.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Ако нямаш косми, ако не е грозно и не се набива на очи, няма смисъл да си затормозяваш живота с обезкосмяване на ръцете
    Това се прави, когато седи грозно и космите не са русички и се набиват на очи
    1+
    +1
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Когато имаш комплекс от нещо, вземаш мерки. Когато дадено нещо не те притеснява, не правиш нищо. Всеки си преценява случая!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз ги махам, дразнят ме

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Аз пък не съм била мн окосмена по ръцете,русички ми бяха,ама по-ми харесва откакто си ги махнах,въпрос на личен избор и въпрос на това да се чувстваш удобно в кожата си Аз съм леко маниачка на тема косми,така че... хах Но определено 14 годишна възраст си е рано...Като прочета,че някой си на 11-12 год си махат космите на краката....хм....има време за всичко
    Tva za teq deto si mahat na krakata na 11-12 godini ne e vqrno 4e e rano 6toto ima nqkoi deto si imat mnogo i e grozno po4ti teen-ager i s kosmi nekvo gadno e puk i sig ne se 4ystvat dobre v kojata si s tolkova kosmi (za tezi koito imat mnogo i sa na 11-12)

Po temata ako sa ti malko i rysi nqma smisul da gi maha6, no ako se 4ystva6 zle s tqh gi mahni
    The Prodigy = The legend!

Град
    В далечината... еййй там ;]

ми

Ако имаш силно окосмяване - защо не. Ама ако има 5 косъмчета на кръст, няма смисъл.
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Не ги махай. Мен честно много ме дразни тая мания за епилиране на ръцете. Съгласна съм момичетата с наистина проблемни косми да ги махат, ама последно време се наблюдава някакво вманиячаване. Някви с по 2 косъма тръгнали да се епилират и ходят като голи охлюви. Аз се радвам, че моите косъмчеа са русички и не се личат толкова много. Не вярвам някога да почна да ги махам. Смахнато е

Голям фен Аватара на o0ps
    Аз нямам и не ги махам. Имам съученички които имат и ги махат и такива, които имат но не ги махат. Е определно е доста по-добре като ги няма...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Aз нямам дори подобие на мъх...Незнам...ако имах мах бих ги махала.

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    аз ги махам и аз съм на 14 ... и мисля 4е си е нормално .. моите не си ли4аха .... аама ей така да има интрига ве4е ги няма
    +1

Град
    Plovdiv
    Да трябва!!!! оле незнам за мен е много гнусно... особено ако се вижда... изобщо всякви косми ме дразнат по тялото и си ги махам от 12-13 годишна някъде

emi mila estestveno,4e ne e zadyljitelno da gi maha6 :0 vypros na li4en izbor e daje ako ne sa ti mnogo ili pyk ako sa svetli4ki i ne se nabivat na o4i ne gi mahai,6toto posle 6te po4ne6 da bocka6 super gadno primerno az imah mnogo i kato bqh na 14 po4nah da si gi maham no pak ti kazvam,ako ne e nalojitelno nedei
    .......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
    (: JuST BeLieve

Повече от фен Аватара на Tutmanik

Re: Мислите ли,че момичетата трябва да си махат космите на р

Според мен не е хубаво да бързаш да си махаш космите.Не трябва когато твоите приятелки правят нещо да се чувстваш длъжна и ти да го правиш.Даже ти сама каза,че нямаш много косми...защо пък да ги махаш....Ако много те притесняват не бързай да ги махаш,а само си ги изруси.Аз така правя,не мисля че трябва чак пък да ги махам...вярно че имам повечко ,ама какво от това...не е болка за умирачка.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Град
    Dreamland
    да,разбира се!!! :P
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

edin den v daskalo sporihme koe e po dobre:momi4e da si brasne racete,da gi epilira ili da si gi ostavi{kosam4etata}
    edna moq fr si gi epilira ,no makar i epilirani racete i mn bockat....mn e gadno
    drugata gi brasne...(puke)racete i sa tolkova zle...4e ne e istina.stoqt gladki samo dva dni...no posle bockat,bockat i mn barzo rastat.

spored men si stoi s kosam4etata.ni6ty nqma da ti stane.a ako iska6 tolkova mn da gi mahne6-kola maska...

Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Да трябва!!!! оле незнам за мен е много гнусно... особено ако се вижда... изобщо всякви косми ме дразнат по тялото и си ги махам от 12-13 годишна някъде
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Цитирай Първоначално написано от merilin_
    Ако правилно разбирам трябва да си 94 набор=> на 14 ???
    Не знам защо го правите. Ясно, че е въпрос на личен избор, ама те първа навлизате в пубертета. Тялото не се е развило максимално. Има хора наистина с проблем с окосмяването, но не е нужно да се втълпява, че всеки има. Не вярвам и на половината от вас да ви е толкова наложително да го правите. Дам, сега очаквам да съм масово оплюта от 13-14 годишни За мен сте си още дечица и не искате да слушате :P

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Nikoi prim. ot na6iq klas ne e na mnenie 4e trqbva tva za kfo ti go e dal Bog togava
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си