.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

борбата за нашата любов, намалява

razbrah 4e za priqtelqt mi e doshul momenta v koito veche e sprql da se bori za men,zashotot znae che obicham samo nego i sigurnostta silno go e oburkala,obicha me vse oshte i ne mislq che shte spre,no ne iskam da se chuvstva taka kakto se kazvat
    "kogato znae che im aneshto,spira da se bori za nego"

kakvo da napravq

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.

Ей ако те обича както ти казваш - не би се отказал от теб според мен..да спира да се бори .. а и този момент дето викаш за приятеля ти е сигурно само временно..
    Желязна Девица

ne spored men toi vs ne osuznava kolko oznachavam za nego,zashtoto qvno e siguren che vinagi shte me ima, i ot tazi sigurnost ne se strahuva da me zagubi

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    бъди хитра,т,е понякога се дръж завеяно,но не и грубо-накарай го да те иска и да мисли,че ти него не,но без тъпи сцени
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: .

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    razbrah 4e za priqtelqt mi e doshul momenta v koito veche e sprql da se bori za men,zashotot znae che obicham samo nego i sigurnostta silno go e oburkala,obicha me vse oshte i ne mislq che shte spre,no ne iskam da se chuvstva taka kakto se kazvat
    "kogato znae che im aneshto,spira da se bori za nego"

kakvo da napravq
    Познато ми е...да той има сигурността,че ти го обичаш до полуда и за това..става така..Покажи му,че от цялата тази история,ти си зле... Момчета...,когато имат едно момиче и са 100% сигурни в нея..вече за нищо я нямат...Той,вече те е приел като даденост...това,вече е лошо..Надявам се,да си ме разбрала.Покажи му,че в един момент,може да те загуби..и може би,ще му "светне малко акъла". Успех,мила.

da znam 4e trqbva da napravq neshto no sum mn oburkana i nz kakvo

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от paranoia
    da znam 4e trqbva da napravq neshto no sum mn oburkana i nz kakvo
    Мила,писах ти и лс,все пак ще ти кажа,накарй го да ревнува..или му кажи,че имаш нужда,да се разделите за малко..ей,тогава,ще видим дали няма да тича след теб... Въображение малко..не е излишмо.И след като той,разбере,че искаш да си дадете "почивка",ще разбере че не си му била в кърпа вързана,е ако наистина те обича и ще се попита какво става...,и ще се "потруди"да не те загуби.Е,надявам се,вече да си схванала.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами приел те е за даденост ... тук нещата според мен стават много тънки .. трябва да му покажеш че не си изцяло негова но по много специален начин защото може да поставиш край без да искаш ... това е личното ми мнение
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Има доста такива момчета които им порасва работата като му признаеш чувствата си.Опитай се да се дъжиш малко по сурово с него и ще успееш да го вкараш в правия път

накраи го да поревнува малко де !! ама не прекаляваи не искаш да се скарате.. (::

П.П някои мнения бяша изтрити по т.9 от правилата!

защо ли ми звучи познато

Prosto mu pokaji 4e ne si dadenost ne si predmet .Primerno po4ni dagovori6 kolko sexy priqteli ima toi kolko hubavo se e bil oblqkul ediniq.Po4ni da flirtuva6 s drugi pred nego.Toku vij mu do6l akul v glavat.Ili kakto kazaha kaji mu 4e iska6 po4ivka da si pomisli dali iska6 o6te da ste zaedno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си