- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тои ме остави :(
Тука не е интересно, бе..
Деа, отивам в Секс!![]()
Първо искам да те попитам на колко годинки си ? После искам да ти кажа, че няма смисъл да се правиш на луда, заради някъв си там....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Оправи си правописа. :PПървоначално написано от boriana_borislavova
![]()
Уффф много се дразня на такиваТи като ревеш и си режеш вените той ше се върне ли при теб?Съмнявам се
Правила си всичко само и само да е с теб....еми той като не те иска дооооооста трудно ще го накараш
Вместо да се мъчиш и да си пропиляваш времето в плач за него се стегни,прави нещо което ти е приятно
Да не е единственият мъж на света,я?!Момчето нищо лошо не е направило според мен..
.Като не иска да бъде с нея по-добре ли е да я лъже за чувствата си?
![]()
И тва че си режеш вените,искаш да се самоубиеш,по цял ден ридаеш и.т.н. говори лошо за теб.Не се обиждай,ама е така
![]()
Човек разбирам те напълно до днес и аз имах гадже ходехме и ние 4 месеца и днес ми пи6е смс че не иска повече да е с мен а вчера ми вика6е 4е ме обичал стра6но много дори и не разбрах за6то скъсахме... Но това да не те отчайва гледаи само напред има и други хора заради който си струва да живее6 не се погубвай заради някво копеле което не те заслужава Айде мн успехи ти желая![]()
Bojee ... spoReD men .. ti ne si naReD .. za 4 meseca .. eDwa Lii shte yspeesh Da go obiknesh toLkowa mnogo che da si gotowa Da ymresh za nego .. Da posqgash na jiiwOta si za neshto takOwa ne e nOrmaLno ..iLi se nyjDaesh ot psihiatyr iLi naprao pOemai pytq kum LyDnicata .. sigyRno nqmash 16 GoDini ..shtom ne iska da e s teb .. prosto prodyljawai na tebe .. rqzaneto na weni nqma Da go wyrne .. iLi moje bi smqtash che ako ymresh shte moje da si shtastliwa s nego ? newiiarwam
![]()
Първоначално написано от Erica
мн то4но казано .. само една забележка ... : пиши на кирилица![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Случеите с девойки които са се нарязали след раздяла с момче стават все повече....а разправят,че няма EMO култура в Българияеми изглежда твоята приятелка прави някои неща които ти едвали си ги правила с приятеля си и така той е отишъл при нея.Тя най-вероятно задоволява сексуалните му нужди по-добре от теб.Кво друга да кажа....сори
плс не се нарязвай още повече,ние момчетата не искаме осакатени девойки
![]()
К'во се чудиш бе... Режи през китката направо...
П.П. Глупаво дете
I am not an artist I am a fucking work of art!