- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тои ме остави :(
ходех с едно момче от 4 месеца , правех всичко само и само да е с мен , но един ден видях как започва да се отдалечава от мен , попитах го иска ли да е с мен а тои ми каза нескъсанме , за мен това беше непоносима болка , по цял ден си седях в нас и плачех , а след 3 дена разбрах че тои ходи с една моя приятелка , това ме сасипа напълно , дори сега след 1 месец още ми липсва и плача за него , нямам сили да продалжа напред почти всеки ден ми идва идеята да си срежа вените , преди 2 дена написах името му на раката си с браснарско ножче , неиздържам , какво да правя , обичам го много ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Golqmo geroistvoПървоначално написано от boriana_borislavova
,bravo na teb.I kakvo postigna s tova?
Az pyk iskam da te pitam,kak si jivqla predi da go sreshtnesh...q se pozamisli...e shtom si mojela da jiveesh predi da go sreshtnesh bez nego - znachi i sega shte uspeesh da jiveesh bez nego! S teq sadomazo izpylneniq....nqma da postignesh nishto.Po-dobre spri da mislish za nego,misli si za pozitivni i hubavi neshta,vdigai glavata gore i napred....Svetyt ne se e svyrshil s nego...Da v momenta boli,no kolkoto poveche se samonavivash i samovglybqvash v bolkata,tolkova po-trudno shte ti e da izlezesh ot tazi dupka,i tolkova po-dylgo shte te boli.Samonaglasa...
Uspeh!
A qui
Виж ся,щом е постъпил така,значи не те обича и не заслужава да плачеш заради него.Явно е голям кретен.За резането на вените по-добре не го прави.Как ще си причиниш това саради някакъв глупак.А това с името му на ръката ти според мен е доста тъпо.Той така е постъпил,а ти ще си причиняваш болка аради него.АЗ ако бях на твое място нямаше да плча,въобще нямаше да ми пука за тоя идиот.Ама и приятелката ти е голяма стока,щот те е зарязала заради момче.Ауе,не им обръщй внимание,ще си намериш момче което истински да те обича,а не да те използва.
![]()
![]()
Абе момиче ти луда ли си бе?! Да си причиняваш това заради някав мръхлио. В момента и аз се чувствам по същия начин.Супер съм наранена и ме боли адски много,но чак да си режа вените и тем подобни неща нямам намерение да правя заради него.Просто защото не го заслужава.И се примирих с това...
Това,с ножчето е излишно да казвам,че е детска постъка.И според мен,любовта ти прераства в друго нещо..обсебване..ти си решена на всичко..само да си с него..готова си..да посегнеш на живота си,заради него..Първоначално написано от boriana_borislavova
Мислиш ли,че си струва да посягаш на живота си,заради момче?Я,се осъзнай,мила...
![]()
![]()
Животът,струва много повече от всяко едно момче в случая.И ни се дава само 1 път.Ще срещаш,много момчета,какво сега ще седнеш и пак ще плачеш и ще се въртъш в кръг?До кога,ще е така?
и аз бях така ,но ми мина (и аз нз как) и ще ти кажа само едно-не си го слагай на сърцето тоя,щом нему пука за теб няма смисъл да страдаш безмислено![]()
![]()
душко не си заслужава за това газарче да си причиняваш болка за това с вените мило забрави за това помисли ако не за теб за хората които те обичат, за родителите си какво ли ще им е на тях ако видят как момичето им си е съсипало живота заради некво копеле успех и гледаи само напред
ще намериш твоя любим в лицето на друго момче което ще те обича истински и ще е готов живота си даде за теб
П.С.: и запомнете всички![]()
![]()
Someone Somewhere Is Made For You
![]()
![]()
![]()
О...и преди съм го казвала. Виждала съм толова отвратителни постъпи...рязане на вени на стадион, писането на името на любимия на ръката... Всичо става по-скоро маниакално. Идва времето, в което трябва да помислиш за себе си - нека всичко, което се случва да минава през теб. Стараи се да се отдалечиш от него. И аз съм в подобно положение - с един съм, а искам друг от 1-2 месеца. И не го искам заради това, че все още го обичам. Искам просто да го нараня - ужасно е, но го искам.
Е как какво да направиш...мисли трезво.Като за начало зарежи я тая работа с ножчетата-или ще правиш нищо като хората,или хич не се опитвай.Глупаво е,пък и отстрани хич не изглежда красиво.Ако искаш да изпиташ отново любов,това не е начина.Намери си някой който да тича след теб и истински да те обича,а не да те кара да търчиш след него и после да те зареже.Не си струва да правиш лоши неща със събеси и с тялото си,заради човек който дори няма да го забележи.Остави го да бъде щастлив с другата и си намери нещо по-добро.На света има още 3 милиарда мъже-няма да останеш сама.
ti si luda
Просто ей така спри да ревеш и да се режеш и си помисли - той заслужава ли го всичко това? Наистина ли има момче, заради което си заслужава да се режеш и да се депресираш... Пък и още повече - да не би да е краят на света? Колко още такива ще имаааш... И ако за всеки един се режеш, то няма да ти остане място без белег... И за кво всичко тва? И сама не можеш да си обясниш... Пфф... Не е тва начина просто... Вдигаш глава и продължаваш напред докато не срещнеш наистина подходящия... А докат стигнеш до него кой знае колко път трябва да изминеш... Сори, ама сама си го правиш да ти е кофти...
Иди на психоаналитик...
Booooring...
Какво геройство...написала си името му с бръснарско ножче.
Не си струва да плачеш за човек, който няма чувства и едва ли много му пука за теб при положение, че е тръгнал веднага след това с твоя приятелка.Пък и да не говорим за каква приятелка става въпрос...
Стегни се, момиче!Хората имат много по-големи проблеми и се справят.
[quote="Erica"]тва да не си на 15-16 години ?Първоначално написано от boriana_borislavova
Емото и конформизма са лоши неща...особено събрани на едно...поне да се беше накълцала като истинска лигла...
И махни тоя аватар че се съмнявам да знаеш кво значи тая анархистка звезда до мацката...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
ne mislq 4e e bilo nuijno da si posqgash..gadno e da,ama...s vremeto si4ko mninava..
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Абе я се вземи в ръце!Как така ще си режеш по ръцете името на този лигльо!Мислиш ли,че това би го върнало при теб.Колкото и да си наранена не си струва да правищ такива глупости.Сякаш е последният,моля те!Продължаваш напред с повече увереност и това е.Успех!!
Миии просто продължаваш на пред. .. в търсенето на любовта ... винаги има разочарования .. някои големи други не толкова ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
миличка историята ти ми е до болка позната.преди 6 месеца бях на същото дередже-и все още съм.така,и мен приятелка ме предаде точно с това момче,заради което бях в твоето състояние.та,знам че каквото и да ти кажа няма да ти помогне особено,дори ще ти прозвучи тъпо.съвет от мене-1во СПРИ да се самонаказваш заради неговата глупост(аз правех същото само че с пергел,белезите все още личат),телесната болка няма да спре душевната.2ро започни да излизаш повече(ако ще и за по час-два,пак помага),не оставай често сама,бъди с приятели навън или ги покани у вас.така малко по малко болката ще отслабне,а може дори и да изчезне(за съжаление при мен не изчезна)...а той...той ще си осъзнае грешката но ще бъде твърде късно...УСПЕХ \
/
Май доста късно си се усетила... И тази твоя всеотдаденост изглежда ти е попречила да видиш, че нищо няма да стане с тоя тип. А и никое момче не заслужава да се драскаш така, камо ли да си режеш вените. Пък и постоянно хората се разделят и се събират с други. Виж какво има наоколоПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
![]()
Хей... Знаш ли.. Нищо не можеш да направиш, за да промениш отношението мъ към теб... Просто остави това, кеото е писано, да се случи. А може да му помогнеш малко акто пак започнеш да му пишеш, да си говорите... След време ако задържиш добри отношения между вас може да се видите... И той може да е осъзнал грепшката ти..
А и авторагресията не е решението. От личен опит знам, че най-добрия начин да спреш да се самонараняваш е да не стоиш сама вкъщи. Или акто си вкъущи да си намериш някакво занимание.
Айде успех![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
И да го обичаш и да не го обичаш щом е с друга значи най-добре го забрави ии най-вече забрави идеите за режене на вени, писане с бръснарско ножче и т.н. Не си струва!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
сори обаче аз не мисля че го обичаш.. не го мисля защото когато обичаш ти искаш всичко наи хубаво за този човек .. и не мислиш как да си режеш вените и да му пишеш името с бръснарско ножче... ще ти мине спокс имаи малко търпение .. излизаи повече и не оставяи ума ти да мисли за това.. даи си време това ти трябва..
ПП.. ЕМО съкс не го ли разбрахте тфа..![]()
абе какво си играеш да му пишеш името с бръснарско ножче?!? направо си го издялкай!!не прави такива глупости за момчее! не си заслужава...... живота продължата, а ти си длъжна да продължиш напред!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]