- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Накаде отиваме ние , днешнатамладеш с вразките .... ?
Братле щом си задаваш този въпрос значи се пак има надежда. Споко вашното е че и си го разбрал и знаи че не си единствен . Има и ужасно мн женски които мислят така . Аз се с такива ходяи знаи не търси скъпото щот не винаги скъпото е наи хубаво а простичкото \\//peace\\// And Respect
Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.
da ti kaja i az sam ot pleven i sam na sashtoto mnenie ......radvam se 4e si osaznal neshto za nashite momi4eta .....to ne naprazno ni se nosi slava........"na grad na stud i na KURVI"....no da ti kaja 4e drehite i vanshniq vid ne sa vsichko vajno kakvop se krie zad tqh.......
CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......
Аз се чудя, как така вие, днешната младеШ, първо мислите за врАзки, а после за прЪвУпиЗ...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами излизай забавлявай се ... но все пак търси любовта ... повярвай ще разбереш като я срещнеш а до тогава прави каквото ти скимне .. каквото сметнеш на момента за правилнои всеки има прави да се държи както иска и да прави каквото иска стига да не вреди на никого ... когато някоя не ти харесва просто си заминаваш и тва е
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
prestanete s tiq temi SEKI IMA PRAVO DA PRAVI KAKVOTO ISKAAAAAAAA! pFff ne go li raazbrahteei trq da ste super zadrastenqci ako kajete 4e edno momi4e koeto e feshanka primerno e grozna i vednaga spada kam KURVA ili naduta.Kak praite tiq zaku4eniq i ne samo za tui samo zlobeite v toq forum
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Към обезличаване и сигурна деградация!Много е просто,Уотсън! :P
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
oooo napravo ujas s tes vraski poslednite mi sa bili samo po 3mes prosto ne razbiram za6to vvseki si hva6ta nqkoi za malko i posle.............tva mi pisna ve4
Към Магнум .44 калибър
Първоначално написано от lofff1991.f
и на мен
..на къде сме тръгнали ли на никъде ...до никъде няма да стигнем така
![]()
Мисля че си разочарован и депресиран![]()
След като си фиешън защо не започнеш да тренираш футбол..мечтата на една малолетна![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Фешан култураВсички тези момченца с бритончета и розови тениски ,които ходят по -често от мен на солариум и на фризиор и всеки ден си изправят косичките и малките момиченца ,които си мислят ,че светът се върти около тях.... всички те -на боклука
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Хей, не съди по 1-2 овце за цялото стадо....аз,като представител на "нежния" пол трябва да отбележа, че има мн свестни и нормални момичета, явно обаче вие още не сте ги срещнали....а по темата - ами като го осъзнаваш, промени се, недей само да говориш! ПОвече действие, по-малко приказки!Първоначално написано от fuck_brainpants
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Ходете да се гръмнете всичките гъзари... и се научете да пишете.Много мразя хора, които парадират с цената на дрехите си.
ПП: футболистчетата яко съкват
Ми аз по принцип не съм футболист и ваобще не се интересувам от футбола и се извинявам за грешките защото копчетата на клавиатурата ми са се изтрили
Ам това как е моят бритон не е твоя работа или аз колко тежа .... и до момичето , мога да съм с нея когато поискам ....абе авторе аз мисля че те е зарезала щото не можеш да пишеш , а иначе нито бритона ти е като хората нито си 90 кила чиста маса за да се праиш....
Ти очакваш света да отива на хубаво ли ?
Хах... връзките да са ти най - големия проблем ще е хубаво.
Те отиват на още по - зле заедно с всичко останало.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
То подкрепа трябва ли..то..вече чалгарите изпонаебаха България..Изпосринаха замъците на любовта и дигнаха свои замъци..на загубата и мъката..![]()
![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
с вразките незнам какво ставаама с връзките всяко поколение си е така.радвам се че си модерен фешаняга и че имаш и мозък в тиквата...
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Заключенията се правят лесно.Защото,повярвай....аз съм от София и има адски много фешънки които са си па грозниПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
Раздялата е наистина една малка смърт,но всяка следваща любов те прави по-силен.Като феникс възкръстващ от пепелта!