пениса от тук до луната и обратноПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Ся деца сериозно...Абе аз не гледам 1-во в едно момиче дали е с големи,малки или средни или квито и да е било там гърди...Тя да ми е симпатична пък после ше я видим тая работа...
А и друго бе ако ще и 13 да ми е...ше допълним с пръсти с език....няма се излагаме се пак ...
С кантар с к'во може![]()
+1Първоначално написано от Wrathchild
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Колкото толкова, а за почитателките на шпека си има бакалия![]()
Според мен най-одачно е да се мери с ролетка![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
dam damdam wqrno e ne kolko ti e golqma pishkata a kakwo moje da parwish sas neq
![]()
супер сладки тестчета http://testovebg.com
razmera nqma zna4enie stiga da ne e savsem malak ,ako na nqkoi tyk ne my e qsno ,4e kogato e po malak v erekciq stava malko po golqm ,a kato e golqm v erekciq si e sa6tiq taka4e ne6tata se dopalvat na ravno polyjenieПървоначално написано от sexita
Аз съм с малки гърди и не се чувствам никак комплексирана... Въпроса както казва един приятел не е колко ти е голяма батерията, а колко ти държи заряда. Информацията в темата определено е вярна и полезна за всеки втори тук. Но вие отидохте в съвсем друга посока...Първоначално написано от bazzil
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
в едно африканско племе негъра който си го навие най - много пъти около кръста стаа вожд
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
za men razmerat na poloviq 4len nqma absolutno nikakvo zna4enie
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Самочувствието не идва само от пишката или циците ти може просто да си депресиран или здухан а пък доста често зависи от това на колко пласта ти е корема
С какво се измерва мъжкото достойнство
С кантар![]()
Don't worry, be happy!
Ха .. иии все пак има и друга страна на нещата .. Една жена е "дълбока" около 13-14 см .. И толкова сантиметров пенис й е напълно достатъчен .. .. .. В много от случайте половината член си стои отвън .....![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
emi az kakvo da kaja normalno lie na 17 godini da mie 15sm. tova mn me trevoji
С какво се измерва мъжкото достойнство
ако е достатъчно достойно, с линиал![]()
![]()
majkoto dostoinstvo vinagi se izmerq v kilogrami![]()
![]()
![]()
![]()
emi bez tva ne moje da ima drug otgПървоначално написано от Chefinkaaa