.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Сега като става светло, мисля че 9-9:30 е нормален час. Макар аз никога да не съм имала вечерен час, когато да трябва да съм си вкъщи, 13 годишните нямат работа по улицата в 22:00... Ама явно трябва да ви нападне някой, че да се усетите, че улиците не са чак толкова безопасни.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ппф и аз искам да ме пускат до когато си ща... На 15 съм, нямам определен час. Всеки път е различно.(не повече от 10:30 - 11) И все пак колкото и да искаме да стоим до късно навън, трябва да се замислим какво може да ни се случи (утешавам се с т'ва че наще ми мислят само доброто)

като станеш на 17 и още не те пускат вече си е за проблем.. сега като си на 13 кфо очакваш.. да те пуснат еи таи до когато се прибереш?! и аз бях така на 13 а и бъди благодарна на това защото тук имам един познат които е на 16 и родителите му ИЗОБЩО не му дават да излиза .. ама ИЗОБЩО.. дори за 30 40 минс НЕ .. щото може да се събере с "гангстерите" омг.. нормално е притеснени са така че успокои се и се наслаждаваи на времето прекарано навън

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Вие, с това вашето пословично доверие...
    Радберете, че НЕ винаги въпроса опира ЕДИНСТВЕНО до него!
    Улиците са опасни, особено нощем дори и за възрастен човек.Помислете малко в какви времена живеем, преди да обвинявате родителите си за това, че ви налагат ограничения.Недейте да мислите, че ваще не се интересуват от потребностите им и, че им доставя удоволствие да ви налагат вечерен час.Просто по този начин искат да ви защитят, доколкото това е възможно и едновременено да си осигурят тяхното си спокойствие.
    Преди години и аз опреквах родителите и се питах, защо са толкова лоши, защо ме държат така изкъсо, но чак сега си давам сметка, че не са го правели с лоши намериения.Тогава обаче, когато съвм била колкото вас е нямало кой да ми ги каже тези неща, нямало е достатъчно добър родителски подход...
    Както и да е поотклоних се, но съм сигурна, че ме разбрахте.И не приемайте всичко толкова навътре, няма смисъл.Един ден, просто пораствате и започвате да осъзнаваете голяма част от нещата, които родителите ви са направили за вас, за вашето добро...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

абе, момиче..какво си зациврила, че не те пускали?!? Аз съм на 17, след няколко месеца ставам на 18 и не ме пускат вечер.. Прибирам се преди нашите да се приберат от работа, това е някъде 8 ... Лятото е същата история..Ми ти си си бебе, какво очакваш,да те оставят ако искаш по цяла вечер навън ли... Извинявам се, ако говоря пресилено ама това си е моето мнение..Има и много по-лоши случаи от твоя...пфффф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си