.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Само дето теста за бременност показва правилни резултати,когато се направи 14 дни след половия акт затова..изчакай още малко и направи още 1 и от сега нататък или презервативи или противозачатъчни :P

възможно ли е по канала на пениса му да е останала сперма която после се стича в мен Sad

Не, може, а е задължително...

показва резултат един ден след закъснението на цикъла, то си го пише на опаковката ...

Re: Дали е възможно ?

Цитирай Първоначално написано от newenka
    с приятеля ми сме заедно от 10 месеца и правим секс почти всеки ден. не използваме презервативи защото той свършва отвън, но след малка почивка продължаваме...та мисълта ми е според вас възможно ли е по канала на пениса му да е останала сперма която после се стича в мен притеснявам се защото ми закъснява с 5 дни
    veroqtno e mani4ko ,no q ima

дойде миииииииии иеееее :P

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Честито... искаме снимков матерял за доказателство (puke)
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

хахаха.. едно е сигурно и то е че довечера ще се напия още не съм казала на приятеля ми,той ще полудее от радост

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    A за мен 1 бира няа ли поне... да се почерпя и аз за ваше здраве
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Това е тварде вазможно затова земи си направи един тест наи добре и ако искате може да си продалжавате да го праите без презарватив ма просто кажи на пича да се подмива след като сварши.
    Живота е една голяма курва която никои не може да я наебе!!!

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от DjiDjo
    Това е тварде вазможно затова земи си направи един тест наи добре и ако искате може да си продалжавате да го праите без презарватив ма просто кажи на пича да се подмива след като сварши.
    Тос пък... чети малко накрая поне бе

даммм наистина е по-добре да прочетеш и нагоре какво пише

radvam se 4e ti e do6lo No hubavo ne hubavo....pone protivoza4aty4ni polzvaite.....ako ne polzvaite si prezervativi...sled vreme kato porasnete tolkova 6te ima da go praite bez prezervativ 4e....
    A.D.I.D.A.S.

joro e nevinen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си