.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    излизала съм да .. с единия след като се видяхме се и целувахме и т.н. ужасен беше чесно казано ... мале ужас срам и позоро мн ме е срам от това(беше преди година и половина 2..) хахах но с другите нищо не е имало .. други други имала съм 3 такива срещи и повече не мисля и да имам защото всички които обикалят из нета и искат да се видите са некфи пълни ужаси които са тлкова зле че не могат да си хванат някоя на живо.. е не всички но аз на други не съм случвала

Мега фен Аватара на babity
    първото ми излизне с някой от нета беше като бяха на 13 Той ми звънна по телефона, нямах идея с кой говоря, но ми се говореше на "слънце" следобяд се видяхме, той дойде до нас, бяхме в няк'во кафе. Май пропуснах да спомена, че беше някакъв на 25 или 28 ще излъжа... Помня, че се оплюх със студен чай и го излъгах, че имам работа за да мога да си тръгна. на следващият ден се видях с най - най - най - най готиното момче на света. Беше на 19 и през следващите две години откакто се видяхме ревях всяка вечер за него. След около 2 години и половина след последното ми виждане с въпросното момче излязох с друг, който бе дошъл от другия край на страната на гости на някой си и излязохме. Целуна ме на тръгване и това беше. И повече не съм излизала с такива момчета.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Аммм така се запознах с едно момче от Бургас... Нали писахме си доста дълго по скайпа някъде към 3 месеца и като стана лято и отидох в Бургас, се видяхме... И до ден днешен сме си много добри фр и често се чуваме по тел... То май и той има логин тука... Ако четеш и ти : Оги, лоф я, бейби! :P
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]защото всички които обикалят из нета и искат да се видите са некфи пълни ужаси които са тлкова зле че не могат да си хванат някоя на живо..
    Мн мразя такива изказвания След като и ти с в тоя сайт в който сте се запознали и след като си се съгласила да излезете значи по твоята логика и ти си няква ужасна и не можеш да си хванеш гадже на живо...
    Аз нямам нищо против такива срещи лошото е че хората винаги отиват с някакви предварителни надежди и представи за другия и често се разочароват и не дават шанс на човека да покаже какъв е всъщност...

П.С.: Бадитке нищо против теб нямам и знам че каза че не са всички такива просто не веднъж съм го чувала това изказване и се дразня. Не се обръщам лично към теб просто коментирам

Редовно ми се случва... особено последните няколко пъти, но те са по-скоро колегиални излизания/събирания, отколкото нещо друго... (:
    пък и не са съвсем Непознати, защото са познати на мои приятели така че... (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ами да,срещнах се така с бившето ми гадже...видяхме се на НДк,обикаляхме,тогава бяхме уж само приятели,после си призна,че не е било баш така.. таа...ходихме,ходихме,аз трябваше да се прибирам и така стана,че той се домъкна в нас... и седяхме у нас...после дойде най добрия му приятел...стана мазало направо. Майка ми като разбра нищо не каза,само ме погледна странно.
    После излизах с още един пич от нета,с който се видяхме,като той дойде до нас(кво да се прави,винаги стаа така,че ходим в нас )и после ме целуна на улицата и се омете...

Цитирай Първоначално написано от charlotte
    Аз съм излизала 5 пъти с хора от нета и с 3ма сега сме много добри приятели,а съм почти влюбена в четвъртия...както и да е...
    Общо взето първата ми среща с човек от нета беше преди 3 години и беше пъъълен провал.Нямахме какво да си кажем въобще и само си обяснявахме 1 час колко е гадно на училище...Накрая майка ми се обади и ме спаси...Повече не съм говорила с това момче..
    После си чатих с един друг,с който се оказа че имаме много общи познати и тн...-добри приятели
    Като запалена фенка на Ливърпул си търсех съратници,защото ми писна да гледам мачовете само с баща ми и в един форум се засякохме с един друг фен.Вярно,от София момчето,обаче много си допаднахме и когато отидох в столицата за поредния рожден ден,се видяхме.На срещата ни гледахме мача между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед...Сити победиха и ни беше още по-приятно...Сега сме добри приятели...
    Продължих да търся други фенове на Ливърпул,но да са по-близо до мен...и стигнах до някакъв консенсус...и развръзката предстои...
    само LIVERPOOL....
    аз чатех нормално около 3-4 месеца после почнах да чатя само с познати ама веднъж мн ми беше скъчно и ми се включи един и стана лафа. мн време чатехме той все ме питаше кога ще се видим ала бала.... накрая отидох да го видя в неговото училище(тои се познава с една моя приятелка) и излязохме 1 път с още един негов прятел ама тотално се разочаровах... това което е в чата и това на живо нямаше нищо общо.... видяхме се още 1-2 пъти ама не на кафе.. продълйихме да си пишем с прекъсвания... той все ме търсеше ама аз нещо не бях в настроение и май само го разигравах... мн тъпо от моя страна признавам си.. обачееееееее веднъж го засякох в дискотеката и тогава не спря да ме изнервя цяла вечер.... наложи се един прятел да му "обяснява" да не се занимава с мене след като съм му казала че не ме интересува......
    повече никога няма да излизам с такива.. ама да не казвам никога все пак че не се знае какво ще стане
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    един път така се излъгах с едно момиче, ама то ми беше пращало някви други снимки и кат я видях на живо беше пълен батал.... от тогава нямам вяра на такива работи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Dreamland Varna
    Мне, ам ся си правих профил в аха.бг (напрао не е за вярване колко съм отчаяна), ама нищо засега де, и с квото темпо върви работата има да чакаааааааааааааам.......
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си