- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кола за бал-от къде?
Да, те колите да не се взимат ей така, когато имаш желание да караш? Сори, ама всичко с пари става. Може да се изръсиш за нещо под наем, ама щом ще е за бал и искаш нещо ултра скъпо, поне 500 лв ще се изръсиш за ден или два...
познати приятели връзки.на мен лично догодина сестра ми ше ми осигурява колата,така че не съм си напъвала мозъка от къде мога да намеря.но със сигурност трябва да имаш пари и връзки ...
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Говори със свои познати,които имат коли.Аз например помолих баща ми да закара една моя приятелка.Тя много се зарадва,защото нямат кола,а и на баща ми е мн хубава.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Излез отвън. Огледай се. Все ще има някоя.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
Ще повърна,ако видя още една тема за баловете..
Кола се намира по стандартната процедура (ако според теб вашата не е достатъ4но представителна за да отидеш с нея на бала).Казваш на родителите си и те молят някой свой роднина/семеен приятел да те закара с тяхната на бала..така става обикновено.
Само 4е трябваше да се сетиш по-рано.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
from the depth
ако няма да висиш през люка може и да ти отслужа![]()
Аз съм с автобусПървоначално написано от _Becko_
![]()
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
От съседите.
Половината от випуска ми отидохме с трамвай от даскало до ресторантаПървоначално написано от bulgarche-to
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
V toq forum nqma li moderatori?
v polovinata mneniq nekvi pikliovci se ligavqt...
e kak 1 4ovek ne predloji nqkoi firma za koli pod naem?Basi ne6tastnicite....
Te ti sichkata gaz!
е аз му предложих съвсем човешки, човека вече си е намерил такаче не се хабете