- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам думи!!!
Значи, преди няколко дена разбрах нещо което ме потресеи сега ми е много, ама мнооого кофти!
Приятеля ми, с който преди ходихме за малко и после се разделихме (уж НЕ за постоянно) ... на скоро ми призна че харесва братовчедка ми!!!
Направо нямам думи. Знаел че няма никакви шансове да стане нещо м/у тях и за тва решил да ми завърти главата на мен и.... Много ми е неприятно всичко това, все пак сме роднини с братовчедка ми и сме си близки по някакъв начин, а така... какво се получава....ТЪПОООООО. Тя незнае за Неговите чувства към нея, но на мен ми е многи обидно от цялата ситуация
Питам се защо изобщо му трябваше да се занимава с мен, след като има чувства към нея.
Пък и преди това си бяхме само приятели с него, а сега... всичко се прецака. Е, говорим си и се разбрахме че си оставаме приятели, но.... ми е МООООГО КОФТИ!!!!
![]()
![]()
~ Благодаря ви и сори за загубеното време! ~
тоя е супер злеегатии... изобщо не се занимавай с него повече, очевидно просто е търсел с кого да си убива времето
![]()
боже,този ..нямам думи просто..как може така да си играе така с чувствата ти...и после приятели?! няма такова нещо.бий му шута,че да му стане хубаво...
someone else...
С 5 ръце ЗА !Първоначално написано от Ивалинка
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
ole kak dori moje da si saglasna da ste priqteli sled kato ti e pri4inil tolkova bolka,kakto samata ti kazva6.ostavu go namira i ne mu obra6tai vnimanie.
Руса кукличка
Божеее, и аз имам една позната, дето действа така - като си хареса някое момче и той не и обърне внимание, тръгва с някой от компанията му, надявайки се, че онзи ще я хареса......суууууупер тъпоооо.....бий му 2 шамара на тоя и тфа там....а братовчедка ти не е виновна, не и се сърди...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
mo je bii...E haresval..samo bratov4edkati..prez cqloto vreme..4eso ti kaja nai dobre zabravi 4e si go vijdala nqkogaa....mn fuck situaciq
Естествено че няма да и се сърдя, аз да не съм луда!Първоначално написано от sweet_sorcerer
Само че съм явно загубена... щом съм позволила да стане така...
Значи излиза че трябва да се правиш на супер недостъпна и нз още каква че да бъдеш интересна на момчетата, така ли?
оф, нз но това ми беше като студен душ посред зимата...![]()
и колкото и малоумно да звучи, немога да прекратя всякакви контакти с него... поне за сега![]()
не си загубено, просто си се излъгала - случва се, важното е, че сега знаеш всичко и можеш да гледаш трезво.Ако това ти помогне, намрази го - имаш право.Ако не е твоя начин, моя съвет е да се отдалечиш от него - нали зн- далеч от очите, далеч от сърцето....остави времето да си свърши работата(или си намери др момче да я свърши на времето работатаПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
)...
Първоначално написано от sweet_sorcerer
Много ти благодаря,на теб и на всички други, които писаха!
![]()
Boje.....tva e syper ama syper dolna postapka! vai nz kakvo ti e sega no ako bqh na tvoe mqsto i nqkade go bqh sre6tnala 6tqh da my ydarq 6amara 4e da se zalepi za zemqta...
Стига бе...Не може да бъде.Само аз ли не съм толкова изненадана?
momchetata ednakvo tapi razli4no krasifi tCTtc![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
da ti kaja normalno e da ti e t1po no o6te po skonfuzna e samata sityaciq... izob6to za ko post1pva taka i te naranqva po tak1f na4in o6te pove4e kato stava v1pros za bratov4edka ti...ne sa zanimavai s tak1f 4ovek nqma smis1l![]()
trqa6e o6e dokat ti go kazva damy odari6 edin 6amarПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
toz 4ovek e mn zle,idiot,kak e mogal taka da postapi,6om ste tolkova blizki s brad4edka ti,kagi i vsi4ko i dvete re6ite,kakvo 6e pravite
Първоначално написано от soul1199
Немисля да и казвам, не защото не сме близки, а щото това е тайна, която само аз знам (и една мн добра обща приятелка)! Та неискам да го порта, все пак съм дала дума че няма да кажа,а и не съм от отмъстителните... да се оправя както може.
А колкото до шамара... нямаше такъв, но се скарахме ...
След ден ми се обади и се сдобрихме, вече като приятели, но немисля
че ще ми бъде от мн близките ''приятели''.![]()
абе както се казва - BASTA!!!![]()
Той е поредния нещастник - бил е щастлив с теб, но е прекалено глупав да го осъзнае. За нещастие познавам подобни "мъже". Спокойно, в живота според мен всичко се връща, а единственето, което те очаква е нова любов. Мисля си, че ще е по-хубава от предишната![]()
emi ok,az na tvoe mqsto bih i kazala,prosto kofti e postapilПървоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
yspeh4eta
![]()
Ако стане нещо не разваляй рахатлъка на братовчедка си....
Съвета ми е да забравиш това момче...имай достойнство !
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
всички ми казвате да го забравя обаче товя няма да е лесно, (не че неискам) а просто той и семейството му са дългогодишни наши семейни приятели!Първоначално написано от Remini
![]()
и затова трябваше да обещая да неказвам. Иначе той няма да предприеме скоро нищо към братовчедка ми (поне така каза)...
а на всичко отгоре разликата ни с него е 10 години (аз и братовчедка ми сме на 17 год) та се чудя, що се занимава с тийнчета като нас, вместо да си намери някоя на неговата възраст???
ами....сиг тея на неговата възраст не му връзват(не че нещо, ама тези, които се занимават с такива като нас(и аз съм на 17) най-често не могат да хванат някоя по-голяма...),а може и да ви харесва наистина...нз...той си знае....за всеки случай знай, че трябва да внимаваш с него !Първоначално написано от ~ПаНчАтАнТрА~
Даже току-що ми се обади... искал да си поговори с някой пфу
аз се държаш супер студено и той ме пита ''има ли нещо'', а аз му ''неееее,всичко е наред''![]()
хаха, ще види той...![]()
тоя е голям кретен...Кво прави при теб при полужение че иска друга...Ей такис супер ме дразнят