.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Отново 2 въпроса към вас

Името на групата е предполагаема референция към началото на Библията и историята за Каин и Авел, където Каин е наказан да живее в изгнание, сам и нещастен. Всеки който освободи Каин от неговата съдба, като го убие, ще бъде „отмъстен за седемнократно“ или ще бъде наказан по начин, който е седем пъти по-лош отколкото наказанието на Каин. Заглавието на песента на Avenged Sevenfold „Chapter Four“ цитира четвърта глава от Стария завет, главата от Библията, в която се разказва историята за Каин и Авел."Beast and the Harlot", друга песен явно вдъхновена от Библията, идва от книгата за откровенията и ни отправя към наказанието на Вавилон и унищожението на езичните народи. Въпреки, че името на групата и прякорите на членовете правят очевидна референция към религията, вокалиста Шадоус отрича някой от групата да е религиозен.

1.Сектанти ли са?
    2.Какво мислите за това което пише.а и текстовенете са токива за смърт..толкова ли е лошо че ги слушам
    баница царицъъъ (rofl)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    прегрешила си жестоко пред Всевишния...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Абе като нямаш собствено мнение и си толкова набожна върви слушай някой поп. Стига с тези глупави безсмислени теми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    хахах, човече, ще ме умориш. отдавна не се бях заливал от смях пред компа.
    Кмо му е смешното бе?Питам въпроси а ти си в този форум за да отговаряш нали
    баница царицъъъ (rofl)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
    хахах, човече, ще ме умориш. отдавна не се бях заливал от смях пред компа.
    пхахаа и аз така ..... егат религиозния 4овек си (афторката де )
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

и кво ние сега,ако ти кажеме,че е лошо,
    ще спреш така ли ??

Имаше скоро такава тема...

Напротив...темата хич не е безмислена,щото по принцип говорим не само за музика а и за културата на музиката....не съм запознат с тези The Used и ще се въздържа от мнение,освен това че въпроса изобщо не е тъп!
    Brain Madness!

Повече от фен Аватара на Valhala
    Колко изтъпява народа Боже.... къде си тръгнал/а да търсиш сектантски изпълнения в музиката на Avenged Sevenfold?Първо им прочети текстовете по-добре...Ако аз сега си кръстя групата Тайната вечеря( ) това ше ни направи ли сектанти?!?Важен е тексът,а в музиката им няма нищо такова...То ако обявиме за сектанти групите ,които споменават думичките "revenge", "suiside" , "grave" и тн. в песните си няма да остане една група Слушай си ги спокойно
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Бахти, слушай музиката, ако те кефи, какво те бърка дали са сектатнти, не са ли, какво ли. Ако ти кажа, че са, какво, ще спреш да ги слушаш ли? Това ще бъде адски тъпо. Слушай каквото ти харесва и да не ти пука за друго.
    Memento moriendum esse!

МН СИ ЗЛЕ!

към авторката с любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си