- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мислите ли,че момичетата трябва да си махат космите на ръцет
+1Първоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Когато имаш комплекс от нещо, вземаш мерки. Когато дадено нещо не те притеснява, не правиш нищо. Всеки си преценява случая!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
...
Tva za teq deto si mahat na krakata na 11-12 godini ne e vqrno 4e e rano 6toto ima nqkoi deto si imat mnogo i e grozno po4ti teen-ager i s kosmi nekvo gadno e puk i sig ne se 4ystvat dobre v kojata si s tolkova kosmi (za tezi koito imat mnogo i sa na 11-12)Първоначално написано от snow__queen
Po temata ako sa ti malko i rysi nqma smisul da gi maha6, no ako se 4ystva6 zle s tqh gi mahni![]()
The Prodigy = The legend!
Ако имаш силно окосмяване - защо не. Ама ако има 5 косъмчета на кръст, няма смисъл.
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Не ги махай. Мен честно много ме дразни тая мания за епилиране на ръцете. Съгласна съм момичетата с наистина проблемни косми да ги махат, ама последно време се наблюдава някакво вманиячаване. Някви с по 2 косъма тръгнали да се епилират и ходят като голи охлюви. Аз се радвам, че моите косъмчеа са русички и не се личат толкова много. Не вярвам някога да почна да ги махам. Смахнато е![]()
Аз нямам и не ги махам. Имам съученички които имат и ги махат и такива, които имат но не ги махат. Е определно е доста по-добре като ги няма...![]()
Aз нямам дори подобие на мъх...Незнам...ако имах мах бих ги махала.
Да трябва!!!! оле незнам за мен е много гнусно... особено ако се вижда... изобщо всякви косми ме дразнат по тялото и си ги махам от 12-13 годишна някъде![]()
emi mila estestveno,4e ne e zadyljitelno da gi maha6 :0 vypros na li4en izbor edaje ako ne sa ti mnogo ili pyk ako sa svetli4ki i ne se nabivat na o4i ne gi mahai,6toto posle 6te po4ne6 da bocka6 super gadno
![]()
![]()
primerno az imah mnogo i kato bqh na 14 po4nah da si gi maham
no pak ti kazvam,ako ne e nalojitelno nedei
![]()
![]()
.......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
(: JuST BeLieve
Според мен не е хубаво да бързаш да си махаш космите.Не трябва когато твоите приятелки правят нещо да се чувстваш длъжна и ти да го правиш.Даже ти сама каза,че нямаш много косми...защо пък да ги махаш....Ако много те притесняват не бързай да ги махаш,а само си ги изруси.Аз така правя,не мисля че трябва чак пък да ги махам...вярно че имам повечко ,ама какво от това...не е болка за умирачка.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
да,разбира се!!! :P
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
edin den v daskalo sporihme koe e po dobre:momi4e da si brasne racete,da gi epilira ili da si gi ostavi{kosam4etata}
edna moq fr si gi epilira ,no makar i epilirani racete i mn bockat....mn e gadno
drugata gi brasne...(puke)racete i sa tolkova zle...4e ne e istina.stoqt gladki samo dva dni...no posle bockat,bockat i mn barzo rastat.
spored men si stoi s kosam4etata.ni6ty nqma da ti stane.a ako iska6 tolkova mn da gi mahne6-kola maska...
Първоначално написано от merilin_
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Ако правилно разбирам трябва да си 94 набор=> на 14 ???Първоначално написано от barbie_94
Не знам защо го правите. Ясно, че е въпрос на личен избор, ама те първа навлизате в пубертета. Тялото не се е развило максимално. Има хора наистина с проблем с окосмяването, но не е нужно да се втълпява, че всеки има. Не вярвам и на половината от вас да ви е толкова наложително да го правите. Дам, сега очаквам да съм масово оплюта от 13-14 годишниЗа мен сте си още дечица и не искате да слушате :P
Nikoi prim. ot na6iq klas ne e na mnenie 4e trqbva tva za kfo ti go e dal Bog togava
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?