- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Направих си обеца на езика
Абе искам да ви питам, че да не правя нова тема (в тази връзка - предлагам темата да остане отключена и всички, които имат проблеми с пиърси, да питат тук, а не да правят 1000 теми за пиърсинг!) Таа... Аз имам една дупка на лявото ухо и две - на дясното! Та мисля да си правя трета на дясното и исках да ви попитам - с пистолет ли се прави, колко г/д е болката (защото мен ме боля тази в продължение на месец, някъде
) и ако някой има три дупки една до друга, ако мога така да се изразя - може ли да даде малко повече инфо за това къде и как са го пробили (при професионалист и с пистолет или с нещо друго?) и колко време г/д е болката и кога дупката ще ми зарасне??
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Оф тва пък мноо ме дразни, що си мислите, че си пробиваш езика само и само, за да правиш свирки яки и нз си кви още простотии. А как ти се струва опцията човек просто е така без нищо да го кефи пиерса и без да е с такава цел ?? Щот моя случай е такъв. Супер тъпо е твоето твърдение според мен...Чува се отнякъде нещо и дай ся да го повтаряме като добри членове на стадото..Първоначално написано от Myxaxaxa
![]()
По темата: При всеки е различно. Имам една фр, която продължи да фъфли дори след като си махна обицата...А аз пък никога и не съм почвала да фъфла. За тва при всеки е различно.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз имам трип дупки, направени са с абокат. Нито един от 6-те ми пиърса не ме е болял изобщо. Ще го видим орбитала през пролетта, ако ми се сбъдне нещо си.Първоначално написано от AniBG
abe hora i az mislq da si praq obeca bez da kazvam na nashte .. 2 3 dena she ostana u baba mi .. puk dali nqq razberat che iam obeca ??
пробих се наскоро .. трета на дясното ухо . с пистолет ми я пробиха , а и предпочитам да е с пистолет , боля ме пурвите пет дена вече не ,но като я пипаш болиПървоначално написано от AniBG
))) успех
![]()
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye