Значи живея в Плевен момче на 16 години сам и аз сам една от всичките "овци в стадото " (бритончета маркови дрехи и т.н.) но съм забелязал че днешните момичета просто нз как да го обясня ... Една скаса с мен поради причината : "Мн си сладак готин газарче си ама , тва че не си фтболист и че си мн лигав (мило , пате , сланце и т.н.) ... абе не си мой тип момче "
Просто незнам , всички дето се имат за " випчета " са по на 13-14 макс 16 години начервени с половин тон фондиутен (нямам нищо против това напраотив) , и си мислят че като са ги отворили на 13 - 14 са безсмартни сащо така и мн ме дразнят кат си сложат текстове от сорта като :
... ne sum Ot mOmichetata s razbItite surCa..ne sum Ot tezI,kOito se raztrOivat i plachat...nikOga ne sum Ostavqla surcetO si OtvOrenO...nikOga ne me bOli da kazvam sbOgOm...pri men OtnOsheniqta ne sa zadulbOchavat...nikOga ne sum se vlubvala napulnO...nqkOi mOje da kaje,che me Obicha istinski,nO za men tOva ne znachi nishtO...!

... Та така значи наистина няям нищо против това написано от горе даже и аз спадам кат тази категория (важното е че го осазнавам ) , но на каде сме трагнали ?!?!