- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли,че момичетата трябва да си махат космите на ръцет
ako iska6 gi mahni, a ako ne iska6 - ne gi mahai. Kakto ti e udobno na teb. Samo te molq ne gi mahai sas samobrasna4ka.![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Oshte si malka i tvurdish, che sa ti rusi, ako sa kato muhcheta, za kakuv dqvol shte se osakatqvash?!Da, vupros na lichen isbor e, no kogato nqma nugda, edinstvenoto, koeto shte si dokarash , sa oshte poveche kosmi i shte sugalqvash posle.
A povecheto macki si gi mahat, ponege sa poveche, sama mogesh da si precenish.
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ne po4ne6 li vednaj trqbva postoqno i kogato rastat 6te e mn gadno ujas![]()
Lof YAaA..!
+1Първоначално написано от ZaI4I
П.П. SINDEL нали ти е ясно,че приятелките ти явно не се поддържат достатъчноЩом им е отвратителна кожата и не правят нищо по въпроса .....
![]()
Здрасти виж сега, общо взето всяка една козметична процедура-епилации, кола маски, почистване на лица, масажи, маникюри и т.н. се правят с цел ти да си доставиш удоволствие и да се чувстваш добре в собствената си кожа.
Аз лично предпочитам ръцете си без косми и за това ги отстранявам.От естетическа гледна точка е по-добре.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
1+Първоначално написано от miloto_girl-4e
Аз имам голям опит с експериментите с ръцете ми... Бяха малки, реших, че трябва да са съвсем бели, изрусих ги, те пораснаха още повече при което им ударих 1 кола-маска и дотамТа мисълта ми е, ако са ти мънички не ги пипай.
emi zavisi ako sa ti 4erni i mn po dobre gi mahni ,az gi maham no e golqma maka ,taka 4e ako smqta6 za redno gi mahai ako ne gi ostavi![]()
+2Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ave nz... naposledak si4ki okolo men, momi4eta, mom4eta, vklu4itelno i az si mahat kosmite ot racete... ta kato vidq 4ovek, kamo li momi4e bez da sa i mahanti kosmite po racete mi e super stranno takova... ta nz.. ina4e ne e zadaljitelno... no prosto az popadnah qvno v takva sreda![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щом сте тръгнали да пускате теми (говоря за всички които пускат тема КОСМИ ) значи трябва! Никога не ми се е случвало да питам друг човек дали да си ги махна от където и да е.
Руси настръхнали дълги косми-Много кефи гледката![]()
ако си махнеш космите на ръцете след 2/3 години космите ти на ръцете ти ще са ти тврди и черни и много повеч от сега, не ти е време, може би на 23/24 да си ги махнеш може и на 19 но сега недей ако искаш по късно да не си и махаш всеки ден
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Не е задължително, но ако се набиват на очи по-добре ги махни.
Никой не е казал да ги бръсне,че да стават черни и твърдиПървоначално написано от kelcie
![]()
DAAAAAAAAAAAAAAAAA trqbva da si gi mahat osven ako ne sa rusi i ne se vijdat.
Offfff skuka..........
emi spored men trqq da si gi maha6 ako si li4at az su6ty sum na 14 i si gi maham![]()
ti si re6avai
a da vqrno pitai gadjeto
![]()
Добре, а ако са руси и са многоПървоначално написано от RaZcAkVa6tIq
Все едно докосваш килим
![]()
Според мен жените трябва да са гладки навсякъде,ако ще и прозрачни да са космите![]()
Според мен не трябва да се махат (освен ако ситуацията не е мнооого критична). Изглржда ми някак неестествено нз.
ako ne sa prekaleno golemi nqma smisal da gi maha6,az moite ne gi maham.na krakata moje no na razcete ne mislq![]()
![]()
Руса кукличка
Ако са много и си личат по-добре е да се махнат.Лично на мен ми е неприятно да гледам момиче с косми на ръцете.Било то и руси.Това не важи ако са много,ама много редки и незабележими
Ако това ще ти вдигне самочуствието-скуби смело.Обаче ако го правиш само защото "всички правят така" няма смисъл.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
еми ако си като Трифон Иванов...
Аз ходя на козметичка да ми ги маха. Много по-готино е! Има разлика между това да погалиш гладка ръчичка и това да има косъмчета,колкото и малко да са те.
Smile!?
moite bqha mani4ki i rusi4ki oba4e si gi mahnah to4no predi 1 sedmica prosto za6toto bez tqh si mi e po-dobre.Se ga racete sa mi gladi4ki i ne 4e predi sam se pritesnqvala zaradi tqh daje mn priqtelki mi kazaha 4e ne e trqbvalo da gi maham za6toto ne se zablqzvali ama az taka se use6tam po-dobre i mi e po-priqtno i na dopir.Taka 4e pravi kakvoto na teb ti haresva.
разбира се че трябва,аз имам малко ама по ми харесва като нямам никакви,супер е![]()
![]()
![]()