- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разни дрънкулки xD
В София има 1000 такива магазинчета с дрънкулки , но със сигурност са по-хубави от тези в Дупница !Първоначално написано от babity
![]()
Лятото като ходих в Сф в Детелина имаше хубави неща![]()
Близо до Руски Паметник има такова магазинче от лявата страна, посока 5-те кюшета.Близо до това магазинче е пицария-Италия.
Иначе както споменаха-Мънисто в Люлин или Трендито на Пиротска.От дясната страна на Витошка посока НДК-Също има 1 магазинче, това е в общи линии.Като се поразходиш, няма как да не забележиш.
Колкото до търговската мрежа в София-Определено има от пиле мляко, както се казва.Това е мнението ми.И не, защото живея тук, а защото е така.Не искам да обидя, когото и да е, просто отбелязвам фактите.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
наистинаПървоначално написано от paradiso
а до Бижуленд и аз го обожавам![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
морето е в София дяцааа![]()
![]()
![]()
по логиката на озни, който каза "каквото го има в провинцията, го има и в София"
за разлика от Пловдив София си е голяма провинцияПървоначално написано от VilleBaby
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
+1Първоначално написано от sodomicdream
боготворите я тая софия пък после ми ревете за морето
Първоначално написано от DisciplineAndOrder
Прощавай, обаче в София до скоро нямаше New Yorkerтъй че явно е възможно...
Трендито в Студ. град :P
стара тема
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
София е столица и за това всичко ли трябва да има там .. Еми Бижу Ленд няма ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Claire`s & Bijou Brigitte
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
О, моля ти се. Влизала съм в Бижу Ленд и по- голяма цигания и безвкусица не съм виждалаПървоначално написано от viqnkababyy
Нямате си на идея колко сте смешни с тези безмислени спорове![]()
![]()
!!!
Яяя ми кажете къде има Claire's, моля![]()
в новите молове има такива магазини иначе мънисто или слънчоглед(алабин) или виж в подлеза на ндк има един магазин и вс е около 10 до 15лв и са мн готини нещата..... а колкото до коментара че вквото има в пловдив и в провинцията го има в софия мнооооого греши ... от софия съм но често ходя до пловдив и искам да ви кажа че там има много хубави магазини които в софия ги няма и са на страшно достъпни цени както и обувките .... може би просто в софия не търся в точните магазини но обувки които съм си копувала от пловдив в сф дори не съм виждала такива модели ....
![]()
fenkatakrisi952, много ти благодаря![]()
На всякъде има магазини с такива дранкулки трябва само да се поразходиш малко и ще намериш минимум 10 магазина. Успех!
Еми нормално, като всички се бутате в София да живеете, да учите и тем подобни, то София се напълни със селяни...нормално да е така!Първоначално написано от beautifullslayer
П.п: Момичето питаше за магазини с разни дранкулки в СОФИЯ. Не е питала къде кво е имало в другите градове. Кво превърнахте тая тема в спор м/у София и Пловдив :X Всеки да си гледа собственият град и да пише тва, което трябва в дадена тема. Не, че аз трябва да давам много акъл, ама усещайте се малко...
айде направете си тема софия vs. провинцията и там си спорете
момичето друго питаше
иначе по въпроса на всеки втори ъгъл има такова магазинче
мънистенца, гривнички, обички, дрънкулки.
![]()
Ох кво са правите и вие ако не бяха турците Пловдив щеше да е столица а София едно планинско село такаче си затворете устите и си гледайте работата![]()