.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Братле щом си задаваш този въпрос значи се пак има надежда. Споко вашното е че и си го разбрал и знаи че не си единствен . Има и ужасно мн женски които мислят така . Аз се с такива ходя и знаи не търси скъпото щот не винаги скъпото е наи хубаво а простичкото \\//peace\\// And Respect
    Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.

da ti kaja i az sam ot pleven i sam na sashtoto mnenie ......radvam se 4e si osaznal neshto za nashite momi4eta .....to ne naprazno ni se nosi slava........"na grad na stud i na KURVI"....no da ti kaja 4e drehite i vanshniq vid ne sa vsichko vajno kakvop se krie zad tqh.......
    CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......

Аз се чудя, как така вие, днешната младеШ, първо мислите за врАзки, а после за прЪвУпиЗ...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами излизай забавлявай се ... но все пак търси любовта ... повярвай ще разбереш като я срещнеш а до тогава прави каквото ти скимне .. каквото сметнеш на момента за правилно и всеки има прави да се държи както иска и да прави каквото иска стига да не вреди на никого ... когато някоя не ти харесва просто си заминаваш и тва е
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    prestanete s tiq temi SEKI IMA PRAVO DA PRAVI KAKVOTO ISKAAAAAAAA! pFff ne go li raazbrahteei trq da ste super zadrastenqci ako kajete 4e edno momi4e koeto e feshanka primerno e grozna i vednaga spada kam KURVA ili naduta.Kak praite tiq zaku4eniq i ne samo za tui samo zlobeite v toq forum
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Terra incognita!
    Към обезличаване и сигурна деградация!Много е просто,Уотсън! :P
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Голям фен
    oooo napravo ujas s tes vraski poslednite mi sa bili samo po 3mes prosto ne razbiram za6to vvseki si hva6ta nqkoi za malko i posle.............tva mi pisna ve4

Към Магнум .44 калибър

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    oooo napravo ujas s tes vraski poslednite mi sa bili samo po 3mes prosto ne razbiram za6to vvseki si hva6ta nqkoi za malko i posle.............tva mi pisna ve4
    и на мен ..на къде сме тръгнали ли на никъде ...до никъде няма да стигнем така

Голям фен Аватара на Remini
    Мисля че си разочарован и депресиран
    След като си фиешън защо не започнеш да тренираш футбол..мечтата на една малолетна
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Голям фен
    Фешан култура Всички тези момченца с бритончета и розови тениски ,които ходят по -често от мен на солариум и на фризиор и всеки ден си изправят косичките и малките момиченца ,които си мислят ,че светът се върти около тях.... всички те -на боклука
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Re: ЕВАЛА

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Хей, подкрепям те ! Наистина днешните девойки са някви КУРВЕТА НА ПО 12 ГОДИНКИ .... Не мога да им гледам жалкото съществуване.... вече почти няма такиива момичета, които да са стойностни ...
    Хей, не съди по 1-2 овце за цялото стадо....аз,като представител на "нежния" пол трябва да отбележа, че има мн свестни и нормални момичета, явно обаче вие още не сте ги срещнали....а по темата - ами като го осъзнаваш, промени се, недей само да говориш! ПОвече действие, по-малко приказки!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Shove IT
    Ходете да се гръмнете всичките гъзари... и се научете да пишете.Много мразя хора, които парадират с цената на дрехите си.

ПП: футболистчетата яко съкват

Ми аз по принцип не съм футболист и ваобще не се интересувам от футбола и се извинявам за грешките защото копчетата на клавиатурата ми са се изтрили
    абе авторе аз мисля че те е зарезала щото не можеш да пишеш , а иначе нито бритона ти е като хората нито си 90 кила чиста маса за да се праиш....
    Ам това как е моят бритон не е твоя работа или аз колко тежа .... и до момичето , мога да съм с нея когато поискам ....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ти очакваш света да отива на хубаво ли ?
    Хах... връзките да са ти най - големия проблем ще е хубаво.
    Те отиват на още по - зле заедно с всичко останало.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Русе
    То подкрепа трябва ли..то..вече чалгарите изпонаебаха България..Изпосринаха замъците на любовта и дигнаха свои замъци..на загубата и мъката..
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

с вразките незнам какво става ама с връзките всяко поколение си е така.радвам се че си модерен фешаняга и че имаш и мозък в тиквата...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    prestanete s tiq temi SEKI IMA PRAVO DA PRAVI KAKVOTO ISKAAAAAAAA! pFff ne go li raazbrahteei trq da ste super zadrastenqci ako kajete 4e edno momi4e koeto e feshanka primerno e grozna i vednaga spada kam k***a ili naduta.Kak praite tiq zaku4eniq i ne samo za tui samo zlobeite v toq forum
    Заключенията се правят лесно.Защото,повярвай....аз съм от София и има адски много фешънки които са си па грозни
    Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си