- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща с познат или по-скоро Непознат
излизала съм да .. с единия след като се видяхме се и целувахме и т.н. ужасен беше чесно казано ... мале ужас срам и позоро мн ме е срам от това(беше преди година и половина 2..) хахах но с другите нищо не е имало .. други други имала съм 3 такива срещи и повече не мисля и да имам защото всички които обикалят из нета и искат да се видите са некфи пълни ужаси които са тлкова зле че не могат да си хванат някоя на живо.. е не всички но аз на други не съм случвала![]()
първото ми излизне с някой от нета беше като бяха на 13![]()
![]()
Той ми звънна по телефона, нямах идея с кой говоря, но ми се говореше на "слънце"
следобяд се видяхме, той дойде до нас, бяхме в няк'во кафе. Май пропуснах да спомена, че беше някакъв на 25 или 28 ще излъжа... Помня, че се оплюх със студен чай и го излъгах, че имам работа за да мога да си тръгна.
на следващият ден се видях с най - най - най - най готиното момче на света. Беше на 19 и през следващите две години откакто се видяхме ревях всяка вечер за него.
След около 2 години и половина след последното ми виждане с въпросното момче излязох с друг, който бе дошъл от другия край на страната на гости на някой си и излязохме. Целуна ме на тръгване и това беше. И повече не съм излизала с такива момчета.
Аммм така се запознах с едно момче от Бургас... Нали писахме си доста дълго по скайпа някъде към 3 месеца и като стана лято и отидох в Бургас, се видяхме... И до ден днешен сме си много добри фр и често се чуваме по тел... То май и той има логин тука... Ако четеш и ти : Оги, лоф я, бейби!![]()
:P
Мн мразя такива изказванияПървоначално написано от [b
След като и ти с в тоя сайт в който сте се запознали и след като си се съгласила да излезете значи по твоята логика и ти си няква ужасна и не можеш да си хванеш гадже на живо...
Аз нямам нищо против такива срещи лошото е че хората винаги отиват с някакви предварителни надежди и представи за другия и често се разочароват и не дават шанс на човека да покаже какъв е всъщност...![]()
П.С.: Бадитке нищо против теб нямам и знам че каза че не са всички такива просто не веднъж съм го чувала това изказване и се дразня. Не се обръщам лично към теб просто коментирам![]()
Редовно ми се случва... особено последните няколко пъти, но те са по-скоро колегиални излизания/събирания, отколкото нещо друго... (:
пък и не са съвсем Непознати, защото са познати на мои приятели така че... (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами да,срещнах се така с бившето ми гадже...видяхме се на НДк,обикаляхме,тогава бяхме уж само приятели,после си призна,че не е било баш така..таа...ходихме,ходихме,аз трябваше да се прибирам и така стана,че той се домъкна в нас...
и седяхме у нас...после дойде най добрия му приятел...стана мазало направо.
Майка ми като разбра нищо не каза,само ме погледна странно.
![]()
После излизах с още един пич от нета,с който се видяхме,като той дойде до нас(кво да се прави,винаги стаа така,че ходим в нас)и после ме целуна на улицата и се омете...
![]()
само LIVERPOOL....Първоначално написано от charlotte
аз чатех нормално около 3-4 месеца после почнах да чатя само с познати ама веднъж мн ми беше скъчно и ми се включи един и стана лафа. мн време чатехме той все ме питаше кога ще се видим ала бала.... накрая отидох да го видя в неговото училище(тои се познава с една моя приятелка) и излязохме 1 път с още един негов прятел ама тотално се разочаровах... това което е в чата и това на живо нямаше нищо общо.... видяхме се още 1-2 пъти ама не на кафе.. продълйихме да си пишем с прекъсвания... той все ме търсеше ама аз нещо не бях в настроение и май само го разигравах... мн тъпо от моя страна признавам си.. обачееееееее веднъж го засякох в дискотеката и тогава не спря да ме изнервя цяла вечер.... наложи се един прятел да му "обяснява" да не се занимава с мене след като съм му казала че не ме интересува......
повече никога няма да излизам с такива.. ама да не казвам никога все пак че не се знае какво ще стане![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
един път така се излъгах с едно момиче, ама то ми беше пращало някви други снимки и кат я видях на живо беше пълен батал.... от тогава нямам вяра на такива работи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мне, ам ся си правих профил в аха.бг(напрао не е за вярване колко съм отчаяна), ама нищо засега де, и с квото темпо върви работата има да чакаааааааааааааам.......
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !