.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Тука не е интересно, бе..
    Деа, отивам в Секс!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Първо искам да те попитам на колко годинки си ? После искам да ти кажа, че няма смисъл да се правиш на луда, заради някъв си там....
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Оф...

Животът е адът описан в Библията!

Re: тои ме остави :(

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    ходех с едно момче от 4 месеца , правех всичко само и само да е с мен , но един ден видях как започва да се отдалечава от мен , попитах го иска ли да е с мен а тои ми каза не скъсанме , за мен това беше непоносима болка , по цял ден си седях в нас и плачех , а след 3 дена разбрах че тои ходи с една моя приятелка , това ме сасипа напълно , дори сега след 1 месец още ми липсва и плача за него , нямам сили да продалжа напред почти всеки ден ми идва идеята да си срежа вените , преди 2 дена написах името му на раката си с браснарско ножче , неиздържам , какво да правя , обичам го много ?
    Оправи си правописа. :P
    Уффф много се дразня на такива Ти като ревеш и си режеш вените той ше се върне ли при теб?Съмнявам сеПравила си всичко само и само да е с теб....еми той като не те иска дооооооста трудно ще го накарашВместо да се мъчиш и да си пропиляваш времето в плач за него се стегни,прави нещо което ти е приятноДа не е единственият мъж на света,я?!Момчето нищо лошо не е направило според мен.. .Като не иска да бъде с нея по-добре ли е да я лъже за чувствата си?
    И тва че си режеш вените,искаш да се самоубиеш,по цял ден ридаеш и.т.н. говори лошо за теб. Не се обиждай,ама е така

Човек разбирам те напълно до днес и аз имах гадже ходехме и ние 4 месеца и днес ми пи6е смс че не иска повече да е с мен а вчера ми вика6е 4е ме обичал стра6но много дори и не разбрах за6то скъсахме... Но това да не те отчайва гледаи само напред има и други хора заради който си струва да живее6 не се погубвай заради някво копеле което не те заслужава Айде мн успехи ти желая

Bojee ... spoReD men .. ti ne si naReD .. za 4 meseca .. eDwa Lii shte yspeesh Da go obiknesh toLkowa mnogo che da si gotowa Da ymresh za nego .. Da posqgash na jiiwOta si za neshto takOwa ne e nOrmaLno ..iLi se nyjDaesh ot psihiatyr iLi naprao pOemai pytq kum LyDnicata .. sigyRno nqmash 16 GoDini .. shtom ne iska da e s teb .. prosto prodyljawai na tebe .. rqzaneto na weni nqma Da go wyrne .. iLi moje bi smqtash che ako ymresh shte moje da si shtastliwa s nego ? newiiarwam

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Re: тои ме остави :(

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    преди 2 дена написах името му на раката си с браснарско ножче
    Golqmo geroistvo ,bravo na teb.I kakvo postigna s tova?
    Az pyk iskam da te pitam,kak si jivqla predi da go sreshtnesh...q se pozamisli...e shtom si mojela da jiveesh predi da go sreshtnesh bez nego - znachi i sega shte uspeesh da jiveesh bez nego! S teq sadomazo izpylneniq....nqma da postignesh nishto.Po-dobre spri da mislish za nego,misli si za pozitivni i hubavi neshta,vdigai glavata gore i napred....Svetyt ne se e svyrshil s nego...Da v momenta boli,no kolkoto poveche se samonavivash i samovglybqvash v bolkata,tolkova po-trudno shte ti e da izlezesh ot tazi dupka,i tolkova po-dylgo shte te boli.Samonaglasa...
    Uspeh!

мн то4но казано .. само една забележка ... : пиши на кирилица
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Случеите с девойки които са се нарязали след раздяла с момче стават все повече....а разправят,че няма EMO култура в България еми изглежда твоята приятелка прави някои неща които ти едвали си ги правила с приятеля си и така той е отишъл при нея.Тя най-вероятно задоволява сексуалните му нужди по-добре от теб.Кво друга да кажа....сори плс не се нарязвай още повече,ние момчетата не искаме осакатени девойки

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    К'во се чудиш бе... Режи през китката направо...
    П.П. Глупаво дете
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си