- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е възможно ?
Само дето теста за бременност показва правилни резултати,когато се направи 14 дни след половия актзатова..изчакай още малко и направи още 1
и от сега нататък или презервативи или противозачатъчни :P
възможно ли е по канала на пениса му да е останала сперма която после се стича в мен Sad
Не, може, а е задължително...![]()
показва резултат един ден след закъснението на цикъла, то си го пише на опаковката ...
veroqtno e mani4ko ,no q imaПървоначално написано от newenka
дойде миииииииии иеееее :P
Честито... искаме снимков матерял за доказателство(puke)
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
хахаха.. едно е сигурно и то е че довечера ще се напияоще не съм казала на приятеля ми,той ще полудее от радост
![]()
![]()
![]()
A за мен 1 бира няа ли поне... да се почерпя и аз за ваше здраве![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Това е тварде вазможно затова земи си направи един тест наи добре и ако искате може да си продалжавате да го праите без презарватив ма просто кажи на пича да се подмива след като сварши.
Живота е една голяма курва която никои не може да я наебе!!!
Тос пък... чети малко накрая поне беПървоначално написано от DjiDjo
![]()
даммм наистина е по-добре да прочетеш и нагоре какво пише![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
radvam se 4e ti e do6loNo hubavo ne hubavo....pone protivoza4aty4ni polzvaite.....ako ne polzvaite si prezervativi...sled vreme kato porasnete tolkova 6te ima da go praite bez prezervativ 4e....
A.D.I.D.A.S.
joro e nevinen